| Autor |
Zpráva |
Atika
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 20:37
- Nahlásit
Ahoj, pokud je tu někdo, jehož pejsek užívá prednison (mám prednison 20), tak mohu přenechat několik balení. Zůstaly mi po mém pejskovi, kterého jsem minulý týden doprovodila k duhovému mostu. Je samozřejmě zadarmo.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 08:36
- Nahlásit
Atika
Ahojda,je mi to líto.
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 08:58
- Nahlásit
Ahoj, už je to 14 dní, tak se pomalu vzpamatovávám. Už byl strašně zesláblej, nemoh vůbec odpočívat ani v noci, tak si říkám, že je mu teď už líp. Ale to rozhodnutí, no vždyť to tady skoro všichni známe. Je to holt život, blbej. Brala jsem si ho z útulku jako sedmiletého a byl se mnou krásných pět let. Úžasnej pes.
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 11:58
- Nahlásit
Atika
Ach jo... tohle je bolavý... Moc tě zdravím, opatruj se
(ex maixnerova)
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 12:39
- Nahlásit
Ahoj, dík.
jak sleduju sem tam v diskuzích tak tví staroušci jsou jak nový, moc vám držím palce, aby vám to ještě hóóódně dlouho vydrželo.
|
benino
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2009 14:31
- Nahlásit
Ahoj,
mohl bych se zeptat,zda je ten Prednison pořád volný ? Máme taky nemocného pejska a bere ho dvakrát denně.A bohužel to bude léčba dlouhodobá, cca 4-6 měsíců. Prosím o kontakt na zdejzynadvora@seznam.cz
Děkuji.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2009 14:50
- Nahlásit
a na co se to užívá?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2009 14:51
- Nahlásit
staropramen
Jsou to kortikoidy. Nebo steroidy? Nějaká sračka. Dává se to při alergiích a tak.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2009 14:53
- Nahlásit
snad to nejsou hemeroidy
|
jfi
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2009 16:37
- Nahlásit
staropramen My měli Prednison při rakovině, lymfom - uzliny. Nevyléčí, jen drobet zpomalí zvětšování uzlin.
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2009 16:54
- Nahlásit
Je to syntetický steroidní hormon a používá se buď při té rakovině, nebo při různých alergiích, má protizánětlivé účinky, ale ničí imunitu. Náš psík ho bral dlouhodobě při silných bolestech (artroza kyčle), protože žádné jiné léky mu na bolest nezabraly. Neměl moc vysoké dávky, ale bral ho tři roky, tak jsem byla předzásobená. Je to svinstvo, ale proti bolesti pomáhá a operativní řešení už nebylo možné vzhledem ke stavu kloubu. Je ještě volný, posílám mailík. Je dobré při jeho delším podávání dávat psíkovi ostropestřec na čištění jater.
|