| Autor |
Zpráva |
Mel
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 10:01
- Nahlásit
Silwuska
mrkni se přímo na teriéry v nouzi
Orry
no, radši vybírat nebudu... bohužel jsem ještě neměla tu čest, abych poznala nějakého JRT s vyrovnanou povahou. Navíc mě nějak od módních plemen odrazuje už jenom ta jejich módnost, která má právě vždycky na starosti to zkurvení
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 10:01
- Nahlásit
reneeska
Jenže to je zase těžký no. Buď chceš parsona proto, jakou má povahu a nebo prostě chceš jen něco, co má stejnej vzhled.
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 10:02
- Nahlásit
bullvnouzi
No prave ani nepocitam s cistokrvnym...uplne v poho nieco krizene, alebo staci len podobne...take chlupate...mali sme aj vyhliadnuteho na slovensku jedneho trikolor, ale je bohuzial zadany...
reneeska
Dik za linky...idem studovat...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 10:02
- Nahlásit
Silwuska
A toho jacka od Topolčan nechcete?
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 10:04
- Nahlásit
Ahojky, já mám doma jedno zrovna takový škodlivý poťouchlý zvíře co se mu oficiálně říká PARSON Silwuska jestli můžu poradit tak na stránkách www.parson-russell.sk je nabídka kříženců podobných Russlíkům kteří jsou v útulcích na Slovensku. Kdyžtak tam jukni.
Můj Berťas má kožich tak nějak napůl, ani hladký ani střapatý - na xichtu fousy a tělo více-méně hladký. Říká se tomu broken. Ale najdou se i úplně hladký a nebo úplně střapatý. To hladký to je neštěstí, chlupy se zapichujou všude a nejdou vyčistit. To střapatý se dá trimovat a pak je pejsek moc hezkej.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 10:04
- Nahlásit
bullvnouzi
Já su na ty vořechy, já bych čistýho psa nechtěla. Takže vybírám vzhled většinou, a nebo povahu když mám možnost útulkáče poznat předem.
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 10:08
- Nahlásit
bullvnouzi
Skor nieco taketo chlupatoidne
http://www.utulok-piestany.sk/main.php?action=hlad ame_domov&podsekcia=psickovia&do=zobraz&meno=Riád &pozicia=44&sort=&return=1
Tento nas hned zaujal, ale je rezervovany...
Ono prave ide o to aby to bolo take chlupacinkove, male...proste prezleceny parson...
reneeska
Linky od teba na tu policiu mi bohuzial nejdu...neviem preco
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 10:09
- Nahlásit
bullvnouzi
OT ickv? mám ten plakát...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 10:12 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit
Silwuska
je to útulek Brno Bystrc, najděte si to přes ten seznam útulků, a ten melej je v Nalezených na tý 3. stránce. A ten druhej v K adopci na 6. stránce, ale ten je hladkej
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 10:12
- Nahlásit
Mel
Zkusím to, ale doma mi to občas nejede. Spíše častěji než občas. MMNT
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 10:35
- Nahlásit
Tak abyste mi věřili... Někdo z celysvet.cz tam volala a prej: "Jo jo, na to jsem už koukala, nemůžou ho prodat, tak sráží cenu, já ta volala... ".
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 10:40
- Nahlásit
Mel
ja znam i super vyrovnane russelliky jak k lidem tak ke psum a na poslednim sraze bylo neco pres 30 tehle torped...a svete div se.nezabili se
Linda L
Zdravime Bertraaaaaaaaama
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 17:39
- Nahlásit
Halooooooooooooooo.
Nechcete někdo v pátke dorazit na prochajdu? Hlavně jbat by si mohla všimnout tady.
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 19:49
- Nahlásit
Nazdáááár, což o to my bysme na prochajdu dorazili ale bojím se že jsme na druhé straně republiky, takže pěšky tak nejdřív za 14 dní
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 12:13
- Nahlásit
Linda L
takže pěšky tak nejdřív za 14 dní
Neplácej, russellím tempem za 14 minut.
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 21:48
- Nahlásit
Pinďa už je na pokraji důchodovýho věku, on o každým kroku nejdřív dlooouze přemejšlí a ze všeho nejradši si vozí pr... v autě, zmetek jeden.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 21:54
- Nahlásit
Faaaakt? Kolik ma?
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2009 22:14
- Nahlásit
V březnu měl sedum. Ale v červnu se stal poprvé fotříkem (na některý věci nebude starej nikdy) A hnedka na první pokus zplodil 5 lotříků
|