| Autor |
Zpráva |
janette1
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 19:28
- Nahlásit
Prisli jsme o fenecku am.kokra. Bylo ji 12 let. Prali by jsme si koupit novou fenecku,ale tentokrat chceme zvolit velmi male plemeno. Koupili jsme si knizky ale verim,ze nejlepsi informace jsou od samotnych chovatelu. Prosim poradte nam nazvy plemen. DEKUJEM.
|
sue
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 19:30
- Nahlásit
janette1
tak třeba čivava,ruský toy teriér,pražský krysařík,jork
|
janette1
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 19:34
- Nahlásit
A co takhle pomeranian? Je tu velmi malo chov.stanic
|
sue
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 19:34
- Nahlásit
janette1
taky by nemusel být špatný
|
janette1
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 19:36
- Nahlásit
Je mozne ziskat nejake fotografie jak ta vse plemena vypadaji? Tyhle mrnatka vubec neznam.
|
janette1
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 19:38
- Nahlásit
Je to neuznavane pleneno a vetsinou to tady krizi s trpaslicim spicem.Ja bych chtela cisteho pomika
|
sue
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 19:38
- Nahlásit
janette1
zkus třeba na www.ifauna.cz a tam je atlas psů včetně chov.stanic a nebo něco možná bude i na www.kchmpp.cz
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 19:39
- Nahlásit
A taky papilon.
|
sue
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 19:40
- Nahlásit
jablunka
jo vidíě toho jsem zapomněla..ten je super
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 19:42 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit
janette1
Neumím kopírovat.Takže si zadej německý špic a tuším,že na straně 8 je seznam chovatelských stanic. Pomerain patří mezi špice trpasličí. Není pravda,že je to neuznané plemeno,jen nemá svoji kategorii. Pokud jde o výstavy,je zařazen,jak už jsem psala mezi špice. Opravdu pravých pomerainů je u nás ale hodně málo.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 19:43
- Nahlásit
Ale nezapomeň si uvědomit, že na malých plemenech se "FCI chovatelé" i další množitelé nejvíce podepsali
|
janette1
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 20:05
- Nahlásit
Aha. a to?
|
janette1
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 20:08
- Nahlásit
Musim se priznat,ze mi ani moc nejde o vystavy. Jezdime s brit. kocickama. Psi miminko chci hlavne na mazlika
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 20:49
- Nahlásit
janette1
Rozumím,však já jsem to jen upřesńovala.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 21:39
- Nahlásit
žofka
Mám fenku plemene německý špic - nové barvy, fena nikdy nezastonala a na rozdíl od mnohých plemen trpasličích pejsků, standard trvá na uzavřené fontanele. Fena je vyrovnaná, hravá bez střihové úpravy a velmi vyrovnaná v povaze. Barva je tříbarevná černá, šedá, a základní je bílá.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 21:48
- Nahlásit
Fík
V těhle barvách to musí být krasavice.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 22:20
- Nahlásit
janette1
A co takhle čivavy?
pejsek
fenka
pejsek
pejsek
fenečka
a co takhle bílého knírače???
to jsou holčičky myslím a bez pp.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 22:36
- Nahlásit
emikami
To jsou nádherný mimča.
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 23:15
- Nahlásit
janette1
Musim se priznat,ze mi ani moc nejde o vystavy. Jezdime s brit. kocickama. Psi miminko chci hlavne na mazlika
jasně, ale asi chceš, aby to bylo zdravý a bezproblémový .....tož asi tak....
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 08:52
- Nahlásit
Fík
a nemáš fotku?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 08:53
- Nahlásit
Pomeraniani po amerických liniích se u nás chovají, ale je třeba si uvědomit, že aby pomík vypadal tak jako na fotkách z výstav a knížek, tak je s tím hooodně práce, česání a hlavně stříhání. Neostříhaného pomíka v podstatě nerozeznáte od většiny trpasličích špiců, kteří jsou na rozdíl od něj na údržbu nenářoční.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 08:55
- Nahlásit
Fík
Taky by mě zajímala fotka, fenečka musí být krásná. A jak se jmenuje?
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 10:07
- Nahlásit
emikami
Jsi si jistá že jsou to fotky čivav?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:04
- Nahlásit
Anlie
Jistě, že jsem, jsou s PP. Ještě nejsou k odběru. Jsou úžasná, oni se teprve ještě vyklubají, nyní mají takový placatý čumáček ještě, možná si to myslíš kvůli tomu,co?
Poslední jsou knírači bez pp, o to jsem náhodou zavadila.
tyto čivavy můžete vidět na www.satya-cz.net a jejich matku.Otec zatím fotku nemá. Moje štěňata to nejsou
janette1
Zajímá mně co zvolíte? Jste již rozhodnutí?
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:34
- Nahlásit
emikami
Aha...jojo...přišli mi takový placatý a jakoby celý moc mohutný ...nojo...štěňata jsou takový všechny
|
venda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:55
- Nahlásit
čivava
ruský toy teriér
jorkšír
papillon (to je můj favorit )
pomerian
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 00:05
- Nahlásit
Tak konečně vím jak vypadá - pomerian - no je každopádně zvláštní, ale asi by sem ho nechtěla docela ráda bych ho viděla ve skutečnosti. Je možné že jsem ho vůbec ještě neviděla ? Vůbec ho neznám, občas jsem něco o něm četla a vždy jsem si říkala, jak asi vypadá.
No jinak posouvám......
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 07:44
- Nahlásit
Napadlo mě další plemeno a to TOY PUDL
pejsek skladnej, neskutečně chytrej a hravej, snadno se cvičí, nelíná, údržba srsti v pohodě a dožívaj se dost vysokýho věku a stále vitální jako štěňata
Doporučuju (ačkoliv já mám variantu o asi půl metru větší )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 08:25
- Nahlásit
emikami
Takhle ostříhané pomeriana můžeš vidět na výstavách pouze pokud tam vystavuje někdo z Ruska, ti se totiž zhlídli v Americe. U nás se špic nestříhá, s jejich úplně jinou podsadou to taky ani nejde, takže u většiny rozhodčích by takovýhle pes dostal tak maximálně VD. Jinak pomíci samozřejmě vidět jsou, jenže neostříhaní, tudíž pro laika neodlišitelní od trpasličího špice.
Třeba toto je pravý americký pomeranian, ovšem neostříhaný
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 10:19
- Nahlásit
janette1
A trváš na pročůraném bytě, rozkousaných botech, hodně měsících trpělivosti ve výchově atd. od štěněte? Píšeš, že ti nejde o výstavy, ale mazla. Mrkni se prosím tě na téma " A máme tu dalšího achjo". Že je skoro úchylnej v mazlení ti zaručím svou hlavou.
Haf
|