| Autor |
Zpráva |
Dannie
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 09:37
- Nahlásit
Jen pomáhám známým najít domov pro čtyři štěňátka boxíků bez PP - tři fenečky a jednoho pejska. Všichni jsou žíhaní s minimem bílých znaků.
Více na www.bonnie-arwin.ic.cz
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 09:45
- Nahlásit
Dannie
Náááádhera,jen kdybych už neměla přez stav.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:10
- Nahlásit
že si rejpnu, jak to, že jsou bez PP?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:19
- Nahlásit
blanulinka1
Prosímtě,přestaň to řešit.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:51
- Nahlásit
jablunka
proč? mám na to právo, stejně jako ty mě poslat někam, ač se tě ten dotaz vlastně netýká... Jen mě zajímají důvody, proč pes s PP má štěňata bez PP...a co na to klub... Zeptat se můžu... Odpovězeno mi být nemusí...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:52
- Nahlásit
blanulinka1
jak viš,že je to pes s PP?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:53
- Nahlásit
Mar
bo to má na webu
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:57
- Nahlásit
A taky mi přijde, že inzerce nepatří do diskuzního fóra... Ale na na nějaký inzertní web. Pokud nejsou ta štěnda v nouzi... To by tu pak nemuselo být taky nic jiného, žáno... Navíc, jsou to v 99% štěňata bez papírů...a téměř pokaždé se to zvrhne v debatu a při o PP a bez PP...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:57
- Nahlásit
Mar
mno stačí se kouknout na ty stránky...
ale páč se v chovu s PP nevyznám tak nevím zda je uchovněná ta čuba???páč výstavy nestačí ne??boxéři mají zkoušku chovnosti??aspon myslím
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:58
- Nahlásit
blanulinka1
hm a než sem to dopsala a dopsala kecy a drby na ICQ taks to sem dala D
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:59 - Změnil/a: Stýnka
- Nahlásit
blanulinka1
asi tady Dannie není, takže vysvětlení ode mě - nejsou to štěňátka po fenečce Bonnie Arwin, na tu čeká jinej ženich a stopročento budou její mimča s PP!!!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:02
- Nahlásit
sarax
mám prostě rychlejší prsty
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:03
- Nahlásit
Stýnka
tak proč ten matoucí odkaz???
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:06
- Nahlásit
blanulinka1
víš,ještě stále se najdou lidé, co chtějí pomoci svým známým či příbuzným
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:08
- Nahlásit
Stýnka
Aha...tak to potom jo... To by z těch lidí měl klub a všichni chovatelé v něm, určitě velikou radost...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:11
- Nahlásit
Stýnka
víš,ještě stále se najdou lidé, co chtějí pomoci svým známým či příbuzným
taky to beru..ale měli by to zmínit i na stránkách..je to dost matoucí a člověka napadaj různý věci..prostě bych napsala jak to je
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:11
- Nahlásit
blanulinka1mám na to právo, stejně jako ty mě poslat někam, ač se tě ten dotaz vlastně netýká..
Jenže já tě nikam neposlala!
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:16
- Nahlásit
blanulinka1
rozhodně nejsem zastánce psů bez PP, to jen tak pro tebe na vysvětlenou...
Nechci s tebou na tohle téma zabředávat do nějakých větších debat, možná i Dannie tuto nabídku měla víc vysvětlit, aby nedocházelo ke zbytečným fámám a drbům o její fence Bonnie(které vznikají koukám jako obvykle velice rychle), ale myslim si, že zrovna tak jako ty máš právo si rejnout, tak každý další má právo dát si na svoje stánky co chce.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:19
- Nahlásit
blanulinka1
hele ale ty štěňata sou vod té černé čuby,co je tam s nima podle mě - né vod té,co je na webu s PP...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:26
- Nahlásit
Mar
no jo, ale kdo to má vědět
Stýnka
možná i Dannie tuto nabídku měla víc vysvětlit, aby nedocházelo ke zbytečným fámám a drbům o její fence Bonnie no to měla...a ty fámy a drby...to jsou trochu silný slova když to dost nadnesu, tak buď ráda, že rejpu a vysvětlí se to
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:28
- Nahlásit
... a kdo se zajímá o "matku štěňat", tak by zjistil, že byla čtrnáct dní po porodu na dovolený v Krkonoších, na agi táboře atd., takže mu dojde, že boxerka na tom webu matkou těch štěňat nemůže bejt
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:31
- Nahlásit
Tinta76
... a kdo se zajímá o "matku štěňat", tak by zjistil, že byla čtrnáct dní po porodu na dovolený v Krkonoších, na agi táboře atd., takže mu dojde, že boxerka na tom webu matkou těch štěňat nemůže bejt
tyyy jo, tady aby byl clovek rovnou detektivem aby nebyl za blazna ....
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:32
- Nahlásit
Jirikovo
dyk je to všechno na těch stránkách přeci ne
|
Erynka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:32
- Nahlásit
blanulinka1
(To by z těch lidí měl klub a všichni chovatelé v něm ,určitě velikou radost....)
Já myslím že jim je to úplně šuma fuk.Jako jim je úplně jedno že někdo má deset fen zavřených v hovnech a jen na nich produkuje štěnata.Nevim co je pro tebe lepší ,jestli pes u dobrýho člověka třeba i bez PP,nebo rychlí uchovnění a hodně štěnat,hlavně že mají papíry ty je zachrání od utrpení a útulku.Ono těch psů s PP se do útulku nedostane tolik jako bezpapíráku z jedinýho prostýho důvodu a to že se na nich dá rejžovat.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:33
- Nahlásit
Jirikovo
Colombo a Jessica Flatcherová v jednom!!! minimálně...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:33
- Nahlásit
Tinta76
dyk je to všechno na těch stránkách přeci ne
to ja nevim, ja na ne nelezl .... jen me pobavilo, jak lze z lidi jednoduse udelat pitomce ....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:35
- Nahlásit
Erynka
Já myslím že jim je to úplně šuma fuk.Jako jim je úplně jedno že někdo má deset fen zavřených v hovnech a jen na nich produkuje štěnata
No to je výstižný.Zrovna včera tu byl pěknej odkaz ohledně suprové ch.st. basenji,doporučuju skouknout.Taky by mě zajímalo copak se bude dít dál...nejspíš nic.ale zas maj PP,takže vo co go.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:38
- Nahlásit
Erynka
každej na to máme jinej pohled, a každej si svoje názory odůvodňujeme jinak... To o čem mluvíš, jsou extrémy... A podle mě, a mých zkušeností je o psa s PP prostě líp postaráno, protože takovýho psa si kupuješ ne proto, že je zrovna k mání, nebo proto že ti ho někdoprodá v hospodě. Psa s PP s vybíráš a kupuješ z důvodů zájmu o plemeno...atd atd... A vše je o poptávce a nabídce, pokud si lidi budou stále brát štěnda z takových stanic o jakých mluvíš, bude to tak, ale v tom případě jsou to lidi, kteří s plemenem začínají a moc se nestarqají o pozadí...třeba proto, že je plemeno zrovna "IN", protože kdo se o "své" plemeno zajímá a pohybuje se kolem, má tyhle informace zjištěný...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:52
- Nahlásit
blanulinka1
Jirikovo
tyyy jo, tady aby byl clovek rovnou detektivem aby nebyl za blazna ....
tak tak - dybyste bylo "šerloci" jak já - tak vás to trkne hneďka
|
Erynka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 15:08
- Nahlásit
blanulinka1
A ty myslíš že každej kdo si kupuje psa s pp ,si ho bere z důvodů povahových vlastností a zájmu o plemeno? Já sama znám spustu lidí co si koupí psa s pp prvotřídní chov a hlavním důvodem je aby sousedi koukali co mají za psa a že stál spoustu peněz.Za rok jde pes do pryč jelikož jim sere na zahradě a chce nažrat.
|