| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2009 13:33
- Nahlásit
Poradili byste mi dobrého veterináře z okresu Brno venkov - JV strana od Brna?
Cca výměr židlochovice - újezd - klobouky - hustopeče.
V hustopečích je dobrý veterinář, ale jako nemotorizovaný člověk se tam budu dostávat dost složitě a chudák pes, když mu něco bude a pojede 80 minut autobusem...
Dobré by pro mě byli žatčany ale doufat, že je tu někdo, kdo by chodil zrovna k tomuto veterináři a mohl poreferovat, to snad ani nemá smysl, co...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2009 13:46
- Nahlásit
cernej caj
ja to mam do brna 140km, ale kdyz psi budou potrebovat cokoliv vetsiho nez ockovani, pojedu na jaggy. na svete je tolik neschopnych veterinaru, ze nestoji za to riskovat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2009 14:17
- Nahlásit
Takže stylem: očkování je to jedno, a když bude něco vážnějšího, tak řešit fakt osvědčené centrum...
Máš s tím dobré zkušenosti osobní nebo spíš reference jiných? Na druhou stranu to není naštestí moc daleko, 40 min cca cesty je ještě dobrých (konkrétně na jaggy)
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2009 15:10
- Nahlásit
cernej caj
Takže stylem: očkování je to jedno, a když bude něco vážnějšího, tak řešit fakt osvědčené centrum..
ja myslim, ze jo.
Máš s tím dobré zkušenosti osobní nebo spíš reference jiných?
oboji a oboji zatim velmi dobre - zejmena kdyz clovek vidi propastny rozdil proti vesnickym samanum, kteri ordinuji na nekterych jinych veterinarnich klinikach.
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2009 22:29
- Nahlásit
argosek
A co cenovky? Ja slysela, ze jsou tam docela vysoko.
Ja mam osobne dobre zkusenosti s nemocnici u VŠ veterinární, i když se ten pes musel nakonec nechat utratit :=(((.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 08:57
- Nahlásit
Aha, ceny jsem zatím teda nekoumala... No ještě času dost.
Jak to mají veterináři třeba s upozorněním na konec očkování? Ten náš hustopečák vždycky posílá rodičům humorný korespoňdák, kterýmu psovi zrovna co končí, takže vůbec nemusí nic hlídat.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 09:58 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit
Cesmina
A co cenovky? Ja slysela, ze jsou tam docela vysoko.
ceny jsou vyssi nez u normalnich veterinaru - presto si myslim, ze u vaznejsich pripadu se leceni na klinice, jako je jaggy, vyplati i financne.
Ja mam osobne dobre zkusenosti s nemocnici u VŠ veterinární
no v kosicich treba maji vs veterinarni, ale po zkusenostech kamaradky s nekterymi tamnimi kapacitami bych jel na jaggy radsi i s tim ockovanim.
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 10:03
- Nahlásit
Bydlím 60km od Brna , avšak taky používám (na všechno mimo očkování/odčervení) Veterinární kliniku na ul.Palackého (je to pro nemotorizované myslím 6.zastávka šaliny od nádraží) a na ,,špeky" JAGGY na ul.Komárovské (je to cca do 5minut CHŮZE z ČSAD).
Samozdřejmě rozdíl mezi nima je v přístupu ke klientovi :
- na JAGGY se dělají hlavně plánované/objednané zákroky, takže se jezdí na konkrétní den+čas (mimo akutních případů) a NEČEKÁ SE NA NIC.
- na Palackého se na specializovaných pracovištích (RTG, oční , chirurgie) objednávám radši dopředu (né přes recepci), protože se u nich jinak ČEKÁ jak přijdete na řadu. A na čekání 1-3h fakt nemám čas.
Tahle klinika má slušné moderní vybavení a kdyby měli lepšího manažera , tak by to byla ,,bomba" , avšak některé součástky chodu se zadrhávají na starých strukturách : např.NEMAJÍ ani web.stránky (neb je prý všichni znají)....., na recepci neochotná paní....., vjezd do areálu se platí....(avšak venku nejde zaparkovat)...
Mají digi.RTG s výbornou obsluhou (což jsem jediné v poslední době potřebovala),takže za toto chválím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 10:27
- Nahlásit
Ze má veterina svoji vlastní veterinu jsem netušila, dokud to tu nepsala Cesmina. V každém případě je prostě dobré mít přehleh dopředu. Co kdyby se bafanovi něco stalo. Až budeme štěně brát, budem se zároveň stěhovat a nebudu mít internet, abych si mohla v případě nouze rychle zjistit, kam...
A spokojení zákazníci jsou pro mě dobrým ukazatelem Holt s prvním pejskem je to všechno nějak složitější.
AmAkita
díky za pěkné rozdělení těchto dvou veterin
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 17:19
- Nahlásit
Já jezdím 20km do Brna i na to očkování (a to mám jednu kliniku pod barákem, ovšem tam už ne, děkuji) a jezdím na Veterinu Bystrc.
Jinak zkušenost i z Jaggy, s akutním pejskem a výborná, ceny vyšší, prostě jako na klinikách (stejně jako na té u nás, ale v přístupu, péči a všem ostatním propastný rozdíl, v dobrém slova smyslu - a zachráněná psí noha).
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:05
- Nahlásit
Já jsem přímo z Klobouk, tže můžu poreferovat o našem místním vetovi a taky trochu ty Hustopeče.
Vet v Kloboukách má základní vybavení ordinace, je fajn a dá se sním na všem domluvit. Ale určitě jsou Hustopeče podstatně na vyšší úrovni. Je to dáno hlavně vybavením ordinace. Zatím jsem neměla se psem žádné větší poblémy. Pokud by k něčemu došlo, rozhodovala bych se dle situace, kam zajít. Co je v Kloboukách příjemné jsou ceny, poloviční proti Brnu i Hustopečím.
Kastroval mi i kocoury a vše proběhlo OK. Ale je pravda, že mi tvrdil,že kocour nemá svrab (bez mikroskopu), zajela jsem do Hustopečí a hned tam svrab byl.
A jaký je závěr? Základní péče a klasické zdravotní problémy Klobouky, závažnější věci Hustopeče,Brno.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 07:35
- Nahlásit
V hustopečích je ten jeden doktor oblibenej a ten co mu patri ordinace, Vitek, je prej nesympatickej. Tezko ale rict o kvalite veterinaru, ta klidne muze bejt stejna.
zajda007
ty mas zkusenost s konkretnim veterinarem v hustopecich, nebo proste s "ordinaci" jako takovou?
A to srovnani cen, to je super, díky
|
ajmila
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 08:29
- Nahlásit
Ahojky,
cernej caj[i][/i]
my jezdíme se psi už téměř dvacet roků k MVDr. Rybovi do Žatčan jsme velice spokojeni, i cena je rozumná. Určitě můžu doporučit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 10:08
- Nahlásit
ajmila
jé, to je super, že se tu objevují lidi přímo se zkušenostma od nejbližších veterinářů Z těšan jsou pro mě totiz žatčany a klobouky dojezdem nejlepší.
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 14:40
- Nahlásit
A hele Těšany, že by konečně parťák na venčení
V Hustopečích znám veterinu na náměstí ve dvoře, střídaj se tam 2 doktoři, mám zkušenost s tím srandovním s trochu delšíma vlasama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 14:50
- Nahlásit
zajda007
partak na venceni klidne byt muze nasi malé to určitě jen prospěje, když bude mít na venčení i psí kamarády
Jojo, tam jiná než v tom dvoře není, ten vlasatej je myslim Kunc, co tam k němu všichni chodí... Takovej správnej doktor, na něj prej stojí fronty a když je tam majitel ordinace, tak ani noha
Jináč 17.1 jedem pro psa, takže kdy bude mít vhodnej věk na pořádný venčení venku, nevím... možná tak 4měsíc? nebo už to jde hned po očkování posledním, když bude venku trochu teplo?
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 14:53
- Nahlásit
OK. Dej pak vědět, tomu mému pubertálnímu raplíkovi to jen prospěje, nemáme tady žádné psí kámoše, samej agresor. A velikostně to bude taky OK, máme cca 50 cm a 18 kg-vořechoid
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 15:04
- Nahlásit
tak velikostně by si mohli sednout tak to by bylo fajn. Do těšan se budem stěhovat se psem až, takže to tam ani neznám... ani moc okolí a tak
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 15:18
- Nahlásit
Já bydlím v Kloboukách rok a půl, tže to taky moc prozkoumáno nemám, jen blízké okolí. Ale taková procházka na větrný mlýn a pak mezi vinohrady ....
Budete chodit na cvičák? Já jsem z Hustopečí vzala roha, nemám NO tak nevěděli co s náma a hlavní výcvikářka má na svém psovi furt el.obojek.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 15:46
- Nahlásit
Na cvičák bychom chtěli aspon obcas, ale právě z toho co popisuješ mám hrůzu, že v okolí budou jenom takový... Máš zkušenosti ještě s nějakymi z okolí? nebo je to tam hodne spatny?
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 15:51
- Nahlásit
V okolí je to s cvičákama dost bída. Osobně má vyzkoušené jen ty Hustopeče. V Hodoníně by měl být fajn cvičák, ale na nás už dost dálka. A o jiném nevím, bohužel. By jsme to potřebovali jak sůl.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 15:56
- Nahlásit
http://www.hafici.cz/psi/cviciste/?catalogueSearch [regionId]=11&catalogueSearch[districtId]=57&catal ogueSearch[_references][_UKM-DogTrainingGrounds_-_ UKM-DogTrainingGroundsSpecializations]=null&catalo gueSearch[*]=&catalogueSearchSubmit=Hledat
zkus se podivat tady. Neco okolo by byt mohlo, ale bojim se, ze to bude "stejny typ", zatim jsem to moc nezkoumala.
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 16:32
- Nahlásit
V okolí všechno na jedno brdo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 16:55
- Nahlásit
tak to si mě moc nepotěšila... asi teda budem jezdit pak do brna. Jako určitě bych to nevyděla na každý víkend, ale jednou za čas byto být špatné nemuselo...
|
ajmila
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 17:29
- Nahlásit
holky,
co takhle tento cvičák ten by se vám nelíbyl?
http://rybnicek.cz-pes.cz/index.php
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:29
- Nahlásit
To chce asi vidět naživo. Prostě aby to byl normál cvičák, který bude bavit psa i páníčka. A aby se na mě nedívali jak na blázna, že chci cvičit vořecha a ještě k tomu polovičního jak NO.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:38
- Nahlásit
Jojo, nazivo. a ja mam zatim casu dost, ja jeste nemam ani toho psa
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:40
- Nahlásit
Já bych se i celkem ráda zašla někam podívat, klidně i zatím bez psa tzv.na čučku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:48
- Nahlásit
A to se dá? jen tak bez psa? tak to bych se snad šla podívat i taky, jenže mě se týkají s volným časem maximálně víkendy
|
zajda007
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:50
- Nahlásit
Jo, někde jo. A když ne, tak můžu vzít příšeru sebou.
Nemám pevnou pracovní dobu, tže. můžu tak porůznu.
|