| Autor |
Zpráva |
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 09:30 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit
Ahoj, pořád tu jsem sice přihlášená jako Lucie o Arta (a to už asi vždycky budu), ale jak možná víte, mám nové štěně - Benjiho. A právě jemu hledám nové, malé (věkem) kámoše na hraní, utahání se, socializaci.Je mu už přes tři měsíce, doteď byl jen s mámou a dalšími třemi dospělými psy, o štěňata jeví zájem, ale hrát si moc neumí...
není tu někdo (starší tuším, nové až tolik neznám) z okolí Nuslí, Pankráce, Vršovic? Nemám auto, tj jsem odkázána na MHD - i ta je v rámco socializace dobrá, ale radši popojedu kousek než přes celou Prahu . Tak co, najdem někoho?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 09:51
- Nahlásit
Lucie od Arta
no to víš že jo,Sindy zněj bude nadčená,tenhle víkend nemůžu a pak nevím jak budeš zas na tom ty
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 10:03
- Nahlásit
bezva , my spíš ve všední dni, tak se můžem někde domluvit, mezi Florou a Nuslema, to neni daleko.
|
Bluecrazy
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 14:52
- Nahlásit
Lucie od Arta
Ahoj,
ja sama jsem z Nusli a chodime do parku Folimanka. Neni to nic extra, ale je tam psi "louka" kde se schazeji pejsci a mame tam super particku - ja mam ISCWT pet mesicu a jsou tam stenatka jak mladsi tak starsi a v okoli nejsou ani agresivni psi. Urcite bychom novy prirustek privitali
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:33
- Nahlásit
Bluecrazy
A v kolik tam tak býváte? Jsme podobná váhová kategorie, to by bylo fajn . A není teď Folimanka moc rozkopaná?
|
Bluecrazy
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:46
- Nahlásit
Lucie od Arta
Ahojky,
rozkopana je, ale je tam takova psi louka kde kdyz se pejsci sejdou, tak si uzasne vyhrajou.. Neni to nic suprovyho, ale znam lidi, kteri tam chodi treba az ze slezsky, protoze v okoli nic neni a tady je pesjku hafo a hodnych... Nejvic pejsku tam byva tak kolem te pate az seste, pak se to tam postupne slejza A podle fotky koukam ze i podobna barva
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:15
- Nahlásit
Bluecrazy
Tak ja se nekdy stavim, bydlime nad Nuselskou radnici, kolem stenda nejsou, na Kavcich horach taky nic moc .
Jojo, podobna barva a nejspis i temperament
|
ajvejna
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 19:38
- Nahlásit
Lucie od Arta
Ahoj, taky chodime na Folimanku.
Dnes jsem mluvila s Magdou A., co ma Brandy, rikala, ze jste prej domluvene na patek pres den na prochajdu, tak mozna pujdem s vama. Nas BSN rostak ma 6 mesicu a 10 kilo.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 22:27 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit
ajvejna
Bezva, myslela jsem, že bych ji vytáhla na Kavčí hory, je to na metru a kapku větší, psiska tam maj spoustu místa a žád¨ná silnice široko daleko...
Basenjik, to bude sranda
|
Bluecrazy
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 12:28
- Nahlásit
ajvejna
Hej, potvurky, to nam budete takhle neverni jo? Pockej, to budu zalovat Leylluse!
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 13:56
- Nahlásit
Bluecrazy
Tak pojdte taky, v patek rano...je to fakt vetsi park nez Folimanka ...muzete to stridat.Tohle bude skoro rodinne setkani, Magdina Brendy jse polosestra meho neboztika Artika, tak ji jdem predstavit novou kokri generaci...
|
ajvejna
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 17:44
- Nahlásit
Bluecrazy
My a neverni? Kazdy den te s bambulou vyhlizime v parku, ja uz tam vystala nekolik doliku...a vy nikde. Takze nevernice ses tu ty :-D
Lucie od Arta
My urco jdeme, teda pokud se mi podari dostat psa tak brzo rano z postele...
|
Bluecrazy
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 13:11
- Nahlásit
Lucie od Arta
ajvejna
Rano se to opravdu nestiha
My jsme po vcerejsku obe dve opizlany, Leylla vypada jak knirac Ale vynikla jeji super vypracovana postavicka
Uz jste dnes byli venku, nebo teprve dnes pujdete?
|
ajvejna
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 14:19
- Nahlásit
Bluecrazy
Hoj, tak to jsem na vas zvedava
My jsme byli venku s Lucii a jeste jednou kamaradkou. Ted jsem se vratila, pes spi v kresle na plysovem velbloudovi a je mrtev. Takze jdeme az vecer.
Vcera jsme na vas cekali az do cvrt na devet, ale pak zacala bourka, tak jsme museli domu
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 14:58
- Nahlásit
ajvejna
Dík za prochajdu, určo to někdy zopáknem.Benjik se teď jede rekreovat, v Praze budem oba až v půlce července, tak kdyžtak zkusím tu Folimanku, jestli nebudete všichni na prázdninách ...
|