Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / prechod steniatka na nove krmivo
Autor Zpráva
mata26
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 20:02
- Nahlásit

z krmiva Cannutra Puppy by sme chceli prejst na Proplan. docitala som sa o miesani stareho a noveho krmiva, ale este som sa spytala na nazor predajcu krmiva a ten mi odporucil, aby som malej dala jeden den iba ryzu, ze vlaknina ju precisti a na dalsi den by sme mohli zacat normalne s novym krmivom. co si o tom myslite? nerada by som aby jej to sposobilo nejake problemy.

Mel
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 20:09
- Nahlásit

mata26
zrovna nedávno jsme řešili podobný problém ohledně štěněte jedné známé. Sice se říká, že se má přecházet pomalu a postupně, ale my jsme to nakonec vyřešili tak, že štěně dostalo nové granule hned a nic se nestalo..

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 20:24
- Nahlásit

mata26
stejně jako říká Mel..taky sem mladou když byla štěně převáděla z jedněch na druhý a naráz a klídek...

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 22:44
- Nahlásit

mata26
u nás to bylo stejně, prostřídali jsme tři druhy krmiva a šli jsme na to naráz a v pohodě

Bela
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 22:53
- Nahlásit

naraz aj u nas
ale teraz prechadzame na uplne domacu stravu

Hafina
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 23:16
- Nahlásit

Když jsme krmili granulema, tak jsem taky přecházela naráz a žádný problém, i když jsem přecházela na vařený, tak jsme šli naráz. Měli jsme sice trochu problém, ale bylo to tím, že má Aris nesnášenlivost na kuřecí a chvíli trvalo, než jsme vypozorovali po čem vlastně ten průjem má.

wensday
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 07:32
- Nahlásit

mata26
u dospělých psů si taky dovolím přejít naráz, nebo po jednodenním míchání 50:50... u štěněte bych asi postupně přimíchávala nové krmivo při dodržení krmné dávky, přechod by měl trvat cca 4-5 dnů.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání