| Autor |
Zpráva |
baška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 13:17
- Nahlásit
Malý chytá a papá chrústy. Snažím sa ho prichytiť a vybrať mu ich z pusy, ale bleskovo ich zje. Že by mu chutili? Alebo mu chýbajú proteiny? Nič inak proti tomu nemám. Chrobáky sa jedia niekde úplne normálne, ale tieto - nie sú náhodou plné bacilov?
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 13:23 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit
Moji jedli chrústy len jeden rok. Obaja boli najdúši, a ešte sme ich mali krátko. Možno im niečo chýbalo v strave a možno im prišlo že dobre jedlo netreba nechať nepovšimnuté.
Odvtedy to nikdy nezopakovali. Ale zožrali ich vtedy na kvantá. Až som sa bala že im bude zle. Nebolo.
|
PepaZu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 13:23
- Nahlásit
Každému chutná něco jiného. Holt labužník. Navíc má požitel z lovu. Bacilů bych se nebál, horší by byly žížaly, ty přenášejí plicní parazity.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 13:25 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit
baška
Nevím,jestli je to normální,ale znala jsem vlčáka (bohužel už tu není) a ten v létě na louce, když se třeba sušilo seno, chytal myši-udělal chramst a myš měl v sobě
|
starr
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 13:30
- Nahlásit
baška
Ja mám labradora, ktorý chytá za účelom zjedenia motýle, muchy, lúčne koníky a podobne, a pokúša sa aj čmeliaky, včely a osy (v čom mu samozrejme v rámci jeho ďalšieho života zabraňujem), takže u nás je to normálne.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 13:31
- Nahlásit
baška
moj minule lovil a jedol mole . A zozral uz aj cmeliaka. Osa ho zase stipla do nufaka - tu zozrat nestihol
|
baška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 13:47
- Nahlásit
Čmeliaky tiež naháňa, ale to mu s revom bránim. To viem, že tu už ide o život.
Chrúst je neškodný, ovšem malý nevie, že ja mám z neho panický strach. Neviem prečo, ale všetci chrústy sa mi chcú zaplietať do vlasov a mňa naháňajú /prenasledujú ma aj čmeliaky/. Už som zistila, čím to je. Keď mám čerstvo zafarbené vlasy alebo umyté, tak im to vonia asi ako feromón.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 13:56 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit
hmm, teraz som si spomenula, že Hany (fenka najdúška čo sme mali doma a bola kotna) chytala a jedla vo velkom lúčne koníky. Po pôrode prestala. Môže to byť skutočne nedostatokom niečoho v potrave. Ale pri malých šteňatách sa na to spoľahnúť nedá, tie zožerú všeličo.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 14:13
- Nahlásit
starr, baška
Ja mám labradora, ktorý chytá za účelom zjedenia motýle, muchy, lúčne koníky a podobne, a pokúša sa aj čmeliaky, včely a osy (v čom mu samozrejme v rámci jeho ďalšieho života zabraňujem), takže u nás je to normálne.
... u nás taky, navíc s pavouky jako dezertem....
|
aren
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 14:26
- Nahlásit
Chrousti, myši, no já myslím, že to je kvalitná a výživná strava. To jen někteří lidé mají předsudky.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 18:50
- Nahlásit
Chrousty mi papá perská kočička. Ašenka se specializuje na včely (nojo, chce být drsňačka) a ještěrky a Bucka zatím jen na mravence.
Čiliže mi to přijde normální. Když si to tak vemeš, v údobí hladu ani lev neopovrhne hmyzí stravou.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 18:55
- Nahlásit
Já mám experta... dědek Boban chytá ve vodě vodoměrky a zbaští je, je schopnej takhle zdecimovat třeba 30 vodoměrek, honí je dokud tam nějaké jsou :
|
Axa
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 21:29
- Nahlásit
Já jen tak pro zasmání. Můj tatínek nám kdysi vyprávěl, že tak před 60 lety měli na vesnici bernardýna. Na jaře mu nasbírali každý den vědro chroustů, pak mu do toho vědra nalili mléko přímo od krávy, pes to snědl a byl spokojený. Dožil se prý požehnaného věku. Takže mu ti chrousti šli asi k duhu.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 21:35
- Nahlásit
Axa
Dožil se prý požehnaného věku...
.....bodejť by ne, takový výživný, proteinový, křupavý müsli...
|
baška
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 13:10
- Nahlásit
Axa,
recept na dlhovekosť? Takže kýbeľ chrústov a 2 litre mlieka? No vážení, tuším idem na lúku.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:23 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
baška
... třeba i na mládí , teda nevím, proč mě to zrovna teď napadlo - viděly jste holky film "Smrt jí sluší" ? Na tom by se dal vydělat majlant.... mimo jiné....
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:27
- Nahlásit
....vypiluji u svého psa výcvik lovu chroustů (aby mi nějaký nechal)...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 07:28
- Nahlásit
Včera mě kousla včela, au, mám ruku jak balón, jsem zvědavá, jak budu stříhat.
Ašenka totiž včeličky ráda papá. Zapomněla jsem říct, že máme opvel Fčela! Aša si začne kontrolovat nohy a bok, páč se jí před rokem jedna zavrtala do kožichu na boku a bodla.
|
baška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:08
- Nahlásit
maixnerova,
film som videla aj ho mám natočený...dobrá komédia..hodil by sa taký elixír ale nie nesmrteľnosť..vieš si predstaviť, že by si tu mala byť večne? myslím, že by sa z toho nutne každý zbláznil.
mucholabka,
my sme mali znamenie "bzz" a už Gríša atakoval nepriateľa. Raz ma napadli osi a zúrivo ma bránil až mu jedna osa vletela do oka ale našťastie ho nebodla. A chrústy ke´d leteli, tak z toho mal ohromnú švandu. Ja som jačala a utekala s výkrikom- Gríša, pomóc - a zakrývala som si hlavu svetrom, Gríša štekal a behal okolo mňa a muž sa za nás oboch hanbil, pretože sme boli na obveselenie celého okolia.
|
west
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:29
- Nahlásit
Naše tříměsíční štěndo chytlo myš, teda vlastně mládě od myši a kdyby jí ho manžel včas nevzal tak by ho snad i schroupala. Prý je to normální. Psi jsou prostě lovci.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:40
- Nahlásit
tak to ten muj bobánek má tůze rád šneky a slimáky... Prostě, když ho nemám na očích, tak si dopřává... No, ale nevim, že by to byla zrovna ňamka... I veterinář se divil, že mu to tak chutná...
|