Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / ČSV štěně....
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 14:47
- Nahlásit

Nemáte někdo štěně ČSV nebo povědomí, kdo by mohl mít? kamarádka shání do 10 000.

Pentas
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 15:00
- Nahlásit

Mucholabka

na Aukru je paní s nickem carey 11 ta by měla 1 štěně mít,ale nevím za kolik.Já od ní bral nějaké stopovačky,tak říkala,že jí ho na poslední chvíli odřekli.

wolfms
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 15:11
- Nahlásit

Ahojda, ať se kamarádka mrkne na www.wolfdog.org/ces nebo na www.cswolfdog.cz, jsou tam aktuální vrhy, nabídka štěňat... dá se tam dost najít o rodičích, tak přeju šťastnou ruku při výběru, kdyžtak ať se ozve na mejlík wolfms@seznam.cz, kdyby chtěla pomoct.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 15:19
- Nahlásit

A ta cena odpovídá?

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 15:45
- Nahlásit

Mucholabka
Tohle sem nedávno našla na Haf Bez Obav.
Štěňátka Československého vlčáka - Československý vlčák [Daruji]
Československý vlčák Darujeme nádherná čistokrevná štěňátka Československého vlčáka. Vhodný jako hlídač k rodinnému domku, pro aktivně žijící lidi, ale i do rodiny s dětmi. K odběru do Vánoc. Tel:558 682 304
09.12.07 17:05 Čaganová Zuzana [zuzi.cagi (at) sez­nam.cz]

wolfms
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 15:55
- Nahlásit

Cena se pohybuje kolem deseti tisíc, plus minus zhruba dva tisíce. Jen je potřeba pečlivě vybírat, čsv není zrovna jednoduchý plemeno... u těch darovaných bych si tou čistokrevností nebyla tak jistá

wami
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 16:03 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Mucholabka
na tom wolfdogu, jak psala wolfms, je asi nejkompletnejsi seznam chovek, ktera maji/planuji stenata, cena cca 8-15 tis. co vim ja, podle krve a titulu rodicu ...

u rodicu bych se koukala po zkouskach, ale protoze posledni dobou neni moc po cem koukat , tak at toho radsi objede vic a koukne se na fenky, na jejich chovani (i k cizim lidem, i ke stenatum), radsi bych sahla po steneti tam, kde bude fenka sebevedoma, radsi at si stenata hlida, nez aby byla placha tak, ze pred navstevnikem zaleze...

Drzim palce, at si vybere dobre

jeste dodavam - nevim, jak posledni dobou funguje registrace na wolfdogu, me to docela blbne , ale kdyztak at se registruje, bude si moct rozkliknout bonitacni kody jednotlivych zvirat, a ty popisky taky leccos napovi...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 16:07
- Nahlásit

Vhodný jako hlídač k rodinnému domku

wami, jako odbornice, co si o tom myslis???

wolfms
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 16:18 - Změnil/a: wolfms
- Nahlásit

Snad můžu taky odpovědět... čsv doma mám, fenku a psa... ohledně hlídání nejsou špatní, ohlídat si své území zvládnou. Dokonce líp než náš ovčák, kterej lidi miluje a každýho vítá.

wami
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 16:19 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Jirikovo
wami, jako odbornice
to se ptas kus vedle , odbornice je tady Smečka

Muj laicky nazor je ten, ze cevecko za plotem urcite odstrasi, sebevedomy teritorialni samec i uhlida (asi i fenky, ale psum bych verila vic). A ve smecce s jakymkoliv jinym sebevedomym psem (treba NO, nebo vubec ve smecce) uz jsou to hlidaci docela nekompromisni...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 16:21
- Nahlásit

to sou teda veci ... to by me nikdy nenapadlo, ze budou hlidaci ... no co, clovek se kazdy den uci ...

Smečka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 17:06
- Nahlásit

Jirikovo
Od tém doby, co nám po zahradě běhají čévéčka nemusíme zamykat ani barák, ani auta, prostě nic.
Mucholabka
Jestli chce kamarádka poradit nějaké konkrétní spojení, ať mi napíše.

Smečka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 17:08
- Nahlásit

Jo a v žádném případě nebrat čsv bez PP. Ve většině případů jde o potomky zvířat, která neprošla povahou na bonitaci. Nevěřit řečem o nedostatku času atd.

wami
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 17:14
- Nahlásit

---OT---
aktualizuju stranky... nepostrada v Brne nekdo papiroveho psa? mate-li kontakty, dejte o nem vedet, ma sice spatne citelne, ale prece jen tetovani...
http://www.mpb.cz/utulek-pro-zvirata/nalezeni-psi/ 770/

--- konec OT---

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 17:27
- Nahlásit

Chce to na hlídání kolem stavby a na chození do lesa. Jak jsou na tom s lovením? Kámoška asi moc páru o tom mít nebude-vysvětlovala mi, že apbt by mít nemohla, bo já mám ostré psy, kterým se člověk musí věnovat a cvičit s nima. Mi se zdá, že teda čsv je to na tom s péčí a povahou o tisíc procent hůř, ale je to její volba. Mají 10 let starou nějakou ohařku.

Smečka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 17:37
- Nahlásit

Mucholabka
Čsv vyžaduje úzký kontakt s rodinou, nechat ho hlídat stavbu a nebýt s ním? Nebo, jak je to myšleno? Takovému člověku bych štěně v žádném případě neprodala.
S lovením jsou na tom jako všichni ostatní psi, když je mu tolerováno, loví.
Mi se zdá, že teda čsv je to na tom s péčí a povahou o tisíc procent hůř,
Takhle bych to netvrdila, mají spíš daleko větší nároky na povahu majitele. Když jsem tedy u těch povah. Výchovné chyby se u nich odstaňují hůře.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2007 19:06
- Nahlásit

Smečka
No, s tou stavbou se jí musím ještě zeptat, nevím, jak to myslela. Já ji ještě zpracuju, dneska nebyl čas a zítra taky nebude

hanule
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:28
- Nahlásit

sháním štěně pejska, bohužel tchán nechce s PP, takže bez. Nevíte o někom?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:31
- Nahlásit

Ta holka si nakonec bude brát beaucerona.
hanule
Nefím.

hanule
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:34
- Nahlásit

Já se snažila ho přemluvit na PP, ale on za psa tolik peněz nedá.....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání