| Autor |
Zpráva |
LucS
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 16:32
- Nahlásit
Ahoj, zrovna se dívám na nabídku obojků a vodítek pro psi. Líbí se mi Rogz for dogz...ale nejsem si jistá s jeho velikostí pro dospělou labradoří fenku... Bude ji stačit obojek ve vel. 36 - 56cm?
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 16:55
- Nahlásit
LucS
Myslím, že nejlepší bude, když ji změříš
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 16:59
- Nahlásit
Taky bych řekla.
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 16:59
- Nahlásit
no jo, ale když ji ještě nemám doma a nikdo v okolí nemá labradora...
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 17:06
- Nahlásit
LucS
tak počkej až ti vyroste, nemá smysl objednávat dopředu, když nevíš, jak bude v dospělosti velká..ale osobně mám na psa 54-56cm, myslim
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 17:18
- Nahlásit
Bára a Sam
Děkuji
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 17:34
- Nahlásit
LucS
Ahoj, zrovna se dívám na nabídku obojků a vodítek pro psi. Líbí se mi Rogz for dogz...ale nejsem si jistá s jeho velikostí pro dospělou labradoří fenku... Bude ji stačit obojek ve vel. 36 - 56cm?
clovece, jak to tak ctu, premyslim, ze bych mel pomalu zacit objednavat rakvicky pro ty moje usaky usate..
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 18:11
- Nahlásit
LucS
Mám dospělou labradorku a omylem jsem koupil středního Killtixe, který nám je na centimetr přesně, takže z toho usuzuju, že má kolem krku plusminus těch 48cm... Těch 56 cm by stačit snad mělo, pokud to nebude ten "dobře živený" typ labradora
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 18:53
- Nahlásit
argosek
hihi...to já jen tak ze zvědavosti....něž něco tkaového koupím bude malá doma...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 19:54
- Nahlásit
LucS
no hele,jak Ti poroste,tak te´d buseš měnit jeden obojek za druhým )) A pak by ti měl do těch 56 cm určitě stačit, pokud jak píše mmartin nebude jako vykrmené prasátko Eli má okolo krku 50 cm, můj Andy nějaký ten cm navíc.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 19:59
- Nahlásit
Napiš těm, od koho ji budeš mít, aby ji změřili, mě ji v útulku taky měřili
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 21:50 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
měl do těch 56 cm určitě stačit, pokud jak píše mmartin nebude jako vykrmené prasátko prasátka nevedu a my teda obojky skoro nenosíme, ale všechny co máme doma jsou 65... mně se líbí když je to volnější
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 22:44
- Nahlásit
argosek
premyslim, ze bych mel pomalu zacit objednavat .......
Pane, už zase....?
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 22:50
- Nahlásit
Ketrin
mně se líbí když je to volnější
Jo, to Barušce taky... Pak se z nich líp couvá a vyvlíká Takhle mi zdrhla například jako štěně na klubovce v Třeboni... Ulovil mi ji nějaký pán na kostičku sýra
|
choco
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 23:23
- Nahlásit
Ketrin
tak to by mi zněj taky rychle vycouval, poslední dobou je dotahuju a dotahuju...
|