Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / York a uši
Autor Zpráva
David1533
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 10:17
- Nahlásit

Dobry den, mam 3 mesicniho yorka, ale ma usi dolu (veterinarka rikala, ze se mu asi nepostavi) ale ja chci, aby je mel nahoru.Co pro to mam udelat? Zkousel jsem mu uz je lepit lepici paskou ale pokazde se vrti, tak až to sunda.Slysel jsem neco o vapniku, pomaha to? A co je lepsi vapnik jako tabletky nebo jako prasek?? Predem diky za vsechny odpovedi a rady

west
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 12:47
- Nahlásit

David1533
a řekla ti veterinářka důvod že se uši už nepostaví? Možná by bylo záhodno navštívit ještě dalšího doktora a optat se ho. Kolikrát se rovná jeden doktor jeden názor. Co já vím, každýmu se uši staví jinak, některý štěně už má uši jak antény v osmi týdnech, u někoho to hold trvá déle.

David1533
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 13:02
- Nahlásit

no on ty uši ma trosku vetsi, vis? Tak ja prave nevim jestli se mu nekdy postavi

Mipooo
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 13:44
- Nahlásit

David1533
toz kdyz se nestavi, tak nastivit doktora a kdyz neporadi, tak jineho - mne by take moje draha polovicka hnala k dalsimu doktoremu

Saita
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 15:33
- Nahlásit

Moji jorci taky mají docela velké uši a stojí. Chce to podlepovat(www.nikyahany.ic.cz) v Jak na to je Jak podlepit uši(najdeš tam i video) a zabránit štěněti aby si to sundával. Dávej taky Colafit pro psy. Mojí fenečce se postavily uši až ve čtyřech měsících.

Saita
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 15:39
- Nahlásit

Jo a taky znám případy kdy se jorkovi uši postavily až v deseti měsících. Chce to jen trpělivost a zpočátku důslednost aby si pejsek náplasti nestrhal.

Klárča
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 18:21
- Nahlásit

Asi blbý dotaz... ale je to nutné ? Vždyť se ty ušiska snad časem postaví samy....

Saita
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 19:31
- Nahlásit

Klárča
Abych pravdu řekla tam nevím, ale když jsem si brala oba papírové pejsky(prvnímu bezpapírákovi uši stály) v deseti(druhý v devíti) týdnech tak už tehdy měli uši zalepené a chovatelky doporučovaly lepit lepit lepit, no a já lepila a uši stojí. U první fenečky to trvalo do čtyřech měsíců u druhého pejska dva dny(měl už je postavené spadlo mu jen to tetované ucho).

Saita
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 19:33
- Nahlásit

Klárča Mám takový dojem že asi některým psům se uši bez lepení nepostaví. Znám jednu fenečku které uši nelepili, až v devíti měsících na týden zalepili a ty uši už zůstaly stát.

Klárča
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 20:31
- Nahlásit

Saita
Aha, tak to jo... Já jenom, že mám teď štěně choďáka (mají malé uši) a nikdy by mě nenapadlo mu lepit ušiska. Ale nám se postavily už v osmi týdnech .

lusy13
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 23:52
- Nahlásit

Saita
mas velmi peknu stranku. skoda, ze nik nemal video ako sa lepia usi bradacovi. tomu mojmu naopak stali a nemali.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání