Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Eukanuba Puppy Small Breed
Autor Zpráva
younglady
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 13:04
- Nahlásit

Lidi nechcete někdo cca 5 kg Eukanuby Puppy Small Breed. Zbylo mi to po čubině, už je jí přes rok, tak jí chci krmit dospělácký. Mám něco přes kilo s expirací do půlky května a cca 4 kg s expirací do října nebo listopadu, tak kdyby jste měl někdo zájem. Cena dohodou.

nika00
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 13:12
- Nahlásit

younglady
a proc ji tim nedokrmis? steneci se ma davat ca do roku a pul veku...podle rasy...abby je mala tak proc to nezkrmis?

Mar3
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 13:14
- Nahlásit

younglady
já sitaky mylsím,že to klidně můžeš skrmit - klidně jí to přimíchávej i do té adultky..

younglady
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 13:16
- Nahlásit

Mar3
Myslím, že dyž t budu smíchávat tak t nebude vadit?

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 13:17
- Nahlásit

younglady
taky bych to skrmila..my máme doma kolem 30 kg štěněčích granulí a Trinči bude rok na začátku února...takže až tohle zdlábne dostane adultku

younglady
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 13:18
- Nahlásit

sarax
no jo ale trinca zere pul kila denne a my deset deka a nekdy ani to nesezere

nika00
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 13:46
- Nahlásit

younglady
urcite to nebude vadit....i kdybys ji krmila jen tou steneci...opravdu se doporucuje davat to dyl nez rok...ev zacit primichavat

Mar3
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 14:14
- Nahlásit

younglady
já přecházím na adultku už měsíc měla sme zbytek eukanuby štěněcí ateď mám EP dospělej a ještě teď to míchám - a neva (už teda je většina adultky)

abby
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 15:42
- Nahlásit

younglady

Já bych top taky zkrmila.My už dáváme Adultku od konce prosince (je jí 13 měsíců)Dýl jsem to dávat nechtěla,protože po nich už přibírala.Jak jsme přešli na dospělácký,tak se pěkně zpravila

younglady
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 20:07
- Nahlásit

nika00
Mar3
ok díky, pokud se teda nikdo nechytne tak to asi zkrmim

abby
ja mam prave pocit, ze je po tom takova oplacana, tak ji to taky nechci davat uz moc dlouho

Mel
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 20:12
- Nahlásit

younglady
no, ty štěněcí granule obsahujou víc proteinů a tuků (a určitě i něco víc)... tak jí zkus míchat s nějakou adultkou, jestli po tom tloustne... ale zase na druhou stranu není důvod, proč by teď najednou když jí je rok, po tom tloustla.

abby
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 20:34
- Nahlásit

younglady
Mel

Taky ti nevím,proč,ale pohybu měla pořád stejně a tloustla.Snížili jsme dávku a stejně to nepomáhalo.Tak jsme koupili adult a najednou je to dobrý.Fakt je,že náš pes je na to citlivej.Stačí vynechat procházku a hned to na ní bylo vidět (trochu to přeháním,ale je to tak).
Když to necheš dávat,tak věnuj granule do útulku nebo popros veta,jestli ti to neprodá.Vím,že se to občas dělá.

younglady
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 23:56
- Nahlásit

Mel
no jako mala byla vychtla, ted je tak ok, ale prijde ze by mohla dat pul kila - kilo dolu, pac obcas nemuzu nahmatat zebra, prijde mi ze to je od te doby co prestala rust tzn asi od osmi deviti mesicu, takze kdyz asi ziviny nejsly do rustu tak uz se ukladaji, ma hodne pohybu, takze to vylita, ale asi kdyby ho nemela, je z ni kulicka. Pokud je to tak jak pises, tak asi az prejdem na adultku tak asi neco shodi

younglady
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 23:58
- Nahlásit

abby
utulek, ja sem blba no vidiiis, to je napad

nika00
to mas pravdu, ze je to lepsi davat vic nez rok, ale je asi rozdil mezi velkym a malym plemenem, pro maly plemena se delaj adultky uz od deseti mesicu (coz mi zas prijde moc brzo). Asi ji tim dokrmim tak jeste mesic a pak sup na adultku a jak psala abby, grnulky by mohly naputovat do utulku

abby
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 10:55
- Nahlásit

younglady

JO,my jsme to tak taky udělali s granulema,co jí nedělali dobře.A je to asi tak,jak píšeš,když přestala růst,tak to šlo jinam.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání