Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Kanadský retrívr aneb co jste s nimi zažili:-)
Autor Zpráva
Sedmička
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 20:13
- Nahlásit

Ahoj.Podělili byste se s námi o zážitky s tímto plemenem,abychom věděli,co nás čeká??My ho teda jestě nemáme,ale už se nemůžu dočkat)

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 21:24
- Nahlásit

Teda nechci krotit tvé nadšení,ale nemyslím si,že by moc lidí v životě slyšelo název kanadský retrívr a to ai mezi retrívrářema A jinak se obávám,že sem nikdo se "scoťáčkem" nechodí.

corgi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 21:31
- Nahlásit

Sedmička
No nevim, já se retrívrama nezabývám, ale není náhodou většina z nich kanadská? Labrador, Nové Skotsko, Chesapeake Bay, to je všechno v Kanadě, ne?

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2009 21:48
- Nahlásit

corgi

Sky
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2009 15:59
- Nahlásit

Já jsem kdysi název Kanadský retrívr objevila v encyklopedii a občas ho také používám - to když nechci lidi-laiky strašit tím příšerně dlouhým a nesrozumitelným názvem plemene.

Sedmička
Jestli se chystáte na štěňátko tollera, tak se máte určitě na co těšit, jsou to lištičky se smyslem pro humor, nudit se určitě nebudete .
Jinak doporučuji spíš navštívit stránky věnované tomuto plemeni, příp. kontaktovat přímo majitele.

Dexter
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2009 19:33
- Nahlásit

Kanadský retrívr = mezi chovateli a majiteli je spíš používaný výraz toller. Pomaličku se začínají rozmáhat i u nás, protože lidi přicházejí na to, že jsou "skladnější", pohyblivější a akčnější než ostatní plemena retrívrů. Máme je doma a jsou to báječní kamarádi

Sedmička
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 10:28
- Nahlásit

Dexter
Vy máte tollera??

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 10:44
- Nahlásit

Sky
nazdar Péťo,
jak se má Bennet??? Už má ty packy lepší???Jsme se těšilz se Zuzkou, že přijedete na skok do Brodu...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 10:51
- Nahlásit

nemyslím si,že by moc lidí v životě slyšelo název kanadský retrívr
Já jednou slyšela název kanadský rekvír, jímž označila nějaká paní naši první labradorku. Asi tím myslela, že zrekvíruje na co přijde, pokud je to k jídlu, což ostatně nebylo daleko od pravdy

Dexter
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2009 10:06
- Nahlásit

Sedmička
Ano - mám tři a dcera má 4 a momentálně 7 štěňátek
Jinak mám ještě další 4 pesany

Dexter
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2009 10:11
- Nahlásit

Tomu mému nejstaršímu už letos bylo sedm let, feňuli 6 let a nejmladšímu je rok a půl,takže už nám dokázali předvést co to je retrívří paličatost, přítulnost, láska k dětem, neúnavnost (ohledně aportování) - zkrátka jsou fajn

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání