Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Skáče po mě jako po feně
Autor Zpráva
Veja
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2008 21:49
- Nahlásit

Už jsem se tu jednou zmiňovala, že mám štěně RR (3 měsíce). Jelikož před tímto pejskem jsme měli a máme fenku (kříženku), nevím, co si počít s tímto chováním. Dneska jsem přijela po 5-ti dnech domů z praxe a štěndo po mě začalo skákat jako po feně a snažilo se mi "znásilnit" nohu. Nedalo se odvolat, ani uklidnit. Už to udělal vícekrát. Co s tím? Přejde ho to někdy?

Bela
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2008 22:21
- Nahlásit

Veja
je to prejav lasky, priazne a uznania.
ja by som to nijako specialne neriesila

Míša84
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2008 22:26
- Nahlásit

No mě teda bylo řečeno, že to svojí fenku nemám nechat dělat, protože zkouší na mě dominovat(nebo jak to napsat). Ale ona to začla dělat až v období puberty.

Bela
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2008 22:28
- Nahlásit

Míša84
ono to tiez velmi zavisi od kontextu a celkovej situacie, rovnake spravanie moze mat rozne vyznamy
ja som tiez vecne vsade citala, ze je to prejav dominacie, ale moje pozorovanie tejto interpretacii dost odporuju

Míša84
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2008 22:31
- Nahlásit

No nevím, protože třeba na přítele to Dixi občas dělá i teď. Ale na mě už vůbec. Já jsem její panička a musím jí občas ve vztahu k němu korigovat. Takže nevím každopádně to dělala i psům.

Dines
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2008 08:50
- Nahlásit

Veja
Pokud ti to vadí (jakože mě teda jo), tak není nic jednoduššího, než ho vzít za obojek, stáhnout dolů a usměrnit (poslat na místo, zaměstnat něčím jiným, nebo v případě vyrovnanýho jedince mu vlepit výchovný pohlavek )
Já teda jak mi to pes udělal, dala jsem mu pár výchovných a mám klid - jen teda občas mu hrábne, stoupne za mě, a začne Tak jí stejně slízne, a jde na místo - cudná domácnost se udržovat musí

Berčová
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2008 14:11
- Nahlásit

Ta moje ( RR, 4 roky ) to dělá vždycky po jídle. Jak se nažere, tak začne být strašně nadržená, buď se mi snaží cpát zadek, že jako já mám ojíždět ji, nebo začne ona mě. A když to nejde po dobrým, tak holt dostane pár výchovných a na místo...

Miju
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2008 20:39
- Nahlásit

Berčová
jo tak presne TOTO dělá i moje FENKA - nažere se a jde na věc... vypada to, že mě ta moje potvora pěkne zneužívá

aren
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 00:26
- Nahlásit

Bela
je to prejav lasky, priazne a uznania.
ja by som to nijako specialne neriesila

Vidím to stejně.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání