Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / stenatko a kocka
Autor Zpráva
Alena
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2005 21:22
- Nahlásit

Uvažujeme o pořízení štěňátka(zřějmě střední vzrůst),máme ale už 6letou kočičku,která je mazlíčkem celé rodiny.Proto mám obavy o její soužití s pejskem..co si myslíte?Je toto soužití vůbec možné?? Děkuji.

Lenny
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2005 12:15 - Změnil/a: Lenny
- Nahlásit

Alena

My máme 3 kocourky (věk 5,3,2) a pořídili jsme si štěňátko BSP, ten nejmladší pěkně prskal, škrábal, střední je ignorant a naopak ten nejstarší se s ním od začátku mazlil. Za 3 dny se chodil pomazlit i ten nejmladší "prskal"
Hlavně je důležité je hned od příjezdu pomalu seznamovat, kočička hoodnej a to samé u číči. Myslím, že si vždycky po chvíli zvyknou
Hodně zdaru

Anonymní
# Zasláno: 17 Čec 2005 13:49
- Nahlásit

mi jsme si pořídili když byli kočce asi 4 roky.nejdříve pořád prskala.ted už moc neprská jen když se hodně přiblíží začnou se fackovat. Jinak když je jídlo tak sedí klidně cca metr od sebe.Jinak když jdeme se psem ven tak se kočka muže zbláznit.
možná že nebudou už nikdy takoví kamarádi aby u sebe leželi.Ale spon že se neperou.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2005 11:49
- Nahlásit

U nás bylo vždycky soužití psů s kočkou v pohodě. Ale u příbuzných docela nedávno kočka, která se se psem léta celkem v klidu snášela, mu najednou zčistajasna div nevydrápla oko (je to mops). Opravdu mu ho vážně poranila, je to asi 14 dní a ještě nevědí, zda to bude bez trvalých následků.

Evik
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2005 11:54
- Nahlásit

Co já vím od přátel i z vlastní zkušenosti, je většinou jednodušší seznámit štěně s kočkou, než kotě se psem....Všichni mí známí, kteří si pořizovali štěně k (jakkoli staré) kočce, vždycky to dopadlo dobře, když jsem si já pořídila kotě ke psovi, pes byl v pohodě, ale kočka psa vůbec nepřijala a kdykoli ho viděla, ječela, prskala a v nejlepším případě zdrhla do jiné místnosti- v tom horším případě jsem byla celá zdrápaná....

Brigitta
# Zasláno: 18 Čec 2005 11:59
- Nahlásit

Tak u nás je to tak, že štěndo je strašně zvědavé a kočka se mu fakt líbí. Ale kočce pejsek moc ne, takže se celá naježí a prská a dělá výpady na naši malou, která se vždycky chuďátko lekne a běží se za nás schovat.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání