Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Klistata blechy apod..
Autor Zpráva
Eli
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2005 14:43
- Nahlásit

Dobry den,

za 2 tydny budu mit 7,5tydnu starou slecinku LR. Chtela bych se zeptat, jak chranit takhle male stenatko proti klistatum a blecham - Frontinem? Jake mate zkusenosti. Diky

Eliska

niniel
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2005 15:04
- Nahlásit

Je toho spousta, od spreju, kapicek az po obojky. Zalezi na vas.

Anonymní
# Zasláno: 16 Kvě 2005 15:16
- Nahlásit

nejdriv se dobre podivejte, jestli je to vhodne pro tak male stendo!!!! Je hodne pripravku,ktere se pro takova mimina nehodi.Nespolehejte na doporuceni prodavace, musi to tam byt napsane - od jakeho veku stenete se smi pripravek pouzivat

Eli
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2005 15:17
- Nahlásit

Ja vim, ze je toho fura, spis by mne zajimalo, co nejmin zatizi toho maleho tvorecka.
Diky

Eli
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2005 15:18
- Nahlásit

Anonyme, zrovna to jsem mela na mysli !

Eli
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2005 15:20
- Nahlásit

Mam koupeny tento: http://www.prozviratka.eobchod.com/product.php?II=3141&cuid=193&UID=20 050516151816212.67.66.42
pisi, ze pro stenatka to byt muze - ma s tim nekdo zkusenost?

Evicka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2005 15:20
- Nahlásit

Na všechny naše dospělé psy i všechny naše odchovaná štěňata používáme zásadně Frontline a jsme spokojeni. Používáme ho už od doby, co je na trhu a zatím nikdy nezklamal. Na blechy je naprostá jednička, u klíšťat se uvádí doba účinnosti jeden měsíc a zhruba tak dlouho i působí. Navíc je doporučován i pro takto malá štěňata. Já osobně proti parazitům poprve stříkám v 6 týdnech, absolutně bez problémů.

Evicka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2005 15:22
- Nahlásit

No já nejsem zastáncem antiparazitárních obojků a u štěňat bych je nedoporučila vůbec. Naši psi je nesnáší, mají potom zažívací potíže a jsou více unaveni. Pro takto malé štěně absolutně ne.

Evicka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2005 15:23
- Nahlásit

Navíc napsat, že je to pro mláďata, je velmi široký pojem, mládě je třeba až do roku a víc, záleží na plemeni. Navic u Frontline je přímo napsáno, že je vhodný, atd.... včetně super popisu.

Eli
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2005 15:46
- Nahlásit

Evicko moc dekuju - podivam se na ten frontline
http://www.akarazoo.cz/detail.do?id=aka3187 tohle?

Břetislava
# Zasláno: 16 Kvě 2005 15:58
- Nahlásit

My máme Frontline a celkem mě zklamal. Na blechy super, ale na klíšťata vůbec nepůsobí - teda v našem případě. Skoro každý den najdu hafanovi klíště .. a to má Frontline asi 2 týdny. Četla jsem ale, že každýmu hafanovi stejně sedne něco jinýho .. takže je potřeba vyzkoušet.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2005 11:30
- Nahlásit

Eli
Já jsem štěňata LR ošetřila poprvé v 5 týdnech Advantixem-doporučila veterinářka. Bylo jaro a už se objevovaly klíšťata. Bylo to bez problémů. Frontline je výborný, ale na štěnda bych byla u něj opatrná. Starší fena, která je trochu cimprlich, se po něm jednou pěkně osypala.

Anonymní
# Zasláno: 18 Kvě 2005 12:49
- Nahlásit

Ketrin dekuji za info, vypada to dobre, no musim to poresit co nejdrive, nez s ni vybehneme ven.

Anonymní
# Zasláno: 14 Čen 2005 07:41
- Nahlásit

My máme osmitýdenní štěně a zrovna včera jsme s ním byli u veterináře. Mimo jiné má také blešky, takže jsme mu zrovna vetřeli za zátylek Frontline. Prý by měl zabrat, takže uvidíme. Jinak

Nori
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2012 09:31
- Nahlásit

Může mít krátkosrstý jezevčík obojek Scalibor?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2012 10:35
- Nahlásit

Nori
Tak přemýšlím nad důvodem, proč by nemohl...

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2012 10:42
- Nahlásit

Nori

mám ohaře - krátkosrstýho a používám Scalibor.

Nori
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2012 10:47
- Nahlásit

pawLINka
Jen se četla, že malí psi můžou mít alergii nebo nějaké boláky... Zbyde ještě dost obojku, půjde to využít po půl roce?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2012 10:49
- Nahlásit

Nori
Tak já myslím, že ty alergické reakce nejsou o tom, jestli je pes malej nebo velkej...

Jestli půjde využít, nevím. Podle mě jo, kdyby se dobře uzavřel, ale nevím přesně jak to funguje...

My jsme to dělali dřív tak, že jsme ty ostříhaný kousky z našich psů spojili nýtkama a vzniklý obojek dostal jeden starý vořešníček, kterého jsme měli.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2012 10:57
- Nahlásit

Nori

Jen se četla, že malí psi můžou mít alergii nebo nějaké boláky...

stát se to může, ale stává se to i velkým psům.

Zbyde ještě dost obojku, půjde to využít po půl roce?

jo. My jsme předminulý rok po sezóně obojek vyčistili kartáčkem a mýdlovou vodou, v sáčku uložili a fungoval ještě celou loňskou sezónu.

Nori
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2012 11:01
- Nahlásit

pawLINka
Díky za tip.

PetraK
Jako ten nepoužíváný? Co zbyl po ustřihnutí?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2012 11:09
- Nahlásit

Nori
Jako ten nepoužíváný? Co zbyl po ustřihnutí?

nenene, ten používaný .

Nori
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2012 11:12 - Změnil/a: Nori
- Nahlásit

PetraK
Aha tak to joo

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání