Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Taky jste to nekdy zazili,
Autor Zpráva
lulu
# Zasláno: 12 Kvě 2005 20:07
- Nahlásit

vcera jsem privezla domu stenatko, jorksirka. Hned jsme spolu byli kamaradi, chodil za mnou vsude. V noci lezel vedle postele v pelisku a spinkal celou noc az do rana.Kdyz manzel prisel vcera z prace, byl Elvisek k nemu velice rezervovany. Dnes jsem jela odpoledne do prace a manzel s nim zustal doma. Pejsek si sednul ke dverim ven a tam travi cas a asi ceka na mne. Nechce jist, ani jit ven a vypada pry velice nestastny. Ja jsen s nim vcera byka sama necele dve hodiny. Mohl se na mne tak upnout, nebo je to neco jineho?

Usanda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2005 20:12
- Nahlásit

On se opravdu upnul k vám. To ale znamená, že byste s ním měli trávit čas oba dva,aby věděl, že manžel patří k vám. manžel by mu dal najíst, hodil mu hračku.
Vzdyt je doma teprve den, on si ho taky zamiluje, je to prirozené.neodtahujte ho od manžela, i když je rezervovaný. naopak by mu měl věnovat hodně péče.
Bude to dobrý, nebojte se

Martina
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2005 07:16 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

lulu
Štěnda jsou hrozný závisláci Nedivte se, vždyť jste si ho teprve přivezli. Pejsek si musí zvyknout. Naše fenka se mnou chodila všude, i na záchod. Když jsem myla nádobí, lehla si mi přes nohy a odpočívala, atd. atd. Jak píše Usanda, všechno s manželem společně, za chvilku bude pejsánkovi fuk, jestli je doma s Vámi nebo s manželem. Bude to Ok

Bora
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2005 09:21
- Nahlásit

Když jsem si před 2 roky přivezla domů 3 měsíčního štěníka něm. ovčáka tak se ode mne také nehnul na krok. Dokonce ani venku ze začátku nechodil čuchat a držel se u mně jako klíště. Doma jsme s ním byli střídavě já, přítel a babička a zvykl si na všechny v pohodě. Dopřejte mu trochu času, než se otrká a i ostatní si získají jeho důvěru.

Jenny
# Zasláno: 14 Kvě 2005 07:33
- Nahlásit

Se štěňaty je to jako s dětmi: taky se od mámy odpoutávají krůček po krůčku. Za pár dní ale bude potřebovat k životu nejen mámu, ale svoji smečku. Přijme do ní nejen vašeho manžela, ale při troše dobré vůle i návštěvy, příbuzné a přátele - prostě všechny dvounohé tvory, kteří sdílejí kus života s jeho páníčky.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání