| Autor |
Zpráva |
Mika
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 22:28
- Nahlásit
Ahojky! Mam doma 8 tyzdnove steniatko zlateho retrievra doteraz sme ho krmili Hill´som ale mnozstvo odpadu bolo miestami vacsie ako stena samotne Vsimla som si, ze tu dost propagujete Eagle Pack, chcela by som skusit radu Holistic Select ale nikde sa nemozem dopatrat davkovania. U klasickeho Eagle Packu ma zarazilo ze krmna davka pre dvojmesacne stena tam bola 60 - 100 gramov. To myslia ako denna davka ci jedna krmna jednotka? Ja teraz svojmu coklovi davam 220 gramov a myslim, ze by ma asi zozral, ak by som mu to zredukovala na tretinu. Ako je to? Poradi mi niekto? Dakujem pekne.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 22:55
- Nahlásit
Mika
hele u Eagle je třeba pořádně číst..dávkování je většinou na jednu dávku a ne na den...taky jsme to řešili
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 09:26
- Nahlásit
sarax
faaakt? já teda krmnou dávku nikdy neřešila, co čokl sežral, to sežral, ale myslela jsem si, že to je na den (teda aspoň na adultce, jinde jsem nekoukala)
Mika
asi to chce důkladně přečíst návod na pytli...
Jinak u EP jsou fakt krmný dávky mnohem menší než u jiných (méně kvalitních) krmiv.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 12:43
- Nahlásit
Čím lepší granule, tím nižší dávky. EP krmím, i když teda ne larg breed, ale to že dávkování je jedna dávka a ne na den, to slyším prvně. Co měla já, vždy tam byla denní dávka.
U štěňat se samozřejmě dává podle váhy psa v dospělosti, ne podle momentální hmotnosti, na to pozor.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 12:46
- Nahlásit
Maya
no je to tam fakt pěkně schovaný..ale nevím jestli na všech..na štěněcích large breed to bylo fakt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 12:53
- Nahlásit
sarax
Tak nakonec je možný, že zohledňují specifika krmení velkých plemen.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 14:13
- Nahlásit
Maya
to klidně..ale sem nadávala neb tohohle jsme si fakt fšimly po 14 dnech a podrobným pročtení...hlavně mi bylo divný že má 1/3 dávky minulejch granulí a to byly Nutro Choice a to není úplně šunt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 14:50
- Nahlásit
sarax
To se nedivím. Možná by to chtělo informovat dovozce, aby to prodejci alespoň zvýrazňovali na stránkách a nebo aby to zdůraznil na české etiketě.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 14:52
- Nahlásit
Maya
ono to tam napsaný bylo..ale prostě člověk vidí dávku a konec..pak to pročteš a zjistíš jak to je se na to ještě schválně podívám
|