Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Brabantík- jaký je?
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Rona
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 23:36
- Nahlásit

Můžete mi, prosím, napsat vaše zkušenosti s tímto roztomilým plemenem? Poohlížíme se po psím kamarádovi a rozhodujeme se mezi brabantíkem a mopsem.

cat
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 00:05
- Nahlásit

já teda nevím, protože ani jedno plemeno jsem neměla, ale co jsem je tak viděla, tak brabantíci budou asi větší sportovci, jsou lehčí a takoví "ohebnější" na agility třeba. Záleží na tom, k jakému účelu ho chceš. V něj je i kousek mopse (když se šlechtil)
A kdyby bylo na mně, vybrala bych právě jeho, přijde mi hrozně srandovní a moc se mi líbí

Mel
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 00:36
- Nahlásit

Rona
brabantíci jsou super, máme jednu malou kámošku - www.dixie.wbs.cz - mrkni.
Je to dost hyperaktivní fenečka, úplně totálně střelená a téměř ničeho se nebojí. Naučila se spoustu věcí behem chviličky, takže je dost učenlivá a chytrá a taky hrozná závislačka na paničce (v dobrém slova smyslu). Nevím, co ještě napsat, určitě se tu ozve Míša - majitelka - a napíše ti víc, příp. se ptej, třeba ti poradím.

Mar
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 08:20
- Nahlásit

Rona
jééé,já mám buldočka,ale kdybych měla vybírat mezi brabantíkem a mopsem, tak jedině brabantík jsou suprovíííí znám asi 3 a všickni jsou fakt super - poslouchaj, sou rychlí,rádi lítaj,blbnou

Mel
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 08:52 - Změnil/a: Mel
- Nahlásit

Rona
a ještě dodám, že děsně chrápou a mají takové ty klasické problémy krátkolebečných plemen (ale to má i mops).

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:06
- Nahlásit

Rona
ja muzu dodat ze Dixie od Misi znam osobne a je to uuuuuuuplne baaaaaaaaajecny stvoreni a jednoznacne bych se rozhodla pro brbantika

Mar
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:08
- Nahlásit

a já jeste s dovolenim hodim odkaz na fotku od wami - kde je naprosto uuuuuzasnej brabantik, kterej me dostal na cele care

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:11
- Nahlásit

Já mám doma brabantíčka a doporučuje.Je to sportovec a pořád dobře naladěnej psík.Jo a jeho poznávací znamení je že packy používá jako ruky.To je bombovní.Doporučuje braboška

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:11
- Nahlásit

Mar
Ale to je belgickej grifonek.

Ada
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:17 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Mar
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:19
- Nahlásit

jablunka
aha tak to ja myslela, ze to je secko to samy , jenom je dlouhosrsta a kratkosrsta varianta tak to sorry, SORRY FSEM,ALE JA DOPORUCUJU GRIFONKA JEDINE GRIFONKA

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:26
- Nahlásit

Ada
Chjo.....placatky sou prostě úžasný.
Mar
SORRY FSEM,ALE JA DOPORUCUJU GRIFONKA JEDINE GRIFONKA

Mel
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:27
- Nahlásit

Mar
jo, je to všecko to samý, jen podle toho, jaký to má chlupy, se to jmenuje buď belgický grifonek nebo bruselský grifonek nebo brabantík, čili brabantský grifonek

Mar
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:31
- Nahlásit

Mel
super, dik za vysvetleni, takze tady nejsem asi uplne mozna az tak za vola jak sem si pripadla pred par minutama treba

11111
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:32
- Nahlásit

brabantíka známe a je úúžasný torpédo.
Sice k Benovi moc není, neb jeho panička se nás bojí, že ho přišláoneme a zdupeme ( nedivím se jí, ben brabantíka jakýmsi zvláštním způsobem miluje a chce ho pořád to.... no obskakovat) , brabantík se nás nebojí

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:33
- Nahlásit

Mar
takze tady nejsem asi uplne mozna az tak za vola jak sem si pripadla pred par minutama treba
Úplně néééééé.............

Mel
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:34
- Nahlásit

Miminko:

A dospělá madam:

A takhle ničí bojovného pitbula :

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:38
- Nahlásit

Mel

Tak tohle nemá chybu.....vidím tam příbuznost s boxerem.

Mel
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:41
- Nahlásit

jablunka
to bylo úplně poprvé, kdy si s ní Gary hrál. Do té doby z malého otravného štěněte, které za ním neustále běhalo a kousalo ho do ocasu, zvracel
Tady máš ještě s boxíkem:

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 09:45
- Nahlásit

Mel
Do té doby z malého otravného štěněte, které za ním neustále běhalo a kousalo ho do ocasu, zvracel
Zcela ho chápu,mě to teď dělá Ted,když si s ním chce někdo hrát.....vždycky mám pocit,že vrhe.
Tady máš ještě s boxíkem:
U té druhé fotky bych asi začala uvažovat o natočení kvalitního hororu.
Upa bomba fotky!

Ebony
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 17:25
- Nahlásit

Mar
ale ten je můj!!!
Jmenuje se Rufus a je to strašnej šílenec, ale už bych jinýho malýho psa nechtěla

Mar3
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 17:41
- Nahlásit

Ebony
jééé to je tvůůůj? týýjo, přihoď další fotky!!! jako von je naprooooosto supeeeer

Ebony
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 17:51
- Nahlásit

Mar3
tady jsou ještě nějaký
http://ebony.rajce.idnes.cz/Trpaslici/

Míša84
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 18:07
- Nahlásit

Ahoj doporučuju určitě brabantíka. Jinak díky holky za takový hezký psaní o Dixi Nechci urazit majitele mopsů, ale říkala my to přímo majitelka jednoho mopsíka na cvičáku, že jsou prý takový línější. Zato brabantík ten s Vámi bude dělat "vše". Když půjdete na celý den ven bude rád, když budete celý den spát bude s Vámi spát, hlavně že bude s Vámi Mám fenku nevím jak pejsci, ale nemá absolutně tendence utíkat za zvěří nebo se toulat drží se Vás. I třeba v lese naše Dixi, když jsme na houbách běhá ode mě k příteli a zase zpaátky prostě nás takhle kontroluje, aby jsme se jí neztratili. Další věc, kterou vidím jako pozitivní je, že skoro neštěká. A jak tu bylo řečeno packy opravdu používá skoro jako ruce, třeba leží na zádech v packách předních má hračku a drží si jí nad "obličejem" nevím jak to mám popsat, je to jakoby si to prostě držela nad sebou v rukách je to hrozná legrace. Mám prvního brabantíka a vím, že ne rozhodně posledního, tahle opička si mě dokonale získala. Mají opravdu úžasnou povahu a je s nima hrozná sranda.

Saša
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 18:10
- Nahlásit

A jak tu bylo řečeno packy opravdu používá skoro jako ruce,
jo, je jako pravej člověk

Ebony
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 18:12
- Nahlásit

Míša84
náš Rufusek je taky strašnej závislák, a i když má doma spoustu psích kámošů a je schopen s nima lítat celý den, tak jen, když tam budu já, jinak musí být pořád se mnou. Akorát tedy nevím, jestli jsou grifonci jiní, nebo, že je to kluk, ale je strašně důležitej prostě tady tomu šéfuje a když není po jeho, tak dělá příšerný obličeje. Packy taky používá na vše a ne náhodou se mu u nás doma říká "drápkatá Opička", taky dovede všude vyšplhat A vydává šílený zvuky a strašně si vymrčuje, běda, jak není po jeho

mmarcela
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 18:36
- Nahlásit

Ahojky, taky se přidám jako fanda grifonků .... www.ctyritlapky.wz.cz

Míša84
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 18:48
- Nahlásit

Ebony
Ahoj jj Dixi je taky strašně důležitá je to sranda. Už zná melodii kterou mám na mobilu na svojí sousedku s kterou chodím venčit. Tak když jí slyší tak jakoby rádoby štěkovyje a chodí za mnou jako : "Hele slyšela jsi to musíme ven, už tam čekají, slyšíš to?". Taky je sranda, že je hrozná hrdinka rádoby. Třeba na rybníku kam se chodíme koupat je fakt spoustu kachen a Dixi na ně štěká jako hrdina a předníma stojí ve vodě a zadní ma mega natažený jako aby stihla rychle utéct, kdyby jí ty ošklivé kachny náhodou chtěli ublížit.

Míša84
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 18:50
- Nahlásit

Saša
Jinak tohle je její oblíbená pozice někteří lidé nechápou jak to může vydrzet takhle dlouho.

Míša84
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 18:52
- Nahlásit

Ebony
mmarcela
Ahoj chtěla jsem tu založit téma, když jsem si Dixi pořídila, ale myslela jsem si, že by nás moc nebylo. A vidím, že nás tu pár je.

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání