Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Daruji fenku labradora - 9.měsíců
Autor Zpráva
bord
# Zasláno: 19 Kvě 2005 09:55
- Nahlásit

Jedná se o žlutou fenku,která je údajně velmi pěkná,ale majitelé na ni nemají čas.(Venčí se asi 3x denně na 15minut)Neumí základní povely,protože není vylítaná ničí zařízení v bytě.Také dodnes koná potřebu v bytě...nevíte o někom,komu by stála za
napravení těchto neřestí?
Myslím,že je ještě mladá a kdyby si ji vzal do parády nějaký nadšenec,mohl by z ní být ještě solidní pes...zkusím zjistit jestli má PP a pokud víte o někom,kdo by ji chtěl,prosím dejte vědět.Pes je v Brně.

Evicka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2005 10:01
- Nahlásit

Chudáci psi, kteří takhle končí pro módnost plemene a nezodpovědnost majitelů. Pozeptám se.

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2005 10:14
- Nahlásit

bord
Zkusím se taky poptat... Ale nevim nevim, spousta lidí v mým okolí už psy má... Je fakt, že hodně lidí si pořídí psa podle toho jak se jim líbí a pak se hrozně diví, že je neposlouchá , když mu neposkytnou dostatek pohybu, výchovy a výcviku ...
No nic, poptám se a uvidim, ale moc slibně to nevidim... Já osoběn bych druhýho hafana brala hned, ale doma by to neprošlo a pes jako labík už vubec ne...

Denisa
# Zasláno: 19 Kvě 2005 10:17
- Nahlásit

Bord - můžu to okopírovaný hodit na fórum Brno a pejsci na mujpes? Aby bylo víc šancí. Jsem z Brna, ale nikoho neznám kdo by chtěl psa zrovna.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2005 11:20
- Nahlásit

bord
To je hrozný. Labrouši jsou moje láska a řídit se jen emocemi, vzala bych si ji hned. Jenže jsem plně vytížená svou tříčlennou smečkou /a taky musím někdy pracovat a starat se o rodinu, že Zkus to dát na klubové weby:
1) www.retriver.cz
2) www.retriever-klub.cz
ale mohou se tam inzerovat jen jedinci s PP.

Anonymní
# Zasláno: 19 Kvě 2005 12:55
- Nahlásit

Denisa
Díky všem za ohlasy,fenka bohužel nemá PP.
Poprosila bych Tě o to zkopírování - já nejsem až takový kámoš
s PC.
Majitelka souhlasila s uvedením tel.775/227972
Já je osobně neznám,ale hafiny je mi moc líto,tak snad aspoň takhle nějak pomůžu a třeba se dostane někam ,kde se bude mít dobře.

bord
# Zasláno: 19 Kvě 2005 12:58
- Nahlásit

To jsem já zmatkař

Denisa
# Zasláno: 19 Kvě 2005 13:43
- Nahlásit

Bord - jo já jsem to tam dala a 2 holky už to daly zase dál, poptají se... no snad se dostane k někomu lepšímu

Monyschka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2005 20:28
- Nahlásit

Takoví lidé si nemají psa pořizovat, když nemají čas
Já bych si ji rádá vzala, ale bohužel nemůžu...

keessi
# Zasláno: 26 Srp 2005 15:36
- Nahlásit

bord
ahoj jo ja bych si vzala stenatko jestli je jeste volne tak mi prosim napiste na e.mail keessi.65@seznam.cz zatim dekuji

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání