| Autor |
Zpráva |
Venuše
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 12:47
- Nahlásit
Ahojky, asi to tady už možná někdo řešil, ale slíbila jsem doma, že se zeptám fundovaných, tak to dělám. Členové naší lidské smečky mají starost o naše 3,5m štěndo šeltie. Myslí si, že moje "výchovné a socializační" 1-1,5h prochajdy po lesoparku kousek od našeho baráku jsou pro něj velkou fyzickou zátěží. Podotýkám, že jdeme vycházkovou chůzí, tuhle prochajdu absolvoval tak asi 3x, a jsem si jistá že je nadmíru spokojenej Navíc ho doprovází jeho o 7 měsíců starší kámoš, také šeltie, takže si spolu po cestě hrají a blbnou.Takže co můžu vyřídit svojí rodině? Díky za odpovědi
|
radek
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 13:01
- Nahlásit
Venuše
Nevidim vtom problem. Pohodovy prochazky s panem a psim kamaradem mu jenom prospeji.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 13:45
- Nahlásit
Hele, já se stejně starým štěndem chodila na cvikoš dva a půl kiláku od nás, tam si odpočala, dělala jsem s druhým psem a šli jsme zase zpátky-a přežila to ať jsou rádi, že se štěnětem něko vyjde ven a unaví jim ho.
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 14:06
- Nahlásit
radek
Taky si myslím, vyřídím doma
Mucholabka
Tak to mám taky v plánu.V tom lesoparku máme i zároveń cvičák, a s tím starším už tam chodíme. Ale teď s tím přírustkem je to složitější, a je na tom starším je vidět že je "nevyužitej" a potřebuje "zaměstnávat"
Znáš to, naše babi: "když on je malinkej, slaboučkej chlapeček, a tak"
Ale že dokáže toho staršího tyranizovat 2h v kuse doma, to už babi nevidí Takhle je od něj aspoň na hodinu pokoj, neb je "mrtvej"
|
Arguskaaa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 18:14
- Nahlásit
1-1,5h neí pro štěndo žádný problém, naopak je to por něj příjemná vycházka, něco jiného, kdyby si s ním lítala jako šílená 4 hodiny v kuse, ale takhle je to úplně v pohodě
|