Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Krmivo Pro Pac
Autor Zpráva
Eli
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2005 23:47
- Nahlásit

Hezky vecer,

zajimaly by mne Vase zkusenosti s timto krmivem (Pro Pac)
Chtela bych Puppy Large Breed krmit stene Labradorka (od 2 mesicu).
Dekuji za Vase nazory - puvodne jsem uvazovala o Eukanube, nebo Pro Planu, ale bylo mi doporuceno tohle krmivo a podle slozeni nevypada vubec spatne.
Dekuji !
Eliska

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2005 06:47
- Nahlásit

Labradory krmím Acanou a jsem s ní velice spokojena. Veteránka dostává Senior Light, mladší psi zátěžovku (Premium De Luxe). Jsou zdraví a mají super srst.

Tina
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2005 09:51 - Změnil/a: Tina
- Nahlásit

Ahoj Eli, já jsem koupila jednou mé fence Pro Pac Holistic, protože složení se mi taky moc líbilo. Bohužel mlsounovi granule vůbec nechutnaly. Vím, že jsem o ProPacu jsem četla, že lidi, kteří s ním krmí jsou spokojení. Je to střední třída.
Já bych ti ještě doporučila mrknout na http://www.nutrience.cz
Těma jsem krmila dlouho já, sice ne štěně, ale byla jsem moc spokojená. Myslím, že jsou o něco kvalitnější než ProPac.
No a ještě kvalitnější, na které jsem slyšela jen samou chválu jsou Eagle Pack, BioMill nebo First Mate.

Maya
# Zasláno: 19 Kvě 2005 11:11
- Nahlásit

Můj nežravec Pro Pac vydržel jíst celý rok a to je co říct. Snědl max. doporučenou dávku a co mi trochu vadilo bylo, že byl po něm dost hubený, ale jinak vypadal skvěle, srst, kůže, všechno. Takže můžu doporučit pro nějakého žravce.
Teď má Eagle Pack a nějakou extrémní změnu na něm nepozoruji, pořád vypadá skvěle.

Eli
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2005 11:38
- Nahlásit

Tino, Mayo - dekuju za nazory Kouknu se na ten Eagle Pack a ostatni
u ProPacu nekteri pisi, ze je to premiove, jini ze superpremiove (www.krmiva-salac.cz). Jak to tedy je??

Diky

Eli
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2005 11:44
- Nahlásit

Hmm tak na ten eagle pack peji chvalu...

Doporučujeme !!! - Podle zkušeností jedna z nejkvalitnějších a nejoblibenějších receptur pro štěňata velkých a obřích plemen!!

To zni hodne dobre

Maya
# Zasláno: 19 Kvě 2005 11:49
- Nahlásit

Já bych řekla, že Pro Pac je skvělá premiovka za superpremiovou cenu. Eagle Pack je jasná a neoddiskutovatelná superpremiovka a není o moc dražší.

Eli
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2005 14:34
- Nahlásit

Podle ceho se pozna, co je premiovka a co superpremiovka?? Ten ProPac ma pres 20 % kureciho - Proplan ma 17 % a je superpremium.

Dekuji za vysvetleni

Tina
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2005 15:10
- Nahlásit

No já bych řekla, že se to pozná podle ceny (i když je jasné, že to nemůže být jediný ukazatel, protože granule můžou být hodně předražené a přesto šunty). Ale logicky vzato, při ceně masa nemůže 20kg pytel granulí stát 300.- jestli tam nějaké maso má být. Jde prostě o vstupní suroviny. Do levných granulí se dávají nějaké zbytky jako třeba peří, zobáky a kdovíco ještě+ soja. Pak také jde o to, jakým způsobem byly granule konzervovány, jestli chemicky nebo přírodně, jestli obsahují barviva, hodně soli atd.
Takže asi tak to vidím já

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání