| Autor |
Zpráva |
corgi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 20:36
- Nahlásit
Ať hmatám, jak hmatám, zdá se, že nám regulérně chybí 1xP1. Může ještě dorůst, když máme 9 a půl měsíce? Na pravé straně je vyklubaná (zatím malá, nevím, jestli ještě víc vyleze), na levé se zdá, že ani pod dásní není schovaná.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 20:59
- Nahlásit
Ja mela P1 u cub prorizly bez problemu do konce prezubeni. Ale vim, ze kamosce se u psa prorizla nekde na roce. Takze muze dorust, ale taky nemusi.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 22:21
- Nahlásit
Vím o jednom případě, když péčko dorostlo až kolem roka, ale je to naprostá výjimka, myslím, že je malá pravděpodobnost, že ještě vyroste. Můžeš nechat udělat rtg, zda je založený a jestli není těsně pod povrchem, v takovém případě to pak někdo nechává naříznout, aby byl zub vidět, než se pes uchovní.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 18:22
- Nahlásit
Tak jsem se ptala chovatelky a ta mi řekla, že se občas P1 vyklube až kolem 1 roku. Plus navíc jeden drb - ty P1 jsou tak malé, že na bonitaci jednu fenu neuchovnili, protože asi blbě viděli a nerozeznali P1 a P2. Takže chudák majitelka musí na rentgen a s rentgenem je přesvědčovat, že jsou slepí
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 15:24
- Nahlásit
Aktualizace: Druhá P1 se začíná klubat teď, když je psovi 15 měsíců. Už jsem skoro nevěřila, že tam bude, a ejhle - je na světě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 19:15
- Nahlásit
corgi
Gratuluju. Takt to je teda něco, v 15 měsících!! to už bych fakt nečekala a smířila se s tím, tak to je radostný překvápko.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 19:23
- Nahlásit
Maya
Chovatelka mi taky říkala, že to může vyrůst třeba v roce, ale že se to začne prořezávat teď, to už jsem fakt nečekala. I když u nás by to nebyla žádná tragédie, může nám chybět 1xP1
|