| Autor |
Zpráva |
petrzilkova
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2005 11:19
- Nahlásit
Mohl by mi někdo poradit s průjmem u 14-týdeních štěňat? Bohužel jsme neuhlídali 10 měsíční fenku a před 14-týdny nám poradila 10 zdravých štěňat. Porod proběhl v pohodě, nechali jsme 4 nejsilnější. Problém nastal až teď, kdy mají již třetí den průjem. Fenka nezměnila stravu - má kolínka s vařeným masem, granule pro kojící feny. Veterinář nám dal dokrmování Puppy Milk, ale štěňata to nechtějí. Je to normální nebo alarmující stav? Doporučíte změnu stravy u feny. Či přechod štěňat na dokrmování? Děkuji
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2005 13:25
- Nahlásit
Podle mého názoru by měla super kvalitní krmeníčko dostat hlavně matka,protože v jejím mladém věku je mateřství obrovská zátěž. Sama ještě roste a vyvíjí se!!! Jelikož mrňat nosila v sobě deset,tak jí to odebralo určitě notnou dávku energie z těla! Mají štěňata průjem od té doby,co podáváte Puppy Milk nebo to na to nemělo vliv? Má fena ještě dostatek mléka? Celkově si myslím,že byste se měla obrátit na veterináře a rodinku nechat prohlédnout odborníkem! Co je to za rasu?
|
petrzilkova
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2005 16:16
- Nahlásit
Je to labradorka. Dostává K9, ale musí se nutit, protože si potrpí radši na vařenou stravu. Samozřejmě dostává i kalciové tablety. Puppy Milk nám doporučil veterinář právě na základě průjmu a vyšetření feny, ale štěňata ho nechtějí. Nepodařilo se nám je donutit vůbec něco pozřit.
|
petrzilkova
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2005 16:18
- Nahlásit
mléka bude mít asi taky míň, protože štěňata přestala podle ranního vážení přibírat.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2005 17:49
- Nahlásit
Jsou štěňata odčervována a očkována? Při začervení může být taky příznakem průjem,zrovna tak i při chorobách,proti nimž se štěně očkuje např. parvoviroza.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 7 Čen 2005 22:52
- Nahlásit
Jsou teprve 14ti-denní. Nejsou tedy očkována ani odčervena. Zkusila jsem jim dát prostředek proti průjmu pro kojence a zítra uvidíme. Tak držte palce. Děkuji
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2005 08:22
- Nahlásit
Aha! V prvním příspěvku jste psala 14-týdeních!!! Tak proto ten dotaz na odčervení a očkování! Dejte vědět,jak pokračujete a jak se štěníkům a čubince daří!? Hodně štěstí!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Čen 2005 08:24
- Nahlásit
U tak malých štěňat je nezbytně nutné obrátit se na veterináře a zajistit špičkovou péči matce. A nezlobte se na mě, ale nechat rodit 10-měsíční labradorku, která je sama ještě štěně, to je skoro zločin
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2005 08:25
- Nahlásit
Omlouvám se za anonym, nepřihlásila jsem se
|
evarici
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 21:45
- Nahlásit
Je možné podávat i heřmánkový odvar oslazený hroznovým cukrem (Glukopur).
Jaký to je zločin? To se může stát každému. Nikdy neříkej nikdy!!!
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2012 22:01
- Nahlásit
evarici
Po sedmi letech?
|