| Autor |
Zpráva |
Obludka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 21:20
- Nahlásit
Mám 9 týdnů starý štěně. Bohužel se počůrá když má radost. Myslíte, že to přejde? Pes, kterého jsme měli před tím nám to nedělal, tak je to pro nás nová situace a trochu se děsím, že jí to zůstane.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 21:23 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
Obludka
A jindy se nepočůrá? To máš štígro!
Klid, časem to přejde, ale občas se mu to stane i třeba v půl roce, nebo i pozděj. Buď ráda, že má radost.
|
Obludka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 21:27
- Nahlásit
Ona se počůrává furt Ale je ještě malinká, tak to snad časem zvládneme. Za těch 12 let co jsem měla psinu předtím jsem zapomněla jaký to je učit štěndo
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 21:33
- Nahlásit
Obludka
Ona se počůrává furt
To nemusí. Dávej jí venčit po každým probuzení, po každým jídle a mezi tím aspoň každou hodinu. V noci si nastav budíka a dej jí vyvenčit taky. Takhle většinu loužiček elimiuješ a štěně se rychleji naučí čistotnosti.
Můžeš jí taky naučit čůrat na povel, aby šlo všechno rychleji. Hodí se to nejvíc v noci.
|
Obludka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 21:51
- Nahlásit
Jenže já musím být taky někdy v práci
|
Obludka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 21:52
- Nahlásit
Ale zvládneme to. Můžu si jí brát s sebou, takže je to o to jednodušší
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 23:04
- Nahlásit
Obludka
tak to neres a ona se to nauci sama.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 23:58
- Nahlásit
Obludka
mě štěně (skoro 9 měsíců) čůrá radostí pořád Ale jen ze psa kamarádky, kterýho bezmezně miluje, jinak už ne. Jo a pak z rodičů knířačky, páč ta jí vždycky na uvítanou "sejme"
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 07:36
- Nahlásit
Obludka
zase zkušenost, naše skorotříměsíční štěndo učůrávalo při vítání, takže jsem došla domů, psa naprosto ignorovala, spíš ho odsouvala, bez emocí popadla psa na vodítko a letěla ven, tam už udělalo svojí loužičku a pak se mohlo vítat, už nebylo co čůrat.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 07:43
- Nahlásit
Obludka
moje štěně (4 měsíce) si taky učůrne při vítaní. Ale nijak mi to nevadí. Stejně doma najdu loužičku, takže jedna, nebo dvě už je jedno Hlavně, že má radost, že jsem doma.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 07:47
- Nahlásit
Barka
no my si už dneska taky užíváme vítání se vším všudy. Skáče, kňučí...na to se přece všichni těšíme z práce, ale začátky jsme učili takhle a teď už zafixováno, že čůrání jakékoliv se dělá venku. Tam za to dostane dobrotu, doma se ošklivě koukám, že?!
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 08:07
- Nahlásit
arwen
no to ja tohle nestiham
otevru dvere, vyriti se torpedo a skoro hned si ucurne. Pak vzit voditko, jinou bundu, psa, 3 poschodi v naruci na dvur a tam se odehraje ten velky akt Nejdriv za to taky dostavala piskotky, ale nejak sama na ne zacala zapominat
|
Obludka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 11:03
- Nahlásit
Tak já to mám úplně stejně. Sotva otevřu dveře, tak má takovou radost, že mě vidí, že je tam okamžitě loužička. A tohle dělá i když spím vedle v ložnici a objevím se uprostřed noci. Je to takový náš radostýn hopkavej.
|
Zuuza
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 18:16
- Nahlásit
Mám 13 měsíčního valibuka a někdy si radostí taky ucvrnkne naštěstí už nemá radost jen tak z každého...
|
Obludka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 20:22
- Nahlásit
To mě teda moc nepotěšilo . Já doufám, že ji to přejde dřív a navždy.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 13:27
- Nahlásit
Když jsem měla první štěňátko tak mi taky učůrávalo. Asi v půl roce jí to přešlo a stávalo se to jen výjimečně.
|
Obludka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2009 18:52
- Nahlásit
Tak ta naša potvora si našla nový skvělý koníček. Vydržet celou procházku bez čůrání a kakání a pak to všechno udělat u mě v práci na koberec a nejlépe 3x
|
cassiopeia
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2009 09:48
- Nahlásit
he naší fence je skoro 6 a mého přítele dodnes vítá a trošku se počůrá dodnes ... ikdyž jí před jeho príchodem vyvenčím ... no ani se nedivím při tom divadle co vyvádí
|
cernunnos
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 21:12
- Nahlásit
Obludka
taky mám holky, co se mnou závodí, kdo to dýl vydrží, zda já venčit nebo ony venku zadržovat. A když si myslím, že jsem vyhrála a už jsou ode všech venku bobky i loužičky, tak mi ta nejmenší stejně nadělí loužičku (a někdy) i bobík doma po návratu z procházky. Taky venku chválím i odměňuji (tu maličkou, aby si zafixovala) ... Jenže si to venku odbydou jednou (dvakrát, třikrát) a stejně si něco v bříšku ještě něco schovají.
Jiná věc je, že záleží na fyziologii, někteří potvory prostě více pijí a více čurají (a to jim vydrží i celý život) - obzvláště holky.
|
Obludka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 08:25
- Nahlásit
Tak ta naše potvůrka už zvládá čůrat i dělat bobany venku, jen občas přes noc to nezvládne. Akorát je to potvora hyperaktivní a venku furt lítá a že má čůrat si vzpomene až na předzahrádce. Je to furt lepší než doma, ale ideální to není, tak se teď budem odnaučovat tohle. A radostí se počůrává furt. Je to holt náš radostýn.
|