Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Poraďte prosím DERMATOLOGA, Praha a okolí.
Autor Zpráva
Serifus
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 01:40
- Nahlásit

Zdravím! Můžete mi prosím poradit nějakého dobrého veterináře-dermatologa? Pejsek má na noze bradavici a rád bych to řešil jinak, než chirurgicky. Díky předem!

dejavu
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 06:16
- Nahlásit

Oba mí psi ji měli taky a po různé léčbě to nakonec na skalpel dospělo v obou případech a byla jsem spokojena. Jinak z dermatologů v Praze doporučuji Jaggy, ale je tam draho.

Steph
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 08:34
- Nahlásit

Moje fena na ne trpela hodne jako mala, odstranovali nam je 2x jednou dusikem pod celkovou narkozou a jednou chirurgicky jenom v lokalu. Mozna by poradili v Labvetu v Holesovicich nejaky jiny zpusob.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 09:07
- Nahlásit

Serifus
hele úplně blbej nápad,páč ani nevim co a jaká a jestli vůbec je to bradaviceTed v telce jde reklama na volně prodejnej prostředek v lékárnách ..že už jako nemusíte k dochtorovi,páč ta tyčinka je totéž,jako když vám to u doktora vypálej dusíkem..
jinak můžeš zkusit homeopata Jiřičku,dojíždí v týdnu i do Prahy,tuším na Zahradák,hod to do vyhledavače a uvidíš.

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 11:52
- Nahlásit

davidkova renata
Těch vodiček z lékáren je spousta a mně to docela funkovalo. Nebo někde venku u potoka najít vlaštovičník, ten mě taky jedné zbavil

žanda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:02
- Nahlásit

souhlasím s ww- nejlepší je vlaštovičník,kam se hrabou vodičky z lékárny...tím jsem odstarnila u sebe "milion" bradavic-měla jsem jednu mrchu roznašečku kdysi dávno..jednou jsem nechala psovi bradavici podvázat-rostla před očima a měla pěkný "krček"- odpadla do cca 10-ti dnů. Pro psa bez nervů, nic ho nebolelo,žádná chirurgie,jen nit (vázala ale veterinářka).už se nikdy nová neudělala.

Serifus
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 00:32
- Nahlásit

O podvazování bradavic jsem četl. To bych bral. Ale ptám se právě na nějakého schopného veta, který to nezvoře.

Na Wartner-Bradavičník jsem taky koukal. Ale to je taky na podobný bázi jako je tekutej dusík. A chtěl bych vidět, jak držím psa a vypaluju mu to sajrajtem, co má -67 °C

Ten vlaštovičník taky nezní špatně... jen ho ale najít

Steph
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 07:24
- Nahlásit

Serifud
vlastovicnik je plevel roste vsude aspon trochu vlhko a jestli je bradavice mala, tak ji zlikviduje. Moje fena je mela bohuzel na takovych mistech, ze jsem ho nemohla vyzkouset (na vicku, v nose, na jazyku) ted ty starecky bradavice podvazuju reznou niti. Podvazat se musi co nejvic u tela a poradne utahnout.

žanda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 08:59
- Nahlásit

Serifus
vlaštovičník - to roste lautr všude,má to rádo trochu vlhko, já ho vyrvávám neustále jako plevel,ale je to nezmar) teče z něj oranžová tekutina a je to kytka,která kvete žlutě-malé kvítky,když tedy kvete......tady je hezky vidět.
http://botanika.wendys.cz/kytky/foto.php?261:2

Lucka_Enzo
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 11:58
- Nahlásit

Já doporučuji paní doktorku Šeflovou, ordinuje na AAvet v Praze, jak na Zahradním, tak i na Jižním městě. Pan doktor Jiřička ordinuje také na AAvet, na Zahradním městě - externě. wwwaavet.cz

žanda
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2009 12:20
- Nahlásit

Lucka_Enzo
Paní doktorku znám- léčila nám nějakýho stafylokoka,či co, doktora neznám,ale myslím,že bradavici podvázat dokáže asi každej- bych si na to troufla sama)

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání