| Autor |
Zpráva |
Synus
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 22:36
- Nahlásit
Dobrý večer.Dnes jsem u naší sedmi měsíční pitbullky nahmatala v oblasti pod krkem za lícními kostmi jakésy utvary,na jedné straně vyloženě pohyblivá velká tužší fazole a z druhé strany spíš připojený zvětšený hrbek.Když na to mačkám,tak ji to nebolí.Netuší někdo co by to mohlo být a z čeho.Četla jsem kdesi,že to může být po nemoci,nachlazení a tak,ale nic jí nebylo,teplotu nemá,žere normálně,je naprosto fit.Mám jít radši za vetem?
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 03:22
- Nahlásit
pokud ti není líto peněz za veta tak jdi radši za vetem
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 07:59
- Nahlásit
Synus
Zvětšené uzliny jsou u psa slušný průšvih...až na jednu vyjímku -u odrostlých štěňat. Zvětšení uzlin je v určité fázi růstu psa normální - reagují na hormonální změny - něco jako puberta...takže se neděste. Většinou si toho majitelé ani nevšimnou.
|
Synus
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2009 19:52
- Nahlásit
Aha takže by to nemělo nic být,to jsem ráda.S těmi hormonálními změnami to bude asi fakt,občas se chová tak všelijak,tím myslím v parku se psy.Začala si i hlídat klacky,to nikdy nedělala a dneska hned jak přišla tak ji všici hrozně očuchávali a tak povrčávali,chtěla si hrát s kámoškou a vrhali se na ni všici,ale spíš feny tak nějak dotíraly,prudily.Říkám si jestli s takovou nebude brzo hárat.
|
allík
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 16:34
- Nahlásit
Já jsem u svojí fenky nahmatala zvětšené uzliny z ničeho nic taky zhruba v sedmi měsících a pár dní na to začala hárat. Veterinář mi řekl, že je to právě těmi hormonálními změnami a že by to nemělo nic být. Pokud se nezvětšují a ostatní uzliny má v normě, tak to prý nic kromě těch hormonů není.
|
Synus
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2009 22:21
- Nahlásit
Dobrý,tak nevím jestli to má něco společného s těmi uzlinami,ale začala nám kašlat a dávit se,tak jsem za vetem radši šla a řekl mi,že má psincový kašel,každopádně jsme dostali injekci atb na tohle a uzliny mi teď přijdou menší.I když nevim no.Jestě jí dávám echinaceový sirup,uvidíme a na to hárání abych se teda taky už připravila co ?Nemůžu se dočkat ,ale je to holt příroda je mi jasné.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2009 20:20
- Nahlásit
Synus
Tak ty když máš kašel, nebo angínu, máš přece taky zvětšené uzliny.
|