| Autor |
Zpráva |
Synus
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2009 22:36
- Nahlásit
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat,jak dlouho tráví pes potravu?Jde mi o to,v jakou dobu mám krmit aby do rána nebyla hromádka.Mám sedmi měsíční fenku a občas se to ještě stává.Krmím ráno kolem půl sedmé a večer kolem půl osmé.Venku většinou udělá bobek ráno,to jdem kolem šesté a pak buď odpoledne nebo až večer,když jdem naposledy ven kolem desáté.Ale stane se,že prostě jde večer a i tak tam do rána zase něco je.Myslela jsem,že v tomto věku už bude venčení bez problémů.Nejhorší je,že si sama "neřekne" ,žádné signály nevydává.
Prosím pokud někdo víte,za jak dlouho projde potrava trávícím ústrojím a je "nachystaná k akci",napište.Moc díky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2009 22:59
- Nahlásit
Synus
Zkus krmit kolem 23hod večer, pak jen rychlá čůrací vycházka a do rána by měla vydržet, ale každý pes tráví trochu jinak
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 06:52 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Synus
to je hodně, ale hodně různé. Záleží na typu potravy. Některá vyjde až za několik dní, granule se tráví oproti vařenému pomaleji, když se psem pracuješ a on třeba běhá u kola, metabolismus se zrychlí až do průjmu, ale obecně tak 12-24 hod je doba, než si vyprázdní žaludek, záleží, co je to za psa.
Můj pes je schopen v autě, kde je mu nevolno, vydávit granule i déle než za 12 hod po pozření, ale vařené už má strávené.
|
Synus
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 22:04
- Nahlásit
Děkuju za informace.Nejlepší bude až budem krmit jen jednoiu denně,ale to si ještě počkáme.
|