| Autor |
Zpráva |
Niko
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 18:34
- Nahlásit
Ahoj, prosím, nevíte o nějaké chovatelské stanici, kde by byla aktuálně k odběru štěňátka Labradorského retrívra? Konkrétně se mi jedná o fenku. Nejlepší by bylo, kdyby byla chov. st. z okolí Vysočiny, ale není to podmínkou. Moc díky.
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 19:14
- Nahlásit
Niko
www.seznam.cz - bazar, je tam inzerát z dneška na žluté, hnědé i černé a Olomoucký kraj..dál myslim, že když si koupíš zítra jakýkoliv noviny, tak určitě na nějakej inzerát narazíš, jsou denně na labradory..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 20:06
- Nahlásit
Niko
Černou fenečku mají ihned k odběru velmi prímoví lidé z chs .st. Apollo thirteen - www.labrador-apollo.ic.cz a jsou z Českolipska.
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 07:17
- Nahlásit
tady posílám kontakt na CHS v Třeboni.Štěňata budou k odběru v srpnu
http://www.retriever.cz/
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 09:28
- Nahlásit
Moc díky, také jsme hledali a narazili jsme na poslední fenku kousek od nás. Tak se na ní jedeme za chvilku podívat . Tak uvidíme.. napíšu, jak jsme dopadli.
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 12:41
- Nahlásit
Niko
Tak jak?
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 15:43
- Nahlásit
Štěňátko jsem sháněla pro kamarádku, které tento týden tragicky zemřela 2 letá fenka. Takže jsem chtěla, aby měla novou co nejdříve a už se netrápila. Jeli jsme se na tu poslední fenku podívat a okamžitě se do ní s přítelem zamilovali, takže jí mají doma ! Jsem strašně ráda, že to vyšlo!
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 15:56
- Nahlásit
Niko
Super!!!!
|