Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / čím přikrmovat a odkdy
Autor Zpráva
ajunka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 09:08
- Nahlásit

Ahojky chtěla jsme se zeptat nějak se nemužu nikde dopátrat odkdy se můžou štěnda začít přikrmovat a hlavně co se jim dávat může a čeho se naopak vyvarovat.-) díky moc za rady

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 09:24
- Nahlásit

ajunka
Přikrmovat můžete po třetím týdnu.Já začínala neslazenou krup.kaší,oves.kaší,tvaroh se žloudkem,kuřecí maso s rýží,nebo těstoviny(já nekrmím granulemi,tak s tím neporadím) a do toho najemno nastrouhaná a spařená zelenina.Občas štěnda dostaly Piškoty namočené v mlíce.
Někdo dává tavený sýr,nebo pacholíky,ale taveňák je příšerně slaný,to je lepší cotage a pacholíci??? no nevím.

ajunka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 09:26
- Nahlásit

jablunka jo děkuju moc jde mi hlavně o typ co jim tak připravovat abych neudělala nějakou botu .-)

moll
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 10:26
- Nahlásit

místo pribiňáků doporučuju bílé jogurty - po choceńáku se mohla štěnda utlouct

ajunka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 11:05
- Nahlásit

moll a co kysaná smetana?

moll
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 11:19
- Nahlásit

ajunka
ta smetana je asi už dost tučná - choceňáky mají poctivých 10% tuku a živý zvířátka na mikrofloru.... a ve směsi s glukopurem a propasírovanýma pořádně rozvařenýma vločkama (husté spapá chovatel ) se štěnda mohla u misky pošlapat...tak se potom každé krmilo a koupalo zvlášť.macíčci papali jednou od maminky, jednou jogurtíkovou směs a byli jako válečci - dobrý základ pro 50 kg v dospělosti.

ajunka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 11:27
- Nahlásit

moll tak to je super recept .-))) děkujeme za něj .-)) naším mimčům zatím stačí bohatě maky mlíko- má ho opravdu hrozně moc což právě potvrdil i veterinář takže čas na přikrmování zatím máme .-)))

moll
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 11:45
- Nahlásit

držím palce, abz štěnda prospívala byla jen ku radosti ..

ajunka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 12:28
- Nahlásit

děkujeme

olik
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 12:58
- Nahlásit

já mívám početný vrh u ovčandy- 11 štěnat. od chvíle co umí stát, byt ne na dlouho přidávám kozí mléko a od třetího týdnu rýži s syrovým jemně mletým kuřecím, ale pouze svalovinu.na 7týdnech mají okolo 8kg a fena nehubne

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání