Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / apatická fenka
Autor Zpráva
andrea01
Člen
# Zasláno: 16 Led 2010 21:05
- Nahlásit

Dobrý den, prosím o radu, protože už jsem zoufalá, moje fenka westíka (letos jí bude 7 let) už je cca 2-3 týdny apatická, pořád spí, málo žere, ale žere. Občas se také stane, že na rodinné příslušníky bezdůvodně zavrčí, což nikdy nedělala. Vůbec si nechce hrát, do té doby to byl takový veselý psík a teď celý den prospí. Když nespí bloumá bezcílně po bytě jako by něco hledala. Jediné co jí udělá radost je když jdeme na procházku. Je možné že by to byl důsledek toho, že měla hárat a nehárala?prosím poraďte co s ní, byli jsme i veterináře, který jí udělal testy jak jater, tak ledvin vše je v pořádku, ale mě to dělá starost, má tak smutný pohled...
Děkuji za info.

Barča85
Člen
# Zasláno: 16 Led 2010 21:10
- Nahlásit

To není normální, zašla bych znovu na veterinu, přípdně za jinám veterinářem...Klidně nechala udělat sono, RTG břicha, jestli někde nemůže mít "něco"..Z hormonů je to asi taky možný..Ale radši bych zašla na vet..

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Led 2010 21:11
- Nahlásit

andrea01
Měli byste zajít znovu na veterinu a nechat jí udělat další testy- s tím háráním neháráním mě ještě napadl zánět dělohy. Nepije víc?

andrea01
Člen
# Zasláno: 16 Led 2010 21:15
- Nahlásit

Řekla bych že pije pořád stejně. S tím RTG a sonem je to dobrý nápad, hned po víkendu s ní zkusím k veterináři znovu zajet, díky za radu.

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Led 2010 21:16
- Nahlásit

andrea01
Držíme palce, ať to není nic vážného.

andrea01
Člen
# Zasláno: 16 Led 2010 21:17
- Nahlásit

Děkuju, až budeme vědět ozvu se. Mějte se pěkně.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání