| Autor |
Zpráva |
Mika
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:20
- Nahlásit
treti den ma moje 5 mesacne stendo riedku stolicu. Nie je to prujem, pretoze kaka normalne asi 4 krat do dna ako zvycajne, ale je to kasovite, alebo najprv normalne a potom celkom riedke. Zacalo to predvcerom, vcera bol celkom dobry. Dnes sme boli u veterinarky vyberat kliesta a rovno ho naockovala proti vztekline - teplotu mal normalnu, apaticky nie je, spomenula som riedku stolicu, ale ze to asi len vonku nieco zblajzol, resp. mu nesadlo veprove ucho co mal v utorok. Moze mu ta vakcina nejako uskodit? Ked sme sa vracali domov tak z neho znovu vysla len riedka kasa. a ja teraz trpnem, ci sme ho predsa len trosku nepretazili. Mam mu dat dietu? Mate nejake osvedcene recepty proti riedkej stolici? Dakujem pekne za akukolvek radu
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:22
- Nahlásit
Mika
hlavně se divím,že ti ho vete vůbec naočkavala- rýže a vařená mrkev by měla pomoci na stolici, pokud je to jen že někde sežral něco a teď to blbě tráví.
|
Radecha
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:37
- Nahlásit
Normální dietku na trávicí potíže/dietní chybu - rýže (hodně uvařit, až rozvařit), kuřecí (také tak), krmit častěji po malých dávkách. A dobrý je, nechat psa aspoň chvíli o hladu, aby si zažívání odpočinulo (aspoň půl dne u štěňátka). Vakcína sama o sobě mu neublíží, ale dávat jí když pes není zcela fit není nejlepší.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:49
- Nahlásit
Dostava bravcove ucho pravidelne? Nemal po nom nejaku takuto reakciu.
Niekedy to je pricina podrazdenia a aj riedkej stolice az hnačky.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 13:15
- Nahlásit
Mika
Teď řeším něco podobného, rozvařila jsem rýži na kaši a navíc ještě rozmixovala ponorným mixérem na kaši. Po ztuhnutí je to asi jako puding...
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 13:42
- Nahlásit
gabi
dostavaho ho pomerne casto, aj kopec inych veci z chrupaviek. ale teraz sa mi dva krat stalo, ze mal po nom takuto stolicu. tie posledne dva kusy som ale kupovala ale inde ako zvycajne, zdalo sa mi ovela mastnejsie, tak preto mi to napadlo (zas na druhej strane sa moze umlatit po chrtane, ktory je este mastnejsi a po nom mu nic nie je). verim ze bude coskoro v pohode dostane dietku, nedam mu obed, na veceru dostane ryzu s kuracinou a dufam ze zajtra bude ako rybicka
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 14:15
- Nahlásit
Hlavne ho nechaj chvilu na tej dietke. Môže mať podráždené zaživanie a znova by sa mu to vrátilo.
S tymi ušami to mohlo byť presne ako si napísala. Niektoré sú krasne čerstvé voňavé, pekne zasušené, iné vyzerajú hnusne, mastne, staro a smrduto, že by som ich ani psovi nedala.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 14:16
- Nahlásit
gabi
slecno gani, vam to dneska slusi
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 14:17
- Nahlásit
argosek
huš do budy
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 14:37
- Nahlásit
gabi
a prijdes tam za mnou?
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 14:59
- Nahlásit
argosek
No to radši ne, aby som nedopadla ako ty onehdy keď si isiel do budy za jedným velmi milým biglikom
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 15:00
- Nahlásit
gabi
ale ja kousu nezne..fakt! zeptej se...koho chces :-))
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 23:25
- Nahlásit
argosek
Mě by pán taky kousnul?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2008 00:28
- Nahlásit
Mucholabka
tak to zalezi na situaci :-P
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 09:10
- Nahlásit
Mika
Ahoj, zrovna něco podobného řeším s naší malou slečnou, která má takto řídkou stolici občas - někdy jen jednou denně... je fakt, že zrovna přecházíme na nové žrádlo, tak jestli to není i tím. a doufám, že jak jo, tak že se to upraví. Nebo myslíte, že by to mohlo být i tím, že jsem ji před dvěma dny dala mix-pár granulek, rýže, mrkev, kuřecí...a zalité vývarem....jestli to nebylo už moc "vodnaté a mastné"... Normálně ji už dva dny dávám suché nezalité granulky....
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 09:16
- Nahlásit
myslim ze riedka stolica moze byt zapricinena prave prechodom na inu stravu, steniatka su na to dost citlive. Ryza s mrkvou a kuracim by uskodit nemala, nam naopak velmi pomohla a uz sme v poriadku.
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2008 09:23
- Nahlásit
Mikano já pokud bude i dnes odpoledne taková řídká, tak dostane jen rýže,mrkev....no uvidím. nejsem z toho moc nadšená, naštěstí malá je "živá" ažaž...teda až na dnešek, to má nějakou mrzutou náladu...hadám, že to budou zuby...
|