| Autor |
Zpráva |
KANDAT75
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 20:41
- Nahlásit
Dobrý den,
prosím, mužete nám někdo poradit s venčením? Máme 3,5 měs.starého fr.buldočka a nechce chodit ven. Největší problémy máme s venčením ráno a večer (tma). Zkoušíme hračky, mňamky.....a nic. Vždy uděla jen potřebu a maže domů. Problémy se psy nemá, naopak.
Děkujeme za každou radu.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 20:47
- Nahlásit
Vzít s sebou na večerní venčení nějakýho nebojácnýho kamaráda, jestli ho rozptýlí? Jinak nevím
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 20:52
- Nahlásit
KANDAT75
A odkud jste?
|
KANDAT75
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 21:03
- Nahlásit
petra06 - Praha 10
reneeska - i to už jsme zkoušeli. Baví ho to je přes den.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 21:06
- Nahlásit
Vždy uděla jen potřebu a maže domů.
No a v čem je problém? Jestli je přes den v pohodě, tak je zřejmě unavený, chce normál domů ne?
|
KANDAT75
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 21:10
- Nahlásit
Terri
Unavený určitě není. I po večerním venčení je ho plný byt.
Poslední dobou je vůbec boj ho ráno a večer dost alespoň na tu potřebu.
|
ZdeNek_K
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 21:16 - Změnil/a: ZdeNek_K
- Nahlásit
KANDAT75
Boj s 3,5 měsíce starým buldočkem ? To bych chtěl vidět .... . Samozřejmě tě omlouvá pokud tobě je cca 4 až 5 let .
|
KANDAT75
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 21:18
- Nahlásit
ZdeNek_K
Asi nejsem tvrďák jako ty!!!!
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 21:22
- Nahlásit
KANDAT75
Dyď je to štěňátko! Napadá Tě, PROČ to dělá?
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 09:10
- Nahlásit
KANDAT75
Taky mám buldočka, bydlíme na Praze 3, ale na Praze 10 máme kámošku s buldočkem, třeba byste se mohly(y) domluvit na některý večer a jít venčit spolu , možná ho společnost kámoše "vyhecuje". Btw. nejmenuje se Wicky?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 10:25
- Nahlásit
KANDAT75
Asi nejsem tvrďák jako ty!!!!
A proč s ním bojuješ?Proč mu ustupuješ?Prostě ho teda připni na vodítko a jde se.Pokud budeš postupovat tímto způsobem,prohloubíš v něm akorát strach.Musí vědět,že o nic nejde,nic se neděje,tma je přece normální.Některý štěnda tak můžou reagovat,ale nesmíš to v něm podporovat.Pokud najdete kámošku na venčení,využij toho,nějak ho zabav a rozpyl,ale neustupuj.Jen mu tím ublížíš .
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 10:33
- Nahlásit
KANDAT75
Já bojovala se psem jen jednou, a to když jsem se podchodem potřebovala dostat na bus . . . nebyl čas, takže to byl opravdový boj - dolů ze schodů se zkutálel, dole jsem ho dosmýkala na druhou stranu a před schodama nahoru jsem ho štípla dozadku a bylo - koukal teda dost nevrle, ale příště už to proklusal úplně v pohodě
Ponaučení : Neustupovat psovi - já chtěla jít podchodem, ikdyž asi 50 metrů vedle byl přechod, a bylo by to bez problému....
|