| Autor |
Zpráva |
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 15:21
- Nahlásit
Která se nepromočí za čtvrthodinku procházky, když je mokro, a která se za pár dní nerozpadne dřív, než se noha zahojí... Máte někdo tip?
|
moll
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 06:51
- Nahlásit
zkus manmat - pro tažné psy by obutí mělo být pořádné.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 13 Led 2010 07:56 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
manmat botičku můžu jenom doporučit - určitě se ti jen tak nerozpadne, náš pesan špatně zvedal nohu a rozdíral si drápy do krve, s touhle botičkou měl nohu krásně chráněnou a v suchu a rozhodně to přežila
mámt tu "komfort" s polymerovym granulátem
edit: koukám, že fotka nejde zobrazit ...
http://www.manmat.cz/data/gallery/90.jpg
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 15:22
- Nahlásit
Tinta76pani ja bych potrebovala poradit,ja chci pro hajana taky ty boticky komfort,ale nevim absolutne velikost na halamu ovcaka 52kilo!!!!ani nevim jak to zmerit,aby mu botky pasovaly?poradite?diky moc!
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 15:45
- Nahlásit
nemethova5
Napiš, nebo zavolej si přímo panu Soumarovi, určitě ti rád poradí, jak velikost botičky změřit.
Já mám teda jen ty obyč., ale taky na ně nedám dopustit, občast v nich čuba i tahá a už pár let drží. Dinuš má velikost L, myslím, že bude mít menší tlapku, než ovčoun. A neměřila jsem to, kupovala jsem je na závodech přímo od výrobce
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 17:42
- Nahlásit
Gwen a Dinulkapani jste hodna,ale ja mu volala,rikal,jestli je muj pes tak jak malamut,nejvetsi boticka XL,no on je trochu prerostly,vazi 53kilo,chci tu komfort,uz objednavam,uz kvuli te zas.ane soli,pri ktere si mne pes pritravil,takze jsem doma!!nedelam a lecim psa a jsem desne nas.ata!!!!malem to spatne dopadlo,jeste jednou diky!!!
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 18:38
- Nahlásit
nemethova5
no teda, to je story!!
hlavně, ať je bafan v pořádku
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 19:10
- Nahlásit
nemethova5
Hele, dlaší varianta je Polar- postroje šijou na míru, tak by asi byly schopni na míru ušít i botičky pro Hajana odkaz je tady: http://www.polarpesek.com/czech/index.htm a obdobné botičky jsou ještě i tady: http://www.eurohusky.com/obchod/potreby-pro-mushin g/vystroj-pro-sanove-psy/psi-boticka-robust-i37/ Jináč držím palečky, ať je Hajánek co nejdřív v pořádku.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 19:50
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
Hyenaholkx moc diky,jeste se podivam,jo je to story a ja jsem total za ty tri dny zesedivela,asi zalozim nove vlakno,pozor na technickou sul,me by to fakt nenapadlo,michaji do te soli sileny svinstvo,nehlede na to,ze jsem zatim vyrazena ze sluzby,druheho psa nemam,bohuzel!!!kolega je moc hodny dela za me,jo ze zacatku nenapadny prujem,pak se zvetsujici az nakonec sama krvava stolice a ne zrovna malo,zvraceni prichazejici v sileny bliti,kdy uz nemel co!!!sly z nej same slemy,v pondeli musel pro me bracha prijet do prace a hajana bezvladneho nalozit do auta,jinak hajan dostava kazdy den pet injekci,si vzpomenu na ceporex,to ma takovy symapticky jmeno,jinak damy,co jsem si sila oblek zimni pro haju,tak je komplet spaleny od soli!!!!staci vam a ta sul je daleko agresivnejsi!!!proto chci ty boticky,je to hnus,hnus a nepreji to vubec nikomu,mam z toho malem dostala diabeticky zachvat,takze nervy maji u nas vsichni doma,vcetne male ctyrlete simči.(neter)
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 20:03
- Nahlásit
Hyenajeeee to jsou super stranky,mocinky dekuju i za hajana,za rady a tipy,jdu zalozit to nove tema!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 20:05 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
nemethova5
,jinak damy,co jsem si sila oblek zimni pro haju,tak je komplet spaleny od soli!!!!staci vam a ta sul je daleko agresivnejsi
Ty woe...čím to proboha u vás solí.....To je strašný. Mě tady naštěstí nemáme moc zasolených úseků a venčím většinou na čistém sněhu. Ale s Hyeninou potřebou chytat a žrát sníh, bysme asi dopadli podobně. JInáč vám orpavdu držím moc palečky.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 20:09
- Nahlásit
Hyenaja nevim,uz si leila prece stezovala,je to hnus,muzes byt i v cistem snehu,staci par drobku,ku.va jsem desne nasr.na,ne kvuli tomu,ze jsem tam nechala tolik penez,ale kvuli tomu,ze pes tak desne trpel,to me sere nejvic a zbytecne.jeste jednou moc dekuji za odkazy.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 20:12
- Nahlásit
nemethova5
Ježiš,tak ať je co nejdřív v pořádku. To prostě člověka nenapadne, mě se takhle před lety kluci otrávili,když olízali sníh,kde někdo střílel petardy
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 21:25
- Nahlásit
Hyenapani,moc diky,uz mam objednane od eurohusky,za dva dny prijdou pak dam vedet,jak se hajanovy slape.
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 23:20 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit
Dotaz:
Mám botičky Komfort od manmatu už druhym rokem a stává se mi to, že za nějou dobu co v nich Boban chodí (tak kilometr nebo dva) se mu začnou povolovat pásečky a bota mu klouže dolů a jednou ,u při lítání ve sněhu spadla a já ji pak hledala jak...
(velikost má správnou-menší mít nemůže)
Máte na to nějaký vychytávky nebo vám to nedělají...?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2010 20:34
- Nahlásit
Vero
dogleggs.com - tam mají několik druhů botiček. My od tamtud máme ortézu na displazii loktů a je super, hrozně pejskovi pomáhá. Akorát musíte psa pořádně změřit podle jejich návodu a pak ještě pro jistotu do závorky napsat míry v inch (nebo jak se to jmenuje )
|