| Autor |
Zpráva |
Hanulaov
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 08:37
- Nahlásit
Ahoj, máme tříměsíční štěně, Původně jsme krmili Proplanem - pes kadil objemné množství stolice a moc mu nechutnalo. Přešli jsme na Eucanubu - stolice je méně, ale je o poznání řidší, drží pohromadě snad jen silou vůle. Podle veta není vyhovující krmivo, kdy je stolice moc, takže k Proplanu už se asi nevrátíme a zvažujeme Acanu, má méně tuku a asi je podle složení dost kvalitní. Máte někdo zkušenost?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 08:57
- Nahlásit
Hanulaov
My Acanou krmíme 5 let a spokojenost velká. Jen teda nekrmíme obyč prémiovkou, ale extrem zátěžovkou (ještě víc než normální zátěžovka). Obsahuje to hodně tuku a našim psům to vyhovuje...
Stolice je tak akorát. Psům to vyhovuje. Ale trvá než si na to zvyknout. Nedávno jsem si přivezla domů novou feňuli a začala krmit Acanou a měla tak týden průjem a větry než si na to zvykla. Ale teď bez problémů. Acana mým psům chutná a jsou po ní OK. Jeden můj pes má velké zažívací problémy a Acana mu taky vyhovuje bez problémů. Dělají i sensitivku pro psy, kteří mívají zažívací potíže, tak můžeš zkusit třeba tu.
|
Meemies
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 12:46
- Nahlásit
My Acanou krmili a rychle přestali. Ohromný množství stolice, neustávající průjem a hlavně strašnej smrad při plynatosti . Teď krmíme Eukanubou a jsme spokojený
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 13:04
- Nahlásit
Hanulaov
jako spousta věcí se tu probírala myslím..stačí vyhledat
když pročteš třeba tohle něco najdeš...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 13:49
- Nahlásit
Meemies
Fáákt? tak to je asi fakt pes od psa co mu sedne a co ne...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 13:54
- Nahlásit
pawLINka
to je asi fakt pes od psa co mu sedne a co ne...
no, to je u všeho, nejen u krmení
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 14:20
- Nahlásit
starší pes baští Acanu 8. rok a vyhovuje... chce to vyzkoušet
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 21:37
- Nahlásit
mám skoro 4 letého labradora a krmím acanou od mala a jsem maximálně spokojená nejen já,ale i můj pes
ale každý je jiný chce to fakt zkusit..
|
enri
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 08:04 - Změnil/a: enri
- Nahlásit
Acanou jsem krmila dobříka 5-6 let, chutnala mu (jako jedna z mála granulí) a asi i prospívala. Teď jsem s ní začala krmit beauceronku - harlekýnku, ale bohužel mi po ní začala na krku hnědnout (což u dobříka nevadilo, neb byl hnědej ). Takže teď marně pátrám po granulých ve stejné kvalitě a ceně
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 09:11
- Nahlásit
enri
Ano, to je u Acany nevýhoda, že po ní černí psi hnědnou...
Ale nám co máme většinu psů zrzavou, je to jedno
|
enri
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:24
- Nahlásit
pawLINka
Ano, to je u Acany nevýhoda, že po ní černí psi hnědnou...
No, mě na feně nehnědně ta černá, ale právě ta stříbrošedá barva
|
Arwen1
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 19:10
- Nahlásit
Dobrý den, mám 3 měsíční fenečku čivavy, a nyní začínám krmit Acanou, ale moc dobře jí nesnáší. Původně chovatel krmil Eminent Puppy. První den co přidávám granulky do Eminentu už má řidčí stolici a chodí dost často. Mám s krmením zkusit vydržet nebo raději zakoupit něco jiného? Děkuji
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 19:45
- Nahlásit
Zkuste třeba maso.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 08:46
- Nahlásit
Arwen1
radim vydrzet, hodne psu ma pri prechodu na kvalitnejsi granule s prujmy potize a proto to hodne majitelu odradi od toho na takove granule prejit. Nicmene i tak je treba hlidat zdravotni stav. PS: konzultace s veterinarem je vetsinou spis kontraproduktivni, pokud to neni vyzivar a doporucuje treba calibru jen proto, ze mu nekdo donese letak...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 11:49
- Nahlásit
cernej caj
pri prechodu na kvalitnejsi granule s prujmy pot
to je pochopitelny, vzdy jsme s Frantou homelessili bez zažívacích problémů, ale od tý doby, co jsme začali pojídat 3x kvalitnější výkaly, máme 4xvětší průjem o 5xvětším objemu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 12:14
- Nahlásit
zbrnd
ale az si na ty vykaly zvyknes, tak se stolice ustali a bude zas ok.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 13:11
- Nahlásit
Acanou jsem krmila psa od štěněte asi do jeho 1. roku. Mám BSP a trochu mu po ní hnědla srst. Mimoto stolice jako od krávy a po týdnu krmení vždy průjem. Přešla jsem na Brit Care, a pak ještě na Pro Pac. Průjmy pořád dokola. Nejspíš Barneymu vadila nějaká složka v těch granulích. Co jsme měli první fenku BSP, tak tu jsme krmili Acanou celý její život a naprosto v poho. Ted krmím masem A byla to nejlepší volba, kterou jsem mohla udělat.
|