Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / neumí být chvilku sama-poraďte
Autor Zpráva
Lumik
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2005 11:24
- Nahlásit

Zdravím,
mám 10 týd. starou fenku MO, je se mnou celý den, mám jí sebou i v práci, je u nás už 3 týdny. Mám problém, že nevydrží být chvilku sama a hned kňučí a naříká, když jsem v práci, nemůžu si odskočit ani na wc, hned řve. Zatím mi to v práci tolerujou, ale při jednání je to problém a bojím se, aby mi jí nakonec nezakázali do práce vodit. Nejdřív jsem to zkoušela po dobrém, i když jsem šla jenom na to wc a nebo si jenom uvařit kafe, tak jsem jí vysvětlovala, že má čekat a pak jí vítala. A pak jsem to zkoušela po zlém, že jsem čekala za dveřmi a hned jak začala naříkat, tak jsem se vrátila, chytla jí za čumák, řekla ji Ticho a odvedla jí na místo a znovu řekla čekej, ale moc to nepomáhá, stále jakmile jenom na chvilku vyjdu z kanceláře nebo z bytu, řve na celý dům. Jak jí to mám odnaučit?

Brigitta
# Zasláno: 7 Čec 2005 11:35
- Nahlásit

Lumik
Mrkni na "výchovu a výcvik" téma "venčení prosba o radu", tam mi Evík moc pěkně radila, nebo na štěnaňata a štěňátka "štěně samo doma."

Anonymní
# Zasláno: 7 Čec 2005 14:55
- Nahlásit

Lumik
Měla jsem ten stejný problém. Nyní je štěndovi 6,5 měsíců a situace se zlepšila. Ale stejně si bude do smrti pamatovat, že jsem ho musela jeden čas na pět hodin opustit a on řval a řval. Nyní si mě velmi hlídá a i když večer spí jako dudek, v okamžiku kdy se vzdálím od jeho pelíšku maže za mnou. Je to závislák už na vždy!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání