Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Francouzský buldoček - vodítko
Autor Zpráva
Lukyno
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 15:15
- Nahlásit

Mam dotaz.Kdo poradi..Mám 12 týdenního buldočka a vůbec nechce chodit na vodítku, prostě sedí, pak začne chvíli chodit..něco ho vyruší a pak zas nejde..i když to zatahám..stejně nejde..Je to hroznej tvrdohlavák.Mám ho měsíc..pořád nechodí na noviny..nevidím žádné zlepšení nikde..přesto se mu pravidelně věnuji..

Mar3
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 15:20
- Nahlásit

Lukyno
můj byl taky zamlada poděs - nechtěl chodit ven ještě nějakou chvilku - vubec se mu nechtělo doneslasem ho ven aprvní co - táhl ke dvěřím.......myslela sem,že je fakt divnej,vždyť jiní psi nechtějí zvenku domů.....no ale časem (pár tejdnů) se to samo spravilo (na noviny mi ale nehodil nikdy - to se prostěnenaučil vůbec . . . chodil všude možně čast oaj na pelíšek...)

aren
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 15:20
- Nahlásit

To je ještě brzy na výsledky, je to miminko přece. Buď trpělivý.

tosca
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 15:21
- Nahlásit

Jůůůů, vždyť je to mimino a po měsíci je nejspíš rádo, že chápe, že to divné slovo, kterým na něj voláte je jeho jméno
Chválit, chválit, chválit, za každý náznak správného chování, zůstat v klidu, pokud není všechno podle představ a jemně korigovat chování. A nejdůležitější je trpělivost, trpělivost, trpělivost ... základní vlastnost každého pejskaře... ten bobek malý si v hlavičce srovnává spoustu věcí a vy na něj s vodítkem a novinami

abby
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 15:29
- Nahlásit

Lukyno

Je to miminko,takže je logický,že to ještě neumí.Než bude čistotnej si ještě počkáte.My jsme na noviny nikdy neuměli a ani neučili.Roztrhala by je.

co se vodítka týká,zkoušejte to doma.Dej mu vodítko a nech ho za sebou tahat.Pomaličku.Hlavně hodně chválit.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 15:55
- Nahlásit

Lukyno
vyděržaj pijaněr nám se ještě v 5-ti měsících stane občas nehoda Je to ještě mimčo

Mar3
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 17:09
- Nahlásit

blanulinka1
no tyjo, vzhledem k tomu,že mám psa tohotéž plemena vím,co Lukyno myslí . . . . louže a ho*na kam dohlídneš,jediný čistý místo v chodbě sou právě ty noviny a to u nás nebylo že vv 5-ti měsících občas nehoda,ale v 5-ti měsících toto,co popisuju Berry skončil doslova ze dne na den až v 8 metrech!
ven to do té doby chodil doslova vydržet

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 17:31
- Nahlásit

Mar3
vim, říkala jsi, ale ve 12 týdnech nejde čekat zázraky od nikoho

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 07:26
- Nahlásit

jo a ještě jsem chtěla - jak ti tady někdo radil,že ho máš zvykat doma - tak doma si můj Berry nechtěl nehat ani obojek - skákal skoro po hlavě, venku mu nevadil,ale jakmile jsme došli domů, muselo všecko dolů.......ale neboj,časem si venku zvykl.....jestli si vodítko koušea nechce na něm jít,tak mu zkus dát postroj - ten nám dost pomoh,pes se neškrtí(když tyho táhneš ) a na vodítko si nedosáhne

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání