| Autor |
Zpráva |
xxx
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:00
- Nahlásit
Ahoj,
pro někoho třeba hloupá otázka, ale pro svůj klid se raději zeptám.:
Vadí skoro ročnímu pejskovi teplá voda? Když jsem se koupala, tak můj pejsek ke mně skočil a děsně se mu ve vaně líbilo. Hrál si, cákal a dělal děsný blbosti...
Tak se raději ptám...
sorry, jestli to někomu příjde divný...
Nechci nic zanedbat...
dík
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:17
- Nahlásit
xxx
nevypada, ze by mu vadila...
vadi caste myti kvuli odmastovani srsti, ale u bytaku a vystavaku se to stejne neresi... a meje se furt...
|
venda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:19
- Nahlásit
xxx
jak vidíš, tak asi nevadí, ovšem moje psina nesnáši třeba jen vlažnou vodu, meju jí téměř studenou, to je nejspokojenější, ale je možný, že kdyby v tý vaně mohla bejt se mnou, bude tak šťastná, že vydrží i to horko, aspoň na chvilku
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:22
- Nahlásit
No, ke mně skočit Berťák, tak ho na místě zabiju. Ono takových 45 kg živé váhy na břiše, vytopená koupelna...Naštěstí máme jen sprchový kout...I když, jednou tu psala Pigie, jak se jí Hugo vetřel k sprchování. Hmmm. Každopádně, náš pes se doma koupe jen s použitím mírného násilí...a to také v teplé vodičce.
|
xxx
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:35
- Nahlásit
Tak to jsem ráda... Náš Merlinek koupání i sprchování opravdu miluje. Akorád mám v koupelně vždycky povodeň. je horší jak malé dítě - děsně cáká. Nebo dělá bubliny a děsně se diví co to tak bublá a dost nad tím koumá )
|
venda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:40
- Nahlásit
xxx
co to máš za psa? já mám německého ovčáka, a ona si sama leze do vany, hraje si v ní, hrabe, bere sítko, no magor, vodu ze sprchy chytá do tlamy, na sprchování se tváří útrpně, jako že ji mučím, ale jak jí vyndám z vany otočí se a skočí si tam zpátky, kdybych jí tam napustila trochu vody tak se asi zblázní blahy a vycáká jí po celé koupelně, třeba jí to někdy dopřeju na vycházce miluje louže - takové ty dlouhé a hluboké v kolejích po autech, ty prolítává sem a tam, stříká vodu na všechny strany, turisti si ji fotí a já jen stojim s kloboukem a vybírám
|
xxx
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:58 - Změnil/a: xxx
- Nahlásit
Venda:
Mám křížence pudla s jezevčíkem - sice to zní divně, ale Merlinek je strašně pěkňoučkej a i kupodivu chytrej....
Ale kaluží se vyhýbá - ty se mu nelíbí.
Je prostě čistotný
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 11:00
- Nahlásit
Hmm no my jsme psa koupali v takovy ne hodne horky, ale ani ne zas studeny, tak normalne...ja nevim.... ta voda byla teplejsi a psovi to nijak nevadilo, nakonec jemu ani ta studena voda nebyla moc prijemna (a nam pri jeho myti taky ne zejo, kdo se ma rachat ve studeny vode).
|
Kolie
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:58
- Nahlásit
Teplá voda psům nevadí, i když někteří mají třeba rádi chladnější. To naše Dáša se šíleně bojí fénu, tak ji sušíme ručníkem, jenomže ona strašně pouští chlupy, takže to pak hned musíme vysávat, a ona nesnáší vysavače, takže je pak stejně uražená, že jsme vysávaly.
|
xxx
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:28
- Nahlásit
můj Merlin také nesnáší vysavač. Fén jsem nezkoušela
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:50
- Nahlásit
my jsme psa vysusili rucnikama a pak jsme ho nechali, at se vysousi sam, byla to desna sranda, protoze vzdycky vyskocil na rozkladaci kreslo a tam uz mel pripravenou deku, do ktery se mohl vysouset Jeho vysouseni zpocivalo v tom, ze se jak blazen vytiral do ty deky a za tatova litostneho "copak ti to udelali?" knoural, az si kolemjdouci museli myslet, ze ho vrazdime
|
xxx
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 14:12
- Nahlásit
já ho taky vždycky vysuším ručníkem a pak mu ho natáhnu ještě na zem a taky se po něm válí a bručí
Je to děsná sranda ho pozorovat
|
venda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 14:20
- Nahlásit
xxx
Hekla se na ručník strašně vzteká, vrčí na něj a přetahuje se o něj, ona se jenom otřepe a tim pro ní sušení skončilo a pak lítá po bytě jak šuspajtl a všechno namočí, hrůza
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 23:00
- Nahlásit
xxx
Moje feňule teplou vodu miluje, i studenou, i vlažnou a nikdy jí to nijak neublížilo, koupala se se mnou skoro celý léto (to jí bylo půl roku), teď v zimě se jí moc do vody nechce, ale v létě to zas začne
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 23:38
- Nahlásit
haha
u nás psisko pokaždé křičí - vodičku ne vodičku ne! a tak hezky plave...jen ho tam musí panička hodit zajímavý že sníh miluje. takže že by ke mě skočil do vany? tak moc mě asi rád nemá ale rád se fénuje. vždycky ho po vycházce osprchuju - jen nožky a urousaný břicho a vypustím no a von lítá jak zběsilej po celým bytě utírá se do koberců a blbne jen aby tu vodu ze sebe dostal.
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 01:01
- Nahlásit
To teda ja bych nebyla moc blazena, aby mi do vany skocil pes )) Alespon ten nas smradoch (necht je mu zeme lehka).
Akorat co delal, ze se dycky oprel prednima packama o rantl vany, kdyz jsem se koupala a olizoval mi oblicej, kdyz jsem se k nemu priklonila (hlavne kdyz jsem mela na brade penu)
On by do ty vany ani nevyskocil, byl malickej (skotacek)
|