| Autor |
Zpráva |
Jurečková
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 10:34
- Nahlásit
Dobrý den. Pocházím z Olomouce a ráda bych si pořídila králičího jezevčíka černé barvy s pálením bez PP. Nevíte o někom kdo se v mém okolí zabývá chovem těchto pejsků? V inzreci Profit nacházím pouze štěňátka s PP nebo štěňátka trpasličích případně křížená trpaslicí - králičí. A já mám zájem o štěňátko které bude mít rodiče oba dva králičí. Předem děkuji za odpověď. Martina
|
aren
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 11:07 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
http://www.hafbezobav.cz/Psi-inzerce-Jezevcik-trpa slici-kralici-hladkosrsty-178-0.html
Ta první fenečka?
Nebo ti třetí - ti jsou z Olomouce.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 11:15
- Nahlásit
Můžete mi prosím ukázat fotku?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 11:16
- Nahlásit
Šárka
Můžete mi prosím ukázat fotku?
Čeho?
|
Jurečková
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 11:30
- Nahlásit
Díky aren za odpověď. Na tuto vebouvou stránku se dívám, ta první fenečka je z Prahy a ta třetí je sice z Olomouce, ale není to králičí pejsek jak jsem chtěla ale trpasličí.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 11:40
- Nahlásit
Jurečková
Zkus si dát "jezevčík králičí" do internetového vyhledávače.
Nebo si hoď inzerát s poptávkou.
Nebo si pořiď pejska jiného
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 11:44
- Nahlásit
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/858199/jezevcik-st enatka.php
|
venda
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:45
- Nahlásit
Jurečková
a co je špatného na těch s PP? třeba se cena nebude až tak lišit, zato je větší pravděpodobnost, že budou vážně králičí, a při ceně věcí kolem psa pár tisícovek sem nebo tam...(za první půlrok života psa jsem dala 30 tis.)
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:46
- Nahlásit
Děkuji. Mohl by mi ještě někdo vysvětlit jaký je tam rozdíl?
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:18
- Nahlásit
Já myslela jaký je rozdíl trpasličí x králičí. Já slyším poprvé název králičí.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:20
- Nahlásit
Šárka
v obvodu hrduníku...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:26
- Nahlásit
Šárka
Obvod hrudi:
králičí do 30 cm
trpasličí do 35 cm
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:32 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Jurečková
A pejska bez PP rozhodně nedoporučuji... Pokud trváte na králíčím jezevčíkovi... Koukněte se na oficiální stránky Českého Klubu jezevčíků a najděte si kvalitního chovatele, poraďte se s poradcem chovu. Rozdíl mezi pejskem bez PP a s PP už v ceně není skutečně tak obrovský, není to módní plemeno, tudíž, uštřené 3 - 4 tisíce by vás neměly "vytrhnout". Získáte záruku, že z pejska vyroste skutečně to, co tak vehementně požadujete... Navíc, pokud zvolíte korektního chovatele, dostanete i nadstandartní "servis", rady, pomoc, záruku...
|