Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Malý černý knírač
Autor Zpráva
budulinek
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2005 12:18
- Nahlásit

Dobrý den,
ráda bych si pořídila štěňátko malého černého příp. černostříbrného knírače. Poradíte mi prosím nějakého chovatele v Brně a okolí, který má právě štěňata?

Terri
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2005 13:03
- Nahlásit

budulinek
Zkus se mrknout a prošňupat to tady :
http://www.schnauzer.cz/

budulinek
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2005 12:32
- Nahlásit

Díky Terri, ale tam je vesměs Praha a čechy. Copak na Moravě nikdo nechová knírače???

Nikita
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2005 13:53
- Nahlásit

Zkoušela jsi stránky Klubu chovatelů kníračů? [url=]http://kchk.the.cz[/url]

Anonymní
# Zasláno: 26 Čec 2005 14:34
- Nahlásit

Nikita
Zarim ne. Jdu na to.[b][/b]

budulinek
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2005 15:50
- Nahlásit

Tak bohužel zase nic.
Aspoň jsem si tam nechala inzerát. Díky moc.

Terri
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2005 18:26
- Nahlásit

Zkus se ještě zeptat Jířy (téma "trhání chlupů z uší") - ta má krásnou malou malou...

Jířa
# Zasláno: 26 Čec 2005 18:58
- Nahlásit

Ahoj,budulínku,přímo v Brně znám jednu ch.s.,teď si z hlavy nevzpomenu,jak se jmenuje,ale ta teď štěňátka asi nemá,měla na jaře.Mám dojem,že k odběru měla být v červnu.Ale zkus brnknout paní Olejníčkové-ch.s.Black Belis,tel.724270791,maminka štěňátek byla Olympia Black Belis a tatínek Casidy Brněnský drak,paní Olejníčková ti určitě dá číslo na zmiňovanou ch.s. a můžeš se zeptat,jestli jim náhodou nějaké štěndo doma ještě nezbylo.Pak jsem ještě na stránkách kchk našla ch.s. z Kralické obory,Josef Hřebačka,tel.606225316,ale o jejich zvířatech nevím nic,ani jestli teď mají štěnda nebo ne.Pak se ještě znovu zkus mrknout do inzerátů-nabídka na stránkách kchk,našla jsem tam inzerát č.622,ten inzeruje taky štěňata z Brna,ale netuším,o koho jde.Je třeba to všechno obvolat a informovat se,když nebudou mít štěňata k odběru,třeba ti alespoň dokáží poradit nějakou jinou ch.s. z Brna nebo jeho okolí.Jinak mojí malou černou kníračku jsem dovezla ze Slovenska,tam by se ti asi nechtělo.Jsem z Prahy,takže osobně znám spíš chovatele ze středočeského kraje,je mi líto,že nemůžu pomoct víc.Dej pak vědět,pokud se ti bude chtít,jak tvoje anabáze za štěňátkem pokročila.Hodně štěstí.

Nikita
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2005 19:24
- Nahlásit

budulinek
Já nějak nechápu tyhle snahy a požadavky. Jak dlouho už štěně sháníš? Ono rozhodnout se, že nutně chci štěně co nejdřív a navíc nejsem schopná sednout do auta a dojet nějaký ten kilometr, to mi nepřijde zrovna šťastné.
Já si pojedu pro štěně do Německa a věř tomu, že jsem si nejdřív vybrala spojení, domluvila se s chovatelkou a pak teprve hledala na mapě, jak daleko to vlastně pojedeme...

Jířa
# Zasláno: 26 Čec 2005 22:10
- Nahlásit

Budulínku,pokud skutečně trváš na okolí Brna,příp.na jihomoravském kraji,mrkni ještě sem

http://jmkchk.wz.cz

jinak souhlasím s Nikitou,ale je pravda,že každý holt asi má svoje představy,cíle a požadavky na psa jiné a podle toho vybírá.Každopádně přeju šťastnou ruku při výběru.

budulinek
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2005 09:00
- Nahlásit

Lidičky děkuji za rady. V neděli se jedu podívat na štěňátka do Zlína. Huráááá
Na pejska se připravuju už pár měsíců, ale můžu si ho vzít až v září, dřív to opravdu nejde (škola, dovolená,...) a nerada bych si ho dovezla a hned dávala někomu na hlídání, četla jsem že to není pro štěňátko dobrý. Taky mi chvilku trvalo "připravit" na to svého partnera, pejsky miluje a oni jeho taky, ale má strach že bude hodně omezenej co se volnýho času týče, no a taky bydlení (máme 1+1).
Ještě jednou dík! Mějte se!

Nikita
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2005 09:04
- Nahlásit

budulinek
Paráda, to máš kliku, že to takhle vyšlo
Vybrala jsi dobře, knírači jsou fajn! A z bytu 1+1 neměj vrásky, já mám ve 2+kk dvě velké a jednu malou kníračku a taky se vejdeme

budulinek
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2005 09:19
- Nahlásit

Ještě na vás mám jeden dotaz. Chtěla bych krmit krmivem Calibra, máte s tím někdo zkušenosti nebo nějaký názor?

Bibík
# Zasláno: 7 Srp 2005 21:25
- Nahlásit

Calibra není špatné krmivo, ale aky ne moc skvělé... Doporučuji ProPlan, to jedl každý můj pes a žádnému nedělalo problémy(a to jsem jich měla hodně).
Ale nejdříve si kup krmivo, které používal chovatela buď mu jej dávej nadále anebo svého pejska pomalu navykej na jiné.

Danuš
# Zasláno: 8 Srp 2005 14:50
- Nahlásit

budulínku, v Brně a okolí chová paní Olejníčková, chov. st. Black Belis a pak tam mají jedni lidé fenku z mého chovu, je chovná a jsou jí tři roky, tak jí taky možná budou krýt. Jestli chceš, ozvi se na daniela.kolacova@csa.cz. Dám ti další kontakty.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání