Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / naučení čistotnosti
Autor Zpráva
Míša N.
# Zasláno: 17 Čen 2005 14:31
- Nahlásit

ahoj,potřebuju prosím radu,mám 6 měs.fenku čivvavy a ještě se venčí i doma na plinku,nezůstane ji to do dospělosti?Taky požírá své výkaly, nevíme jestli ze strachu,že by jsme je našli nebo je to jen její zlozvzyk, který snad přejde časem?nevíme jak ji naučit čistotě,když jsme v práci.Jsmeli doma všechno je v pořádku, venčí se jen venku a cizí výkaly nežere.díky za zkušenos.

Jarča
# Zasláno: 30 Čen 2005 19:43
- Nahlásit

to by mě taky zajímalo jestli mám štěně učit na plínku nebo na noviny nebo s ním hned chodit ven. Dneska jsme si přivezli 7.5 týdení štěnátko čivavy. Dělá loužičky jenom na koberci a když je vyčistím stále je to cítit. Mohli by jste mi ze skušenosti doporučit nějaký sprej.Díky

cerny Rex
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 21:26
- Nahlásit

Jarca
ja mam dobre zkusenosti se sprejem Flecken-Sauber od Barona. Ja ho pouzivam hlavne kdyz mi zvraci, ale obcas se stane ze kdyz prijde navsteva se psem tak ten pes ma tendenci znackovat a tohle ten pach opravdu ucine prekryje.

shiba
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2005 21:58
- Nahlásit

Jarča
to by mě taky zajímalo jestli mám štěně učit na plínku nebo na noviny nebo s ním hned chodit ven.
Osobně bych radila v každém případě rovnou ven, je-li to jenom trochu možné. I když to není pravidlem, stává se, že pejsek naučený na noviny nebo písek ap. se to už neodnaučí.

Jarča
# Zasláno: 1 Čec 2005 08:23
- Nahlásit

díky za rady. S tím sprejem to zkusím jestli ho seženu.

cerny Rex
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2005 09:19
- Nahlásit

Jarca
ten sprej koupis na http://www.baron.cz

Jarča
# Zasláno: 1 Čec 2005 11:03
- Nahlásit

Díky moc , právě jsem se vrátila ze ZOO centra a bez úspěchu. Tak se mrknu na ty internetový stránky.

Jarča
# Zasláno: 1 Čec 2005 11:29
- Nahlásit

Tak mám objednáno.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání