Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / štěňátka v Brně a okolí
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Johule
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2007 14:37
- Nahlásit

Ahoj
mám 3 měsíční štěndo BŠO a hrozně ráda bych občas chodila venčit s nějakým štěndem jeho věku...nechce se někdo domluvit?
Taky s ním chodím do skvělé psí školky v Bystrci, jsme zde ale jenom tři štěníci a bylo by supr, kdyby choil i někdo další...nechcete se někdo se štěndem přidat? Určo nebudete litovat

Kniga
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2007 23:24
- Nahlásit

Ahojik,
moje stenatko je sice zatim u chovatelky, ale v rijnu si pronho pojedu a pak se rada zapojim, skoda, ze Bystrc je tak desne daleko S malinkym stenatkems e me moc cez cele statl jezdit nechce (su z Bohunic) ale uvidime no Rozhodne prochazky by nebyl spatnej napad uvidime

Johule
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 17:30
- Nahlásit

Kniga
to je supr co budeš mít za plemeno?
no je to celkem daleko, ale když jedeš jedničkou tak se to dá, pesan si dokonale zvykne na tramvaj a tam je to kousek od zastávky...razhadni se jak chceš, ale můžu to jen vřele doporučit

Bublinka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 18:19
- Nahlásit

Ahojky, to je skoda, pro nas je to taky daleko, my jsme z Lisne, mam taky 3 mesicni stendo! A do jake skolky chodis? Ja prave taky obhlizim moznosti...

Johule
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 18:54
- Nahlásit

Bublinka
myslím, že jednou týdně by jste to mohli zvládnout....chodím do školky k mé známé(studuje veterinu a zajímá se o výcvik psů) v Bystrci kousek od Zoo. Je fakt dobrá-potvrzuje to i to, že tam jedna paní dojíždí vlakem až odkudsi...
Bylo by supr, kdyby si tam mohli pohrát...Ari je hrozně přáteůlskej a v okolí nejsou moc štěnda...co máš za plemeno?

Kniga
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 23:00
- Nahlásit

Ja budu mit biglici
Ta dalka nejde o me, ale o to stendo, nemam predstvau jak dlouho vydrzi byt vzuuru a jak abych ho nejak jako nepretahla jeho moznosti....

reddog4
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 08:09
- Nahlásit

Johule
ahoj, ja mam 2 mesicni malinacku, taky hledame poradne blbnouci kamose... kdyztak bych rada co nejdriv nekam vyrazila... na netu zase tak casto nejsu, tak kdyztak mi smskni na 737116839 sarka

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:22
- Nahlásit

Bublinka
Ahoj, taky jsem z Líšně a za týden si jedu pro čtyřměsíční štěňátko. Mohly bychom někam společně vyrazit ať se štěníci otrkají. Platí i pro ostatní z Brna. A psí školičku by jsme taky uvítali )

Bublinka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 16:00
- Nahlásit

jorkaAmálka

Ahojky, no super, ja jsem jenom PRO! My jsme otrkani az dost Porad by si chtela hrat, jenze tady v okoli jsou samy dedouskove a ti na to jeji hopsani nemaji naladu. Takze budeme jedine radi za dalsi litaci a hopsaci kamosku (nebo kamose?). A co to bude za rasu? My jsme RR.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 16:23
- Nahlásit

Bublinka
No, to bude dvojka )) Jedu si pro číňana, ale osrstěnýho a bude to pes. Jinak mám ještě tři fenky ( číňan, jork a pinč )
http://www.germanika.com/germanika/a/mioty/miot-mu minki.htm
... je to ten jedinej chlupatej )
A odkud z Líšně jsi ?

Bublinka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 18:33
- Nahlásit

jorkaAmálka

Jezis, tak to doufam, ze vas nezaslapnem My jsme takovy divoky, skakaci a behaci... Jinak pejsek krasnej! Bydlim na Hajkove, takovy ty 4patrovy domy podel hlavni silnice z Novolisenske...

Kniga
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 23:29
- Nahlásit

Jezkovy oci jak se taaak tesim

Johule
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 15:37
- Nahlásit

Je supr, že se tolik lidí ozvalo
Určo bych se ráda co nejdřív domluvila.
Pokud by měl někdo zájem zkusit psí školku (fakt doporučuju) tak ať přijde zitra(v patek) před 10 na zastávku tramvaje č. 1(U zoo) a tam na mostě by jsme se potkali....cena za jednu hodinu je 150 Kč, zaručuju že psi si ji zamilují

Johule
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 16:09
- Nahlásit

kniga
to abych Arouše nepřetáhla jsem se taky prvně bála, ale ukázalo se že vůbec....školka je právě ideální v tom, že si ji užije, vyblbne se a utahá, ale neublíží mu to....potom je ale úžasný když si lehne a do večera spí....to je vžycky jedinej den v týdnu, kdy od něj mám chvíli pokoj

Johule
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2007 08:36
- Nahlásit

no tak doufám, že jste tam nikdo nešli, teď jsem byla informována, že se školka přesouvá na neděli v 5....

Šárka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2007 12:02
- Nahlásit

Ahojte, to jsme moc rádi, že jsou další na vycházky mi jsme kousek od vás. Tak jak se domluvíme? Šla bych i dnes. Co vi na to?

Johule
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2007 12:29 - Změnil/a: Johule
- Nahlásit

Šárka
myslis nas?
ja bych mohla, ale jen tak do čtyř.....ale klidně

Johule
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2007 12:33
- Nahlásit

Šárka
kde bydlíte? a co máš za pesana? Od teď do těch čtyř by to nebyl problém, Arouš by se vyblbnul rád

Šárka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2007 17:15
- Nahlásit

tak jsem to zmrkla pozdě no snad jindy byla jsem se psy na kolečkovýh mám NO,čivavu,špringra a ten 4 se nepočítá, bydlíme na Vinohradech a každý den se nás parta pejskařů schází na louc jak jsou akátky (za školou Bzenecká)přibližně od 15:30 do 18:30

Johule
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2007 19:27
- Nahlásit

Šárka
tolikpesanů bych taky chtěla....tiše závidím.....
někdy bych tam klidně šla, ale vinohrady jsou od pisárek celkem z ruky ale někdy se můžeme domluvit...

Kniga
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2007 19:42
- Nahlásit

Mno ja se hjedu na svoji fenecku podivat zitra a za tyden bych ji mohla mit doma Prvni mesic, se asi budu muet drzet v teple, tak nevim, jak by to slo se skolkou, ale uvidime no prochajdy by spolecne urvco byli fajn, heled a je ta skolka aji pres zimu? ze je v nedeli je pro me lepsi, nebot pres tyden myvam smeny, i kdyz po novym roce zase v nedeli nebudu k veceru moct jit pac budu delat v knihovne takze to mam take slozite...

Johule
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2007 20:21
- Nahlásit

Kniga
No pokud bude hodně zima, tak se školky možná budou konat v domě....to bych ti ještě řekla
Školka se koná pořád, dokud jsou ochotní chodit nějací štěníci. Je vždycky o víkendu (dnešek byl výjimka) většinou záleží na domluvě účastníků jak se jim to hodí.
Právě od téhle neděle tam s náma začne chodit jeden štěník bígla, tak by jste se mohli seznámit

Kniga
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2007 22:31
- Nahlásit

To by bylo super! No a myslis ze je dobry s ni zacit chodit i kdyz ji budou teprve dva mesice a nebude este poradne doockovana? nebo radsi pockat?

Šárka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 19:52
- Nahlásit

já bych počkala na doočkování

Johule
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 10:52
- Nahlásit

Šárka
já osobně jsem s Arim počkala ještě na jedno očkování a pak mi vet řekl, že už můžu ke psům....do té doby jsem domů kvůli socializaci pozvala několik psů našich známých, u kterých jsem si byla jistá že jsou zdraví a očkovaní....
docela se mi to vyplatilo-Ari nic nechytl, ale vyblbnul se s nima a socializoval se

Šárka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 12:22
- Nahlásit

když se počká do úplného očkování, tak to na socializaci nemá vliv. Já bych neriskovala žádné psy, protože stačí když si pes venku čuchne k moči a přenáší se to na štěndo. Kamošce tak umřel NO.

Kniga
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 12:31
- Nahlásit

Jako ja chtela pockat, ale uz tu na me rvali, ze se to nema s ockovnaim prehanet, to ze staci cuchnout k moci me docela desi, tak sem si rikala, ze budu s ni chodit jen pred barak, takhle nevim, chjoooo

Johule
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 14:57
- Nahlásit

Kniga
my máme výhodu, že máme velkou zahradu, kde se pesan mohl v pohodě vyběhat....Fakt nevím, já osobně bych ho před barák brala, ale Ari je moje první štěndo, takže se v tom moc ještě nevyznám....

Johule
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 19:24
- Nahlásit

Jinak, kdo by jste měl zájem chodit do té psí školky, domluvte se na tel. 546221174

Šárka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 19:37
- Nahlásit

Já ho brala tam kde moc psů nechodí, ale takové místo najít je těžké, ale pejsek se musel učit čůrat venku

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání