| Autor |
Zpráva |
west
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 08:44
- Nahlásit
Moje malá je z pěti - čtyři fenky a jeden pes (WHWT) a chovatelka říkala že maximum bylo šest štěňat/vrh. ale rodí se i jedináčci.
|
Luuca
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 17:52
- Nahlásit
tak my mame yorksirku a podle RDG jich cekame 5. Vypadame jako koulicka, uz aby to bylo za nami
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 18:06
- Nahlásit
Lenny je z 11, je to vepřador a obdivuju jeho mamču, že těch 11 vepřadorů zvládla!
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 19:00
- Nahlásit
Teď právě se nám tu batolí 5 štěňátek jorkšírů,vím ale o vrhu 7 štěňátek a všichni přežili
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 19:08
- Nahlásit
Máme boxinu,ona sama byla ze sedmi štěňat a před dvěma lety jich sama měla osm.Čtyři žíhané,čtyři zlaté,čtyři pejsci,čtyři holčičky.Hezky si to rozdělila.
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 20:53
- Nahlásit
Mám jorky. První kluk je ze čtyřech štěňat(jemu po nakrytí fenky se narodilo jedno a pak šest štěňat) druhý se dvou fenka ze tří. Maminka fenky je ze sedmi, sestra měla pět štěňat a moje fenka má teď taky pětici.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2007 14:59
- Nahlásit
Roxana
Jak jsi psala - americká akita- 11 štěňat, tak to byl asi vrh z Kokošanu, máme z něho jednu holčinu. Původně jich bylo 12, ale jedno z prcků se narodilo s kílou. Hlavně se divím, že když jich bylo tolik, je naše štěňátko přerostlý slon. Má pět měsíců a do míry dospělé feny jí chybí už jen asi 4 cm. Kdyžtak jsou fota v galerii Corry.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 09:32
- Nahlásit
Laida
tak to byl asi vrh z Kokošanu No jasny, dyt ja to prece vim , ono zas ta nase populace neni tak velka, abych nevedela .. Corry je fakt krasavice ! Tak at vam pekne roste i dal
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 09:05
- Nahlásit
naše fneka byla ze 13 bobků a pes z 8 fenka tedka porodila 11 štěnat- viz jiné téma bylo jí necháno pouze 7
|