| Autor |
Zpráva |
Heli
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 21:31
- Nahlásit
Mohu pro štěňátko zřídit dva pelíšky? Jedno by měl v jídelně, kde s námi bude trávit převážnou část dne a druhý by měl na chodbě, kde by spal v noci a přes den, když nebudeme doma. Nebo mám radši pelíšek přenášet na chodbu?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 21:35
- Nahlásit
Moje psice mají každá svůj, kam jdou když řeknu místo! a pak dalších tisíc po bytě kde si polehávají jak chcou ony
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 07:36
- Nahlásit
Heli - to vážně vyznělo jako, že se nesmí pohybovat po bytě
Moji psi jsou v bytě (domě) tam, kde chtějí zrovna být, ale když je pošlu na místo, jdou si do svojeho pelíšku - pokud jich je víc, jdou tam, kam jim ukážu rukou..
|
Matejka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 09:45
- Nahlásit
Heli
My dva pelíšky máme, jeden tam kde je přes den (když jsme v práci) a druhej u naší postele kde chrupká v noci
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 10:05
- Nahlásit
my mame tri pelisky pro dva psy, ale jeden je jen v pokoji a ten druhy takovy jakoze hlavni..a ten kdyz je treba prenasime z chodby do kuchyne apod.
|
Heli
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:42
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ne,ne, jen jsem si myslela,aby nemělo v hlavě zmatek, kde má vlastně svůj pelíšek
|
Heli
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:51
- Nahlásit
Matejka
dík, teď už mám jasno,
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 14:58
- Nahlásit
Heli
Zmatek nebudeee, neboj normálně mu dej pelechy, aby měl dobrej rozhled, občas ho tam pošli na místo a časem se naučí, že to je jeho místečka..
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 17:04
- Nahlásit
Heli
my jsme taky v poměru 3 pelechy na 1 psa... a zmatek nemá
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 17:10
- Nahlásit
Heli
Naše dvě feňule mají každá 2 pelechy v pokoji, každá jeden v autě, v práci, u rodičů. Zmatek nemají a stejně spí v posteli
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 18:05
- Nahlásit
Dáška
jo, to je vono!
|