Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / kolikrat denne v jakem veku stenete krmite?
Autor Zpráva
Mar
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 13:03
- Nahlásit

omlouvam se, zda to tu bylo, nikde jsem to nenasla - zajimalo by me, od jakeho veku stenete kdo z vas zacal "snizovat" pocty davek jidla? (jakoze misto 4x zacal krmit 3x, potom misto 3x zacal krmit 2x - a tak.....)

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 13:08
- Nahlásit

Mar
Pes se má krmit pravidelně. Po dlouholetém průzkumu tohoto problému jsme s Davídkovic dospěli k závěru, že nejlépe je krmit psa vždy prvního a patnáctého v měsíci. Je celkem jedno zda mu to v ten den rozložíš do několika dávek, či proběhne celé krmení naráz. Osobně upřednostňuji verzi naráz, poněvadž nemám moc času a nechápu nač se neustále zdržovat s přisypáváním něčeho do misky

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 13:22
- Nahlásit

Mar
4x jsem krmila do 3 měsíců. Ale jenom kolii, šeltie nechtěla jíst 4x za den ani omylem a tyky jsme si šeltii brali až ve 3 měsících
Víc si nepamatuji.

suri
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 13:31
- Nahlásit

Mar
já dávala už od tří měsíců jen 2x denně....ale však víš u nás to bylo trochu jinak.... štěňata u chovatelky měli neustále k dispozici misky se žrádlem a já v rámci dietky a taky nedostatku času dávala prvních 14dní 4xdenně, dalších 14dní 3x a pak rovnou 2x denně

Dines
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 15:38
- Nahlásit

Mar
Já teda taky rovnou odmala krmila dvakrát denně, a pak cca od půl roku už místama i jen jednou A pesové sou živý, zdravý a žravý

Mar
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 17:56
- Nahlásit

Dines
diky,
Affici je 4,5 mesice a premyslim, zda to nekrouhnu na 2 davky, pac po ty vecerni se doma pres noc skoro dycky posere.....dyz (z cas, duvodu - vylet a tak) nedam, pac tu odpoledni dostane pozde, je to prave v noci OK ...

Dines
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2008 18:05
- Nahlásit

Mar
Já to taky dost přizpůsobovala možnosti venčení - takže jsem krmila ráno (ehm - dopoledne) a pak odpoledne kolem čtvrtý

Raika
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 22:57
- Nahlásit

My máme čtyřměsíční vobludu a dostává ráno po vycházce (takže jak kdy), pak ve dvanáct a večer zase po vycházce (většinou v sedm).. a nestěžuje si... (vzhledem k tomu, že mezi tím sežere tunu piškotů, tak ani moc nemá proč)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 09:02
- Nahlásit

štěně by se zásadně nemělo krmit, jinak si na to moc zvykne.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 09:48
- Nahlásit

Mar
Brut dostával 4xdenně do začátku 5měsíce, pak do 8 měl třikrát a od té doby je na dvou dávkách....Aluška dostávala prvních 14 dní třikrát denně ( byla děsně hladová a hltala, takže jsem raději denní dávku rozdělila do tří), pak jsem jí dávku snížila na dvakrát a tu bude mít stále

Meta
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 14:19
- Nahlásit

štěně by se zásadně nemělo krmit, jinak si na to moc zvykne.
copak štěně, ale takovej chlap

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 17:14
- Nahlásit

Já jsem mimčo začala krmit asi od 4 měsíců jenom 2krát, dávla jsem mu i odpoledne, ale ftfňal se v tom, tak jsem dávat přestala a 2krát nám to úplně vyhovuje.

sasulka17
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2008 10:20
- Nahlásit

do 3 měsíců 4x
od 4 3x
od půl roku ... 2x a v dospělosti 1x

PeKrato
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 13:03
- Nahlásit

my krmíme od dvou měsíců třikrát denně (teď jsou nám tři) a max do měsíce snížíme na dvě dávky, bo tu polední stejně jen tak porýpe. Takže ráno podle toho, pak kolem jedné a večer max mezi sedmou a osmou. A přibíráme utěšeně, takže to asi vyhovuje

Mar
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 14:35
- Nahlásit

je, tak ja shrnu moje poznatky : v tech 4 nebo 4,5 mesicich sem upravila na 2 davky a od ty doby OK,ani boban ani louza NIC tedko davam i vecer, kdyz vyletujeme dovecera, dam traba v tech 9 po prichodu, a vencit uz nejdeme a taky OK....proste ty 2 davky ji vyhovujou nejvic

Blade a Luis
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 14:46
- Nahlásit

Mé půlroční štěně AST dostává 2x denně, od třech měsíců, ale dostávat víckrát, sežere to víckrát, závidím těm, co říkají, že se jim v tom jejich mazlík jen tak porýpe :-D

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání