| Autor |
Zpráva |
cimia
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 23:19
- Nahlásit
Ahoj, chtěla bych poprosit o tipy na CHS, které se věnují chovu čokoládových labradorů a v tomto roce plánují vrh štěňátek. Díky za vaše rady!
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 23:57
- Nahlásit
cimia
Orion, Milka, Nestlé, Toblerone ....
Pardón, já vím.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 00:15
- Nahlásit
Walda
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 06:54
- Nahlásit
Walda
Ty jsi při dnešku nějaký veselý, to dělá to vysvdčení, co?
|
cimia
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 08:00
- Nahlásit
Abych se přiznala, nemusím ani velikonoční čoko zajíčky, natož psy ale dotaz byl myšlen vážně, mezi lab. retrievery se neorientuji a budu ráda za tip nebo odkaz na stanici, kterou třeba znáte a mohli byste doporučit...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 08:13
- Nahlásit
cimia
Dojdi si na téma Labradorský retriever a nech si poradit od holek...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 08:57
- Nahlásit
cimia
Jdi na stránky www.kchls.cz , do podsekce labradorů a do seznamu chovatelských stanic. Všechny si projdi a ty,které se ti budou líbit a budou chovat čoko labradory oslov. Je možné,že ještě o podzimních a zimních vrzích nebudou psát,tak je potřeba si to zjistit a hlavně, i když budou nakrývat čoko fenku, mohou mít jen černá štěňata
|
monika
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 09:00
- Nahlásit
cimia
sousedi mají teď malou čokoládku. Zeptám se, odkud ji mají, ale myslím, že říkali, že byla jediná čoko ve vrhu 9 štěňat.
|
cimia
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 09:25
- Nahlásit
No právě, že stránky klubu mi přijdou velmi nepřehledné a odkazy často nefunkční nebo stránky roky neaktualizované... Hledala jsem něco jako přehled vrhů a krytí jak je to běžné u našeho plemene, ale to jsem u retrieverů vůbec nenašla... Přesto díky za tipy.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 09:27
- Nahlásit
cimia
Myslím,že stránky jsou přehledné dost, samozřejmě za to,že si někdo neaktualizuje stránky,nikdo nemůže,ale podle mých zkušeností je u takových chs velká pravděpodobnost,že štěňata mít nebudou. Přehledy vrhů a krytí opravdu nikde nenajdeš,to by bylo asi u labradorů dost časově náročný. Aktuální štěňata jsou v inzerci.
|
cimia
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 09:40
- Nahlásit
Svatá pravda, a já nemám co říkat se svým přístupem k aktualizacím Zkusím se lépe zorientovat v chovatelských stanicích a třeba pak požádám o konkrétní radu.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 10:04
- Nahlásit
cimia
Kup si černého, o starost míň
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 10:06
- Nahlásit
Ketrin
a jsou hezčejší,viď
|
cimia
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 10:45
- Nahlásit
Můj pes je rasista a nemá rád černé psy nechápu proč, jiné barvy mu nevadí, ale holt do toho také má co mluvit...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 10:46
- Nahlásit
cimia
O to víc kup černýho. Štěněti nic neudělá a na černou si zvykne
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 11:17
- Nahlásit
Vědlěa bych akorát, kde vzít čoko pita, ale to asi nechceš...
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:32
- Nahlásit
cimia
Kamarádka chovají a mívají čoko, je to CHS Od Střítežského potoka (říčky?) nebo tak nějak, můžu se zeptat, myslím, že letos chtějí krýt. Jí zavolám
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:36
- Nahlásit
cimia
Tak feňule by měla rodit za 14 dní, esi budou čoko, pozná se až po porodu. Jinak je to Od Střítežské Ludiny. Můžu ti dát kontakt, hoď mi sem mail, jestli máš zájem.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 13:17
- Nahlásit
cimia
Co vím,tak měli ještě dve fenky čokoládky v CHS Od Tří Jasanů,p.Stránský.Ten má už z toho spojení doma nechanou hnědku a je ultračokoládová.
|
cimia
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 23:46
- Nahlásit
Ahoj, díky za tipy Můj mail je cimia@seznam.cz
Všem hezký večer...
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2008 18:19
- Nahlásit
cimia
Poslala jsem ti kontakt, majitelem CHS je pan Vinklárek, telefon je na jeho dceru Kláru, pač jeho číslo už nemám. Tak hodně štěstí v hledání
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2008 18:27
- Nahlásit
cimia
větší štěndo - LABRADOR RETRIVER TMAVĚ čOKOLÁDOVÁ FENKA nar.2.2.2008,plně očkovaná,odčervená,pet pas zvyklá na psy přezubená...,matka k vidění rodinné důvody za cenu štěněte + část nákladů... Po rodičích-otec je Ich.,Multi Ch.Best of Royal Standart(O:Ich.Vitality of Tankaram-černý x Ich.Upward Star Tankaram-černá)-několikanásobný vítěz,champion několika zemí...,zkoušky:SVP,OVVR,zdraví KK iDLK 0/0,kompletní vyšetření očí - certifikát 16.2.07 DNA prcd PRA neg.Matkou je Ch.Amálie Cortex Canellare(hnědá)po rodičích: (O:Ch.Zigi Choco z Trojánku(hnědý) x M:Bernadet Arjaša(hnědá)),zkoušky OVVR,v letošní sezóně se pokusíme o PZ,zdraví KK iDLK 0/0,kompletní vyšetření očí - certifikát 27.7.07 DNA prcd PRA neg.Více info + foto,možnost návštěvy na tel. 777 006509,fotečky mohu poslat na mail
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2008 18:29
- Nahlásit
to je z inzerce na kchls , ne že bych já poslala fotečky
|
mag
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2008 19:00
- Nahlásit
V Belle Moravia budou mít hnědé labradory.
|