Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / 4 špičáky
Autor Zpráva
Míša N.
# Zasláno: 3 Srp 2005 21:30
- Nahlásit

ahoj, mate někdo zkušenosti se zoubkama. naše fenka čivava ma 4 špičáky, snažím se jí je vyvyklat, ale nějak se nedaří. operace se mi 2 krát nechce. mame za sebou operaci luxace, další nas čeká a k tomu ještě kastrace, chudák malá. příště už psa jedině s PP.ale to je do jinbého tématu.

Endy
# Zasláno: 3 Srp 2005 22:49
- Nahlásit

Míšo vynklej dál,dávej kostičky na hlodání a přetahuj se o peška.Je možné,že to všechno špičáčky stejně vydrží a budeš je muset nechat vytrhnout.Ale to se stává i u pejsků s PP.Pokud fenka prodělá dvě operace čéšky za sebou,kastraci bych odložila.

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2005 07:27
- Nahlásit

Míšo, nechci Tě strašit, ale pokud má trvalé špičáky velké už jako mléčné a mléčné se nevyklají, tak Tě ta operace zřejmě čeká. My to měli s fenkou taky tak. Zoubky byly do sebe zaklíněné, už ji mezi nima zůstavaly zbytky, šnůrky z uzílků apod. a operace byla nutná. A jak píše Endy, tak tohle se stává i pejskům s PP, naše je má a tohle nás neminulo. Možná by Tě nečekaly ty operace češky, ale teď už je to jedno. Hlavně ať je čivavka OK.

Míša N.
# Zasláno: 4 Srp 2005 15:37
- Nahlásit

díky moc, budme vyklat co se dá, jsem zubní sestra tak si snad poradím . Kastraci určite odložím až tak mun. za rok, zrovna poprvé haráme tak je s pejsami sranda. HLAVNE AT JE V POHO.

endy díky za radu ohledně rušení plen na venčení, to jsem bzla já kdo psal téma Prosíím o radu.Snad se nam to povede, vždyt je to šikovná holka

JanaK
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2005 07:45
- Nahlásit

My jsem byli před dvěma dny trhat špičáky v 7,5 měsících. Vet řekl že to musí jít pryč a raději dřív než později, tak jsem dala na něj. Přitom ji nové zatím nerostou. To uspání, ale bylo dosti hrozné, nebo spíš ten pohled na toho bezbraného tvorečka...
Brr, Taky jsem chtěla nechat kastrovat, ale nenechám za nic na světě, blížit zbytečně psovi pro svoje pohodlí, tak to tedy NE!!
Raději se zoubkama se poraď s veterinářem - rozumí tomu určitě líp.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání