Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / steniatko a klzke podlahy
Autor Zpráva
mata26
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 08:00
- Nahlásit

o par dni si prinesiem domov stena Golden retrivra, problem je v tom ze mame doma len plavajuce podlahy a dlazbu, bude sa mu to smykat. myslite,ze si na to moze zvyknut a nebude mat problemy s klbami, alebo radsej mam rychlo pokupit nejake koberce na zem?
ako to riesite doma, ked ste v podobnej situacii?

LucieS
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 08:56
- Nahlásit

Určitě bych na "hlavní tahy bytem" pořídila nějaké pruhy koberce. Zbytky jsou levné. Ale počítej s tím, že budou muset odolávat loužičkám. To i ta plovoučka, budou se dělat fleky.

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 09:05
- Nahlásit

mata26
Rozhodně bych pořídila nějaké kusy koberce a jak píše Lucie, zatím, než se štěndo naučí čůrat venku, stačí zbytky... Poté můžeš koupit kusové koberce, které rozprostřeš po těch místech.

Já to kvůli Sáře udělala taky tak, na parketách a dlažbě jí to hrozně klouzalo, tak jsem koupila pár koberců a byl klid, naučila se tam lehat, líp se jí vstávalo... A teď budu do téměř celého bytu dávat lino..

abby
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 10:14
- Nahlásit

mata26

Z vlastní zkušenoati vím,že pes si na kluzkou podlahu zvykne a naučí se na ní chodit.Ale zatím bych dala nějaká kusy koberce.

Olina
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 12:54
- Nahlásit

mata26
Když jsem si Benyho přivezla domů, byly mu skoro 3 měsíce a na plovoučku si zvykl velice rychle. Teď ji má pro zábavu. Když mu něco hodím, utíká za tím a už přesně odhadne, kdy má "sednout na zadek" a "doklouzat to". Je to fakt psina sledovat ho.

pigie
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 13:01
- Nahlásit

jj, pes si zvykne. Jeho klby vsak nemusia... Pri velkych plemenach je to problem. Moj pes napr. plakal pri vstavani, co mu to neslo ako stenatu... Takze urcite koberce.

Walda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 13:08
- Nahlásit

mata26

Přimlouvám se za koberce, my to udělali taky tak.

A nosit po schodech!

Olina
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 14:07
- Nahlásit

Olina

Jak větší plemena...nevím. Ten můj váží 6,5kg.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 14:19
- Nahlásit

Místo koberců bych poradila Sympatex, je to levnější a dá se to omýt a později se upotřebí v koupelně nebo jako psí ležení do kufru auta apod.apod.

pigie
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 14:19
- Nahlásit

Ketrin
super napad

Walda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 14:23
- Nahlásit

Ketrin

bych poradila Sympatex

Co to je? Já znám Sympatex jen jako vrstvenej membránovej materiál, podobnej jako Goretex.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 14:23
- Nahlásit

pigie
... i vyzkoušený v praxi - běhaly mi po tom v bytě štěňata

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 14:25
- Nahlásit

Walda
Jsou to... eeehh.. takové ty gumo-pěnové rohože, měkké, do koupelen, do sprch a tak. prodává se na metry, šíře asi metr. (?)

Walda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 14:26
- Nahlásit

Ketrin

Aha, dík. To je dobrej nápad.

mata26
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 18:21
- Nahlásit

no tak v sobotu hor sa do Ikei, maju tam celkom pekne a lacne koberceky, dva sme uz kupili, este sme ani nevedeli,ze budeme mat psie mimino. taaaaaaaaaaaaaaak sa na nu tesime.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání