Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Chci se pochlubit a dejte typ...
Autor Zpráva
Lara
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:32
- Nahlásit

ahoj všichni, už jsem tady hrozně dlouho nebyla. Pracovní vytížení... ale teď mám čas. Jsem totiž s Larou na "mateřské"
Během posledních třech let jsme se Larou zúčastnily výstav a udělali pracovní zkoušky, což vedlo k tomu, že máme 7 krásných ČERTŮ. Fotky najdete na www.volny.cz/larisa Protože Lara s námi sdílí bydlení, máme doma i její děti. Po 14 dnech si připadám jak v pavilónu malých šelem. Pískají a kńourají, když jim máma uteče, štěkají ze spaní a ječí, když na ně Lara občas šlápne. No je to kino!
Ve svých dvou týdnech váží přes kilo a jsou to nádherní cvalíci. Jsem z nich úplně hotová. Zatím je Lara pouze kojí. Jakou máte kdo dobrou zkušenost, čím začít přikrmování. Ráda si přečtu vaše zkušenosti a názory.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:34
- Nahlásit

Lara
to nefachá

arwen
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:50
- Nahlásit

mě to funguje...

arwen
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:52
- Nahlásit

jsou krásní, gratuluji. Jen se nějak ztrácím, kde končí mamina a začínají mimina...holt černá je černá

Tinta76
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:53
- Nahlásit

davidkova renata

umaž tečku na konci vodkazu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:55
- Nahlásit

Tinta76
ale ani to mi neukářže se potom

Dines
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 11:02
- Nahlásit

Lara
A maj narozeniny ve stejnej den jako já

Lara
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 11:18
- Nahlásit

ježíš děkuju za gratulace, jste ohromně milí
A rada či zkušenost by nebyla?

adresa je pochopitelně bez tečky:
www.volny.cz/ larisa
děkuju za upozornění

Lara
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 11:21
- Nahlásit

zase to zlobí, ale už mi to nějaká dobrá duše opravila. Moc děkuji
A vaše zkušenosti, jak nejlépe přejít z kojeného na pevnou stravu?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 11:57
- Nahlásit

Larisa

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 12:07
- Nahlásit

bullvnouzi
no konečně!!!!!!:biglolííík
Lara
tý vogo,sou moc krásný,vypadaj,jak dyš utekli z pekla U nás na cvičáku má p.Pechmanová 2 čuby na jaře měla taky štěnda a ještě tam párkrát byla taková mlaá holka,ale asi to vzdala

Lara
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 12:15
- Nahlásit

davidkova renatakde cvičíš?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 12:16
- Nahlásit

Lara
Praha 6,Břevnov
ale nemáme stránky jako cvičák,bohužel

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 12:20
- Nahlásit

Lara

bóóóže, tolik černejch balíčků s barevnejma pentličkama! To je jak pod vánočním stromkem skoro Jsou nádherný .

monika
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 13:02 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

Lara
gratulujeme, my máme miminka o tři dny mladší a když se narodili byli jak sváča. Od 10 do 20 dkg. A pentličky taky nepotřebujeme, jsou to naháči a jsou každý jiný.

Walda
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 13:10 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit

Lara

Znáš se s paní Pechanovou z Břevnova? Štěndům její černoteriéří feňule jsou teď tři měsíce.

Aha, teď koukám, že už o ní psala Renata.

Lara
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 13:25
- Nahlásit

Walda
mluvila jsem s ní jen po telefonu, před třemi lety, když jsem chtěla ČERTa. Mělu už jen posledního kluka a já chtěla holčičku.
Jinak ji znám pouze z doslechu.

Walda
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 13:38
- Nahlásit

Lara

Aha. Ona je taková černoteriéří máma.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 13:50
- Nahlásit

Lara
Gratuluju k cerne nadilce!
Ad prikrmovani - ja zacala puppy milkem boschem, bo jsme meli dost pocetny vrh, tak zhruba na 13. dni. Normal z flasky, stridala jsem stenata. A zhruba nekde od tretiho tydne jsem zacala s prikrmama syrovym najemno namletym hovezim libovym masem od reznika, zpocatku naredenym na kasicku s puppy milkem + stale kojeni od maminy.
Nejvetsi masakro bylo u nas strihani drapku. To prvni na dvou tydnech jeste slo, ale to dalsi byla fakt hruza, mlelo se to, nespolupracovalo to...
Btw - jak to maji certi s ocaskama? uz se vubec nekupiruje? nebo je to na chovateli?

aren
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 14:07
- Nahlásit

Lara
Stejně jako Fifi jsem přikrmovala psím mlíkem z flašky už ve druhém týdnu, abych pomohla fence, taky jsme měli početný vrh. Mlíko sušené jsem kupovala u veta, značku nepamatuju, byl to ale český výrobek. Od třetího týdne mleté syrové maso a máčené štěněcí granule (ne najednou, třeba ráno maso a večer granule).
Štěníky máš krásný, taky gratuluju Bude hůř, až začnou běhat, počurávat a okusovat věci

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 14:20
- Nahlásit

aren
český výrobek - nemohl to být Fitmin puppy milk?

aren
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 14:34
- Nahlásit

kachna_
Možná jo, já už vážně nevím.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 16:02
- Nahlásit

Hezoučcí...a pro chov a pro pracovní třídu stačí ZM? Koukám teda...ale jako hezcí jsou, je jich hrozně malinko-kdysi jsem černocha stříhala, ale teď neznám žádného...

Lara
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 16:17
- Nahlásit

Fifi
Jsme posledn země, kde se ještě kupírují ocásky. a je to jen na chovateli, jak se rozhodne. Lara má ocas kupírovaný, otec štěňat je ocasatý a moc mu to sluší. Mě se líbí na čertech ocasy. No vlastně čert bez ocasu je blbost Tak jsem všem prckům ocásky nechala. Ať jsou v Evropském trendu )

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 16:25
- Nahlásit

Lara
Vsak jo. Taky jsem nechala perdelatum komplet kormidla.
Tak at pekne mimca rostou a i mamca je v poradku.

Mucholabka
Hezoučcí...a pro chov a pro pracovní třídu stačí ZM
Maly pracovni certifikat, plemeno od plemene je to jine. Nektere pracovni na intra nepotrebuje ani zkousku... A to samy pro CH CR.

Atusch
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 16:31
- Nahlásit

Miminka jsou nádherný, nedávno jsem koukala na vaše stránky. Lara je krásná, sama mám doma rusáka. Přejeme miminkům ať hezky rostou a v budoucnu dělají radost hodným páníkům

Lara
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 18:24
- Nahlásit

Mucholabkajo u čertů stačí opravdu ZM. Lara má na víc, ale z naší dvojce psovod-pes jsem já ten línější a tupější
Měly jsme jít teď na jaře na ZV1, ale přišlo do toho hárání... jak hárá, nemá cenu s ní cvičit. Pak ale zase funguje.

Lara
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 18:26
- Nahlásit

Atusch
Tak to ti gratuluju k dobré volbě!
Je fakt škoda, že je jich mezi lidma tak málo. Přitom povahově jsou perfektní. Neotravují štěkotem, přitom bezvadní hlídači. A jsou to psi s vlastní osobností a názorem.

Atusch
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 19:57
- Nahlásit

Lara
No nevim, jestli to také nemá své "výhody" to, že jich není tolik
Jinak souhlasím, je to super plemeno, ani náš zbytečně neštěká, ale přitom skvěle hlídá. Každé plemeno má svoje nej, ale ČeRT je výbornej

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání