| Autor |
Zpráva |
Lumik
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2005 09:57
- Nahlásit
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jestli znáte někdo toto krmivo a máte s ním nějaké zkušenosti. Mám 4 měsíční štěně Maď.ohaře a momentálně krmím Acanou, ale říkala jsem si, jestli tohle není ještě lepší, taky je to z Canady. díky
|
Kimina
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2005 13:46
- Nahlásit
Ahoj, mám taky štěndo. Zkoušela jsem Chicopee a vůbec to nechtělo. Zkusila jsem ho dát dospělému psu a nechtěl to taky. Kup si jen trochu a vyzkoušej ho, třeba to tvůj pes vyřeší za tebe. Jinak K9 taky moc nechtěl a tak krmíme Acanou. Ještě mu chutná Bosch.
|
Lumik
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2005 14:25
- Nahlásit
ok díky, asi teda zůstanu u té Acany
|
Suzi
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2005 09:31
- Nahlásit
Ja krmim chicopee hodne dlouho. Myslim, ze je to rozumna kvalita za rozumnou cenu, ale nic prilis extra. Nicmene mam s nim dobre zkusenosti, zatimco s Acanou treba prilis ne. Podle me je Acana prumerne kvality, zato neprimerene ceny (alespon v dobe, kdy jsem ji krmila mi to tak prislo, nevim, jak si vede ted). Ale krmeni je hodne diskutovatelna otazka a vicemene vec nazoru. Rozhodne, pokud mas stene velkeho plemene, doporucuju krmit co nejlip nehlede na cenu, protoze se to v mnoha ohledech pozdeji priznive zuroci. Nejlip by ti, cim krmit, mel poradit chovatel. To, ze je krmivo z Kanady jeste prilis neukazuje, protoze jsem slysela, ze nektera u nas prodavana krmiva za neprilis nizkou cenu se tam bezne prodavaji v supermarketech jako ta úděsná u nas, co vyjdou treba na 20kc/kg.
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2005 09:38
- Nahlásit
Ja krmim taky Chicopee a jsem spokojena. Zkousela jsem jak steneci, klasicke, tak i zatezove. Doporucuji.
|
kery
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2005 15:12
- Nahlásit
Doporučuji přečíst si knihu o krmení psů od paní Ireny Sehnerové. Naleznete v ní užitečné rady, jak svému pejskovi co nejlépe sestavit jídelníček v jeho životních obdobích. Co se týče granulí, mám výbornou zkušenost s Eukanubou, Royal Canin, Purina Pro Plan. Acana také není špatná, avšak Chicopee se podle mě řadí na nižší stupeň. Kvalitu krmení poznáte nejlépe podle stravitelnosti - jak moc a často se pejsek vyprazdňuje. Pokud je výkalů moc, stravitelnost je velmi nízká a je tedy zbytečné tímto krmit, neboť pes si "z toho nic nevezme". Dalším důkazem zdraví je srst a kůže. Lesklá a hebká srst, čistá kůže bez šupinek jsou známkou toho, že pejskovi krmení svědčí.K
|
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Srp 2005 06:48
- Nahlásit
Ahojky,
Taky mám štěňátko Maďarského ohaře a trošku si nevíme rady... Nejdříve jsme koupili Acanu, ale nechtěl nám ji žrát, prostě mu moc nechutnala. Pak jsme vyzkoušeli Proplan, po něm mel ale průjem a když neměl, stejně bylo hovínko měkčí a kakal hodně. Po Acaně je hezky pevné, jenže ji nechce.. Tak teď přemýšlím nad Royal Caninem, je sice dost drahý, ale radši se budu cpát rohlíkama, jen aby mi dobře vyrost. Já jen teď nevím, jestli mu třeba nevadí v těch granulích větší množství tuků, protože Acana má z těchto nejmíň, pak je Proplan a nejvíc tuků má Royal Canin...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 08:28
- Nahlásit
radši se budu cpát rohlíkama, jen aby mi dobře vyrost
Tak takhle to bylo i u nás . Lednice zela prázdnotou, hlavně, že miminko mělo Eukanubu (mimochodem vřele doporučuju).
Jinak s tím krmením je to asi individuální, prostě každému pejskovi prospívá něco jiného.
|
Tina
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 13:23 - Změnil/a: Tina
- Nahlásit
Anonymní
Zkuste Eagle Pack, ANF nebo BioMill.
Jsou velmi kvalitní a většinou pejsanům chutnají.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 13:38
- Nahlásit
a co Specific???? Máte s ním někdo zkušenos????
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 19:34
- Nahlásit
Já krmím chicopee a nemůžu si stěžovat!! Moje fenka prodělala parvovirozu a od té doby jsme museli hnedat granule, po kterých by měla normální "hovínko", vyzkoušeli jsme jich snad tisíce, zabralo až chicopee. doporučuji. navíc kvalita za rozumnou cenu
|
Bora
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 11:51
- Nahlásit
mám psa nežravce, jednu dobu jsem krmila Chicopee, ale psu moc nevoněla, nicméně problémy neměl žádné, v obchodě mi řekli, že obsahuje nějaké mořské řasy nebo jiné látky které zlepšují trávení, ta paní tím krmí dogouše se zažívacími problémy a pes je vypadá dobře. Teď už asi rok krmím Twinnerem zátěžovkou, je mastnější a pes ho v misce vidí mnohem raději. Teď mám přechodně malé balení dospělácké modré Acany a pes se na ní také těší. Jako štěně dostával Purinu pro plan, ale pak mi ji přestal žrát, takže od té doby už ji nekupuji.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 3 Pro 2005 23:39
- Nahlásit
Chicopee je fajn.Mám fenku 9 měsíců starou.Nejdříve jsem krmila K9,ale byl to problém,neustále nás trápil průjem.Nic nezabralo až po nekvalitních Friskies bylo po průjmu,ale krmte svého miláčka supermarketovým krmivem.Po radách chovatelů jsem zkusila Chicopee a vida.Chutné,cenově dostupné a bez problémů je i zažívání.Srst vypadá dobře,pejsek roste a má spoustu elánu.Vřele doporučuji.
|
Ardi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 09:31
- Nahlásit
Chutná Vašim psům i ta nová receptura? Nebo se výrobce už vrátil k té původní? Nevíte někdo?
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 14:20
- Nahlásit
Ahoj,
já krmím taky Chicopeem, ale zdá se mi, že mojí feňuli přestává chutnat, tak jsem koupila na zkoušku Dog Chow a chutná jí víc. Myslíte, že je kvalitně lepší než chicopee nebo je to na stejno.
|
hessa
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 21:33
- Nahlásit
Ahojky, mám 2- mesíční štěndo. Chovatel krmil chicopee, takže zatím na tomto krmivu zůstáváme, ale do budoucna bych chtěla přejít na nutro choice nebo purinu proplan,...nevíte které krmivo je lepší a taky jak dlouho přecházet na druhé krmivo?
|